- 15 Haziran 2009
- 269
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
mrv ve zeynep nihal: bence siz spora daha çok ağırlık verin. hihoyyyt
forelaine: bizim yöntemde pişmanlık yok.İlk sayfaları bir daha oku istersen.a.s
banucan: hemen herkeste adet öncesi sendromunda tatlı isteği normaldir.
Yapay şekerli gıdalar yerine ara öğünlerdeki meyve hakkımızda abartmadan incir, üzüm, kayısı gibi kuru meyveler yiyelim. hem doğal hem de tatlı ihtiyacımızı karşılar.:icecream:
bayrav: haklısın biz de geçen hafta başladık defter tutmaya. Hem kendimiz için not tutacağız hem de hafta sonu farkı burada da yazacağız.:hulya:
saol canım haklısın da gitmiyor bu yağlar her an kendime eriyorum eriyorumdie motive ediyorum o kriz anını bi atlaksak zaten o an mutfağı kilitlemek lazım sanırım bakalım cumaya nolucak bu hafta bari 1 kilo olsun gitseee..
arkadaşlar bende pazartesinden itibaren zayıflamaya karar verdim 55 kiloyum hedefim 51.Sabah kesinlikle kahvaltı yapıyorum abartmadan öğleden sonra okulda oluyorum 1 elma yada 1 mandalina yiyorum 3 gibi akşam yemekleri 6 yı geçmiyor 9 gibi falan 1 meyve tüketiyorum.günde 3 lt su tüketiyorum 2-3 fincan yeşil çay, şeker kullanmıyorum tuzu azalttım sadece sabahları 1 dilim kepek ekmeği kesinlikle abur cubur yok bisküvü çikolata çıkardım hayatımdan ve yemeyeceğim dediğim için canım istemiyor şimdilik tutuyorum kendimi ayrıca hiç tartıya çıkmayacağım 2 hafta bakalım artık
:çok üzgünüm:temem.. ben kilo veriyorum zatenfisfisfisfisfisfis
bugun yemekte sadece corba içtim birazda talı yeim ve tokum.
poztıf düşünceye kesnlikle ınanıyorum
daaa bunu bazen unutabiliyorum
mesela bugun işler youn degıl cok rahaıtm dedım
veee cok rahatımmm
nıye bıze kucukken buyuk konusma dedıler hep
buyuk konussak nolur sankı
kılo vermeye ılk karar verdgımde 78 den 58e dusmek bana hayal gellıyordu
ha suan 75 kıloyum ama az kaldı boyle dusunuuyorum ve 55 bıle olabılırım dıyorum bırkac gundur kendıme....
ama hala zaman belırleyemedım kendıme...
bu işte zamana karar vermek onemlı sanıyorum yanılıyormuyum
bende geldimmm gitmemek üzereee bu topige :)) herşeyi denemeyi geçtim midemi heryerimi bozdum yaa ama kilo vermiyorum aksine alıyorummmmm
Aynı şeyleri yaşadığımız için biz bizi biliriz.
Hoş geldin beraberce azimle, kararla ve sabırla yola devam.hihoyyyt
inşallah canımmm
ya son günler dikkat ediyim dedim haftada 1 salı günleri tartılıyorum ben bu hafta 2 kilo aldıgımı gördüm ertesi gün regl oldum.. regl döneminde kilo fazla çıkar dediler amaa yinede tartıda o kiloyu görmek yetti banaaa
Aynen dediğin gibi canım. Kimimiz kilo almamak için kimimiz vermek için çok deneyimlerden geçtik ama çoğumuz hayal kırıklığına uğradık.
Ben de 3kg. fazlam varken ürünlere veya diyetlere başladım 10kg. fazlalıkla bitirdim.klava:
Bazı insanlar çok rahat diyet yaparlar. Kolay da kilo verirler.
Diyet başlar ben strese girerdim ve hemen arkasından fazlası ile almaya başlardım.
Artık hep aynı şeyleri yiyip 'yine mi bamyaaa'delikafaduldendemek istemiyorum.
Benim gibi arkadaşlar varsa birbirimize destek olalım istedim.
Hem özgür olalım hem de kilolardan kurtulalım.:lepi: