Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Merhaba kızlaaar. 7de kalktım bugün, normalde erken kalkınca çok enerjik ve mutlu uyanırım ama bugün moralim bozuk umarım kendimi yemeğe vermem....
haticecim bazen hepimizin oluyor öyle günleri tatlım üzme kendini, ödüllendirdin farzet.. ben bugün ki öğünlerinle dengeleyeceğine eminim...
Beyzanur sende hoşgeldin canım aramıza... bizi kızlar biraz uykucular da üzerine afiyet, birazdan gelirler hepsi :jeyyar: hep beraber halledicez şu kilo işini, sen yeter ki iste...

Zambak iyi düşünmüşsün böyle kaçamak yapanlara ve haftada az kilo verenlere ceza verelim ben mesela

Amanda amaan abur cuburda yermişş :teselli:
cezasınıı düşünmedennn:mymeka:
tabbii sen hiç burdan ceza yemedinn dimiiiia.s
ohhh ohhh negüzellll
hemen bu msjı okuyunca 50 mekik çekiyosunnn
ardından 1mil yürüyüş yapıyosunnn
çabuuukkkkkklava:

canım hoşgeldin aramıza
bende tedavi görürken ister istemez kilo almıştım şimdi vermekle ugraşıyorumki bebek yapıyımm
çok kilon yok verilecek rahatlıkla verirsin eminimmm
az sık yemek ve sporla emin ol
yediklerini yazmakla başla işe bizde sana nerde yanlış yaptınn diyelim tammmıa.s.

kızııııımmm ne oluyoruuzz öyleeelmaz:
yok ödüllendirme falannnn destek olma haticeyeeeeklava:

patiskammm neden moralin bozukŞeniz
özel degilse anlatta çözüm bulalım ve seni kendini yemege vermenden kurtaralımmm:teselli:

ya yazık ama ilk kaçamağı onun. sende çok acımasız çıktın vala... kötükedihüso
Patiskaaaa kaçamak yapanların dostu sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab :roflol:

canım özel değil yaa, çok önemli bişe de değil. ben annemin sağlığından endişe ediyorum, yıllardır sigarayı bırakması için yalvarıodum resmen, 1 hafta içmedi, dün yapamıcam diye başlamış senağlama

patiskaa kaçamak yapanların dostuu
ceza verenlerin düşmanııılaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

olmaz canım her ilk bir diger kaçamagın başlangıcı benceelmaz:
şimdi ceza verelimkii bidaha kaçamak yapmak isteyince eli gitse bile vazgeçer çünkü cezanın oldugunu bilir ucundaa:jeyyar::jeyyar:
ama yok ben yerimde cezamıda çekerim derse kendi biliirrr
büyük bir zevkle ceza veririmmmsırnaşık şeysırnaşık şey

canım annen emekli sanırımm
kendine yeni ugraşlar bulsun eli neye yatkın bilemiycem ama..yada sen onun için araştır
sigarayı aklına getirmeyecek kadar ilgisini çeken bişey olsunn
canımm ya illa bir sagllık sorunu çıkıncamı bırakacak anlamaış degilim
ne güzel 1hafta içmediyse biraz daha içmeseydii
bence içmiycem dese kararlı olsa içmezzz
ama tam karar verememiş demekkiilmaz:

merhaba kızlar sizlerin sıkı takipçisiyim ve bugün aranıza katılmaya karar verdim...bende pko var ve diane35 kullanıyorum tabi bunu kullanırken kilo alanlar kervanına bende katıldım ama şükürler olsun ki çok fzla bir kilo almadım 4 kilo fazlam var şuan..size yaptığım diyetten bahsedeyim;

sabahları aç karna bir bardak 5'i bir yerde bitki çayı içiyorum, sonra kahvaltı, kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği, domates, salatalık ve peynir..ara öğün yok bende işimden dolayı ( öğle yemeğinde bir elma yada ekmeksiz bir tabak yemek...eve 5 gb geliyorum tabi doğal olarak acıkmış bir halde :)) bir tane meyve yiyorum en geç 6 gb bir tabak salata ve az yağlı ve tuzsuz sebze yemeği yada 3 köfte, yada bir parça haşlanmış beyaz et yiyorum bunların yanında mutlaka bir tatlı kaşığı yağla yapılmış tuzsuz salata var...18.30-19.30 arası 3 km yürüyorum ve yarım saatte spor yapıyorum....sonra akşam 2 bardak yeşil çay içiyorum, yatmadan önce de tekrar 5'i bir yerde bitki çayımı içiyorum...

sizce bu yöntem sağlıklı mı ve bana önerileriniz var mı ?? bakalım bir hafta da ne kadar vericem..

seni cok taktir ediyorum..ben yapamıyorum hiç birsey bir ara sirke içiyordum sadece faydasını azda olsa gördüm ama şuan onuda bıraktım

Zambakım bayılıyorum sana yaa. ceza uzmanı iyi kalpli çiçeğimiz bizim :1hug:

canım annem ilk defa sigarayı bırakıcam demişti , çok inandım. 1 haffta sonra içince, saçmalık ya başka bişe değil biraz daha dayansaydı. ona da biraz kırgın konuştum telefonda, sonra da öyle konuştum diye üzüldüm... şimdi termal oteldeler, aklı bende kalsın da istemezdim ama üzüldüm işte. e bi de risk grubuna giriyor kendi babası kendi halası gencecik öldüler bu illet şey yüzünden, çok korkuyorum o hasta olacak diye.. bi de ben takıntılıyım sigaraya. eşim daha ilk arkadaş olduğumuzda, sevmediğimi öğremince tamam ben de içmem sen sevmiyosan dedi ve 14 sene içtiği sigarayı bıraktı gitti. hiç bi yardım almadan... ahkam kesmiyorum ama olabiliyomuş demek ki. anneme her güün araştırıyodum bak şu var bak bu var diye. neyse artık olan oldu. ilk ve son bırakma denemesiydi, bi daha denemez bile. senağlama

sabah ögle aran olması gerek bir elma enazından
öglen ise sadece elma ile olmazlmaz:
sebze yemegini çaorbanı salatanı yiyebilirsinn hatta 1dilim ekmekle beraber
tekrar bir meyve arası yap
akşam ise dedigin gibi et yada sebze yemegi ve çorba olabilir
ama kendine biraz eziyet ediyosun gibi geldii
yagsız ve tuzsuz olarak
az ekle yag tuzz
ayrıca yemedikçe metebolizman yavaşlar buna emin oll
ama spor yapman çok güzell

canım harikasın vala...alkisalkisalkis
ama tek eksik sen de farkındasındır eminim, ara öğün. 1 bardak ayran bile içsen olur. ya da masana at bi paket beyaz leblebi, olmadı 10 tane fındık... daha da olmadı yarım paket diyet bisküvi. eminim süper sonuç alacaksın..
bu arada hoşgeldin aramıza :1hug:

zambakcım tşkr ederim önerilerin için..bende astım da var canım ve kullandığım ilaçlar hep kortizonlu bunun için tuzu tamamen hayatımdan çıkardım...alıştım artık yavan şeyler yemeye..

ama evet dediğin gb ara öğünleri sokmam gerek hayatıma...

inşallah en kısa zamanda hepimiz tığ gibi incecik oluruz :))

meraba kızlar bende sabah erken kalktım ama oğlandan vakit bulup ancak girebildim.sabah 2 dilim ekmek peynir haşlanmış yumurta ve zeytin yedim.arada 1 elma. daha öğlen yemeği yiyemedim malum hafta sonu olunca yemek vakitleri bozuluyo.kahvaltıdan sonrada 1 saat yürüyüş yaptım.sizce ara öğün olarak süt içsem olurmu?(içinde azıcık balla :kedi: )

tşkr ederim patiskacım, hoşbuldum :)) yaa ne güzel aranızda olmak keşke daha önce üye olsaydım Çok üzgünüm çoook

tabiki canım yeterki gerçekten istesinn
canım bence üzülme sen annene kötü bişey dememişsinn
bence sen pes etmeee devam ettt
duygusal şeyler söyle onu can damarından vurr benceee
mesela"sen bizimle dah uzun ömür geçirmek istemiyosun "falan de
her anne çocukları için deli divane olurr
sende bilirsin annenin zayıf noktasını bence
birden bırakmasını bekleme mesela ona seçnekler sunn günde nekadar içiyorsa biraz daha azaltsın ..
heleki genetik faktör varsa işte ozaman bende korkarımm:çok üzgünüm:
benim babamda son 8yıldır içmiyor
kalp krizi geçirdi ondan sonra bıraktıı anlamadıgım illa kötübişeymi olması gerek
bunu bırakmak içinn
,ben sana inanıyorumm sen vazgeçtirirsinn ..kaydirigubbakcemile5

hpşgeldin canım... sanıyorum olur çünkü bana veriyordu diyetisyenim, ayran ya da süt. ben de tüm gün okulda olduğum için ara öğün konusunda zorlanıyordum da...

evet süt içebilirsin
bal ise çokk azz koyabilirsinnn amaa aazzzzz
ama haşlanmış yumurtayı hersabah yeme 2yada 3gün ara ile ye istersen

yok canım ben artık vazgeçtim. Şimdiye kadar denemediğim yol kalmadı.
vala başıma ağrılar girdi düşünmekten....
sabah 7de kalktım, süper ders çalıştım taa ki telefon gelene kadar. nasıl da verimli olacaktı benim için bugün.
şimdi uykum var, ağladım da biraz kapanıyor gözlerim....

saol benim meleğim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…