- 18 Ekim 2009
- 109
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.561
yok canım ben artık vazgeçtim. Şimdiye kadar denemediğim yol kalmadı.
vala başıma ağrılar girdi düşünmekten....
sabah 7de kalktım, süper ders çalıştım taa ki telefon gelene kadar. nasıl da verimli olacaktı benim için bugün.
şimdi uykum var, ağladım da biraz kapanıyor gözlerim....
saol benim meleğim :1hug:
zaten yumurtayla aram çok yoktur zambak 3 hafta bir yada iki kere yerim
tşkr ederim patiskacım, hoşbuldum :)) yaa ne güzel aranızda olmak keşke daha önce üye olsaydım Çok üzgünüm çoook
kızlar ben çalışıyorum sabah evde kahvaltı çok nadır ypıyorum iştede yaparsam 1 tane poğaca yiyorumn öğlen çorba salata ana yemek ekmek yemiyorum. akşam ebde eşim geçgeldığı için yemek yememız 20:00 buluyo yanı 3 öğün yiyorum buda bana kilo olarak dönüyo gun içinde 1 bardak yeşil çay içiyorum. onun haricinde yatmadan önce 15 dk egzersız yapıyorum.
tabi ki canım, şimdi senin için pencereyi açtım ve havayı tamamen ciğerlerime doldurdum..az sonra dışarı çıkıcam, kordonda biraz yürürüm...senin için de yürüycem o deniz havasını içime alıcam....
ben de 17sinde kavuşucam izmirime, ama sadece 1 haftacık... buna da şükür..
kordon nasıldır şimdi, vala herkes güzel havnın tadını çıkarıyodur boshayallersmile
Zambakım çok teşekkür ederim canım benim.... moral verdin vala... bitanesin...
bakalım biraz uzanayım da kendimi toplayayım, vala başım çatlıcak...
bana müsade kızlar... dikkat edin kendinze
beyzanur hg canım öncelikle. sirkeli suyu başlarda bende içtim ama ne kadar faydalı bilemiyom. çoğu kişi memnun olduğunu söylüyo ama kişiden kişiye değişiyo sanırım.kızlar sirkeli suyun faydası varmı acaba yemeklerden önce içsemmi acaba
yeni katılanlar aramıza hoşgeldiniz. eminim sizin bizden bizim sizden alacak fikirlerimiz çoktur. ben bugünkü kahvaltımda sadece 1 dilim ekmek ve zeytin yedim. daha sonrada 1 muz yedim. canım hiçbişey istemiyo bugünlerde zorla yiyorum. böyle giderse haftaya kadar iyice düşerim.
zambakcım teşekkür ederim iyiki katılmışım aranıza yediklerimizi içtıklerımızı konuşmak ne guzel birbirimizden destek almak çok guzel canım ben sürekli tedavı gördüm bebektn dolayı psikolojim bozuldu . o yuzden ara verdım yaza kadar..akşamları egzersız yapmaya çalışıyorum ama bu seferde bişey olur diye korkuyorum
sende dinlen kendini toparla canım. sende bize lazımsın canım. erken uyanmışın bugün ne güzel.bonibonum sen de hoşgeldin. aman canım biliyorum zor ama sen yine de yemeye çalış.. hiç olmadı taze sıkılmış meyve suları, çorbalar falan, sen bize lazımsın düşmesin enerjin...
gelirim ben 1 saat sonra falan... :1hug:
canım korkuyorum demen neden kaynaklanıyor
hamile kalırım egzersiz yapıyorum diyemi???
evet canım hamile kalırsan bişey olur diye, eyvahedigeldismile