- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
Günaydın,
Ben de katılmak istiyorum.
Geçen yıl azmetmiş 11 kilo vermiştim 3 ayda. 85 ten 74 e düşmüştüm. Ancak olmam gereken kilo 60.
Yaklaşık 1 senedir geçen seneki azmin ve iradenin gelmesini bekliyordum. Çok defa denedim ama olmadı. Ama bu hafta başında yeniden başladım. Bu sefer kararlıyım artık. 74,5 ile başladım. 5 gün sonunda 73,8 oldum. Yani 700 gram. Ben çok sıkı yapmıyorum diyeti. Az ve sık yemeye çalışıyorum sadece.
Her gün yazalım buraya neler yaptığımızı ve ne kadar verdiğimizi.
Hepimize bu uzun ve meşakatli yolda kolay gelsin:)
Her şey güzel de spora vaktim yok işte bu olmadı. :umursamaz: Her sağlıklı insanın mutlaka günde bir yarım saati vardır. sağlığımız için, sıkılaşmak için. Akşam tv. izlerken bile düzenli hareket, mekik fln. yapabilirsin. Otobüsten birkaç durak önce inip yürüyebilirsin vs. Yapma lütfen. Bunun hiçbir mazereti yok.
Gecenin zifiri karanlığında muhit olarak eve bir durak inip yürümem mümkün değil canım :umursamaz: Mekik de maalesef bel fıtığım var mafoldumben Şu anda eliptik bisiklet almak gündemimde. Onu alırsam dediğin gibi Tv izlerken yarım saat çalışmayı planlıyorum. Yarım yada 1 kg.luk dambıl alacağım, kol ve göğüs kaslarıma faydası olur. Hayırlısı bakalım.
Tabiki sağlık için spor şart bu konuda hem fikiriz kaydirigubbakcemile5
bende varııııııııııımmmmmmmmm kabul ederseniz tabiki 57 kiloyum hedef 50, 19 ekimden beri senin dediğini yapıyorum ve işe yarıyor bunu kendim başlattım ve kemdim bitirecem diyorum kendime 19 ekimden beri bütün vücut bölgemde 4 er cm inceldim yemeklerimi normal yiyiyorum ama az yağlı ve tuzlu olarak benim tek problemim su içmek içemiyorum miğdem kalkıyor ama aynaya bakınca içmemezlikte yapmıyorum :)) 19 ekimden beri 4 cm ilcelme ve 50 kilo olmak hanımlar yağlardan hep beraber kurtulcaz inş.
delikafaduldendelikafadulden bence harika bi fikir tebrik ediyorum ben de başlıyorum yarından itibaren yeter artık bu kilolardan kurtulma zamanıdır şimdi hihoyyyt
vayyy süper bi topis olmş yaa :) cogu kişi aynı dertten muzdarip. bn de bundan sonra burada olacağm :) lise sonum. çoğu zamanım okulda geciyo ama eve gelince suya yüklnicem .öglen de okulda fazla bişey yememeye gayret edicem inş. başarırız