Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ay vlla bn bu topigi pek svdm :KK70: bna ugurlu geldi. 4 gün öncew kilomu ve bel ölçümü yazmıştım. biraz önce yine ölçtüm 2 cm az cıktı acayip sevindim :KK70: yanlıslık filan olmasın diye de baya düzgünce baktım ama sonuc aynı. :KK70: sizce de mümnkün mü 4 günde 2 cm incelme?

kıslar 2 yıldır diyet guruplarındayım 12 kilo verdim ama 1 senedir kilom durdu ... dedigibniz gibi denemedigim diyet şok kalmadı meto durdu .....
ama ben çözümü buldum hem karnım doyyor doyana kadar yiyyorum.. hem çok diçleştim ...
hem kaslarımı kaybetmeden kilomu veriyorum ....

bunu bi nevi saglıklı beslenmede buldum yani yaptıgım diyette ... kan şekerini yükseltmeyen gıdalarla besleniyorum vede doyana kadar yiyyorum ..diyet piskolayjisinide yaşamıyorum ....
bir ay oldu ve 4 kilo verdim ... ama giden yagdan kas ve su deyil ....

nasıl bır dıyet yapıosun canım
tebrik ederim şnşallah böyle devam eder...

ay vlla bn bu topigi pek svdm :KK70: bna ugurlu geldi. 4 gün öncew kilomu ve bel ölçümü yazmıştım. biraz önce yine ölçtüm 2 cm az cıktı acayip sevindim :KK70: yanlıslık filan olmasın diye de baya düzgünce baktım ama sonuc aynı. :KK70: sizce de mümnkün mü 4 günde 2 cm incelme?

alkisalkisalkis Tabi ki olur dikkatli olduktan sonra neden olmasın.
İlk müjde senden geldi. Biz de yarın ölçüleri yazacağız. Umarım herkes beklediği sonuçları alır. tebrik ederim.
Yarın kilo farkını da yazarsın. Liste yapacağız.

nasıl bır dıyet yapıosun canım
tebrik ederim şnşallah böyle devam eder...
Gl endeKse yani kan şekeri göstergesine göre bi diyet canım .. ( montignac )da deniyor ama netteki yazılanlar gibi deyil ....kitapbındaki yazılanlar gibi yapıyorum ...... Kitabın adıda ( yedikçe zayıfla ince kal ..)

bence mümkün arkadasım hem neden mumkun olmasın ki:sm_confused:
kesinlikle bunun tadını cıkarmalısınhihoyyyt
ve yaptıklarına aynen devam etmelısın
tebrık ederım senıalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ne mutlu sana:lepi::lepi:

kıslar 2 yıldır diyet guruplarındayım 12 kilo verdim ama 1 senedir kilom durdu ... dedigibniz gibi denemedigim diyet şok kalmadı meto durdu .....
ama ben çözümü buldum hem karnım doyyor doyana kadar yiyyorum.. hem çok diçleştim ...
hem kaslarımı kaybetmeden kilomu veriyorum ....

bunu bi nevi saglıklı beslenmede buldum yani yaptıgım diyette ... kan şekerini yükseltmeyen gıdalarla besleniyorum vede doyana kadar yiyyorum ..diyet piskolayjisinide yaşamıyorum ....
bir ay oldu ve 4 kilo verdim ... ama giden yagdan kas ve su deyil ....

Tebrikler canım çok istikrarlı kilo vermişsinkaydirigubbakcemile5 Darısı başımıza.
Biz de dediğin gibi sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. Herkes neyi, ne kadar ve ne zaman yiyeceğini kendi belirliyor.
Bir de şimdilik doymadan kalkıyoruz. İlk etapta midemizi küçültmemiz lazım. İdeal kilomuza gelince sofradan doyarak kalkabiliriz.:kahve:

Gl endeKse yani kan şekeri göstergesine göre bi diyet canım .. ( montignac )da deniyor ama netteki yazılanlar gibi deyil ....kitapbındaki yazılanlar gibi yapıyorum ...... Kitabın adıda ( yedikçe zayıfla ince kal ..)

yazarı kım canım
nasıl bır kıtap ne kadar zamand okudun hemen etkılı oldumu
saglıklı beslenmek dıyo herkes cok merak edıyorum
hergun hangı besınden ne kadar tuketmelıyız
kıtapta bunlardan mı bahsedıyor

BENİM KUZENİM 20 KİLO VERDİ DİYETLE .. AMA DİYETE BAŞLIYORUM DEDİĞİNDE AĞZINA BİRŞEY SÜRMİYOR İRADE SÜPER.. AMA BEN ÖYLE DEĞİLİM TUTAMIYORUM ..YEMEK ÇOK YEMEM AMA ABUR CUBUR ÇOK YİYORUM :KK43:(
HERGÜN BUNDAN SONRA YEMİYCEM DİYORUM DİYORUM AMA BİŞE YAPAMIYORUMMMM STİYORUMKİİİ BİRŞEY OLSUN BEN ONU YİYEYİM YADA İÇEYİM YADA BİYERİME SÜREYİM SİHİRLİ BİŞEY OLSUN KİLOLAR GİTSİN :roflol::roflol:

Keşke öyle bir mucize olsaa:roflol:

Sağlıklı beslenme yeterli ve dengeli beslenmedir.Vücudumuzu oluşturan hücrelerin düzenli ve dengeli çalışması için besin öğelerinden yani yağlar, karbonhidratlar, proteinler, vitaminler ve minerallerden yeterli miktarda almalıyız. Vücudumuzun tüm besin maddelerine ihtiyacı vardır. Tek taraflı beslenmek yani sadece protein veya karbonhidratla beslenmek yanlıştır. Dengeli beslenerek vitaminler, mineraller ve lifler gibi önemli besin maddelerinden de almış oluruz.:kahve:

Günaydın arkadaşlar
Bugün ölçüleri yazmak ilk bana kısmet oldu sanırım.
Ölçü aldığım gün dahil, bugünü saymıyorum (henüz sabah) 5 tam gün olmuş.
Beş gün içinde tam 1kg. gitmiş.
Bel ölçüsünde 2cm.
Diğer ölçüleri alıp burada yazmıyacaktık ama paylaşmak istedim.
Basenden 4cm. vermişim. Majun gibi ben de inanamadım. Tekrar tekrar ölçtüm.
Az yemek ve haftada 6 saat spor bu hafta en çok baseni eritmeye yaramış.kaydirigubbakcemile2
Güne güzel başladım.
Sizden de iyi haberler bekliyorum.a.s.

Günaydın arkadaşlar
Bugün ölçüleri yazmak ilk bana kısmet oldu sanırım.
Ölçü aldığım gün dahil, bugünü saymıyorum (henüz sabah) 5 tam gün olmuş.
Beş gün içinde tam 1kg. gitmiş.
Bel ölçüsünde 2cm.
Diğer ölçüleri alıp burada yazmıyacaktık ama paylaşmak istedim.
Basenden 4cm. vermişim. Majun gibi ben de inanamadım. Tekrar tekrar ölçtüm.
Az yemek ve haftada 6 saat spor bu hafta en çok baseni eritmeye yaramış.kaydirigubbakcemile2
Güne güzel başladım.
Sizden de iyi haberler bekliyorum.a.s.

Günaydın canım, ben 5 günde 400 gr. verebilmişim ama malum dönemdeyim :kedi: sanırım etkisi var. Ben tam anlamıyla zayıflama hikayeme 18 ekimde başladım. Net 4 kilo verdim mutluyum 18 ine kadar 1 kilo daha verirsem edecek 5. Daha ne olsun değil mi? kaydirigubbakcemile5

Tebrikler canım çok istikrarlı kilo vermişsinkaydirigubbakcemile5 Darısı başımıza.
Biz de dediğin gibi sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. Herkes neyi, ne kadar ve ne zaman yiyeceğini kendi belirliyor.
Bir de şimdilik doymadan kalkıyoruz. ılk etapta midemizi küçültmemiz lazım. ıdeal kilomuza gelince sofradan doyarak kalkabiliriz.:kahve:
canım anlatmak istedigimde bu ben doyarak kalkıyorum sofradan ama kilomuda veriyorum . bu nedenle diyeti bıraktıgımdada kilo almıycam ....yerimseniben
yazarı kım canım
nasıl bır kıtap ne kadar zamand okudun hemen etkılı oldumu
saglıklı beslenmek dıyo herkes cok merak edıyorum
hergun hangı besınden ne kadar tuketmelıyız
kıtapta bunlardan mı bahsedıyor

canım kitap nettede var yazarsan gooleye çıkar ... benim yaptıgım diyetin linki ... bugün 200 gr daha vermişim ....:hulya:
ama diyet biraz teferruatlı kitabı okusanız daha iyi yaparsınız .. eger yapmak istersenizde elimden geldigince yardımcı olurum ...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html

Son düzenleme:
tebrikler binbirrenkkaydirigubbakcemile5 ben de bugün itibariyle 1.3 kg kaybetmişim 5 günde:bbo: sadece evde mezuram yoktu ve hala daha da alamadığım için ölçülerim ne olmuş bilemiyorumCADIARZU ama kıyafetlerimden hissedebiliyorum farkı bir daha ki ölçüm gününde ben de yazıcam yine de kilo kaybetmekten ötürü çok mutluyumalkisalkisalkis

Günaydın canım, ben 5 günde 400 gr. verebilmişim ama malum dönemdeyim :kedi: sanırım etkisi var. Ben tam anlamıyla zayıflama hikayeme 18 ekimde başladım. Net 4 kilo verdim mutluyum 18 ine kadar 1 kilo daha verirsem edecek 5. Daha ne olsun değil mi? kaydirigubbakcemile5

Ayda 4 kilo iyi ama 5 kilo süper. kaydirigubbakcemile5Tebrik ederim. gerçekten daha ne olsun. Kolaylıklar diliyorum. Bünye alıştıkça daha da iyi gidecektir.
Seni listeye yazacak mıydık? Pek net söylemedin deCADIARZU

canım anlatmak istedigimde bu ben doyarak kalkıyorum sofradan ama kilomuda veriyorum . bu nedenle diyeti bıraktıgımdada kilo almıycam ....yerimseniben

Seni anladım aeben. Diyeti de biliyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar olabilir. İlgilendiğin için teşekkürler.a.s.
Ben kendi adıma söyleyecek olursam, dünyanın en sağlıklı diyetini yapıp istemediğim şeyleri yiyip karnımı doyuracağıma, istediklerimi az da olsa yemeyi tercih ederim. Bizimki farklı bir sistem. İlk sayfada anlattığım gibi. Ben her şeyi ölçülü yiyorum, sporumu yapıyorum, suyumu da bol içiyorum ama istediğim gibi kilomu veriyorsam neden şunu yeme bunu yeme diye kendime eziyet edeyim. :1no2:Üstelik yağ ölçümünü kendim yapıyorum. Yağdan gittiğini biliyorum.:hulya:

tebrikler binbirrenkkaydirigubbakcemile5 ben de bugün itibariyle 1.3 kg kaybetmişim 5 günde:bbo: sadece evde mezuram yoktu ve hala daha da alamadığım için ölçülerim ne olmuş bilemiyorumCADIARZU ama kıyafetlerimden hissedebiliyorum farkı bir daha ki ölçüm gününde ben de yazıcam yine de kilo kaybetmekten ötürü çok mutluyumalkisalkisalkis

Teşekkürler forelaine. Ben de seni tebrik ederim.kaydirigubbakcemile5 Çok iyi kilo vermişsin. Ben iki haftadır yaptığım için biliyorum insan gittikçe alışıyor hiç zorluk çekmiyorsun. İlk haftayı atlattıktan sonra gerisi kolay. Ben ilk hafta gece acıkmaları konusunda zorlanmıştım.
Ölçüleri gelecek haftaya yazarsın önemli değil. Kıyafetlerden anlaşılıyor evet. Benim de kotlarım bollaştı. Dar gelenleri ortaya çıkaracağım bugün artık.hihoyyyt

Ayda 4 kilo iyi ama 5 kilo süper. kaydirigubbakcemile5Tebrik ederim. gerçekten daha ne olsun. Kolaylıklar diliyorum. Bünye alıştıkça daha da iyi gidecektir.
Seni listeye yazacak mıydık? Pek net söylemedin deCADIARZU

Canım listeye beni de eklersen sevinirim opuyorumnanaktan Her Cuma kilomuzu ve vücut ölçülerimizi yazıyorduk değil mi?CADIARZU

Canım listeye beni de eklersen sevinirim opuyorumnanaktan Her Cuma kilomuzu ve vücut ölçülerimizi yazıyorduk değil mi?CADIARZU

Evet canım. Her cuma ölçülerimizi ve kilomuzu yazıyoruz. Bütün ölçüleri alıyoruz ama listeye bel ve kiloyu yazıyoruz.kaydirigubbakcemile2
Seni de ekliyorum. Herkes yarına kadar yazar sanırım. Yarın listeyi yazacağız.:kahve:

majun : ------ 400gr. ------ 2cm. ------ 4 günde

saydin78 : ------ 400gr.------ ? ------ 5günde (3 haftada 4 kg)

forelaine : ------ 1.3kg. ------ ? ------ 5günde

binbirrenk : ------ 1kg. ------ 2cm. ------ 5günde (2 haftada 3 kg)

Ölçüleri veren arkadaşları yazdım. Yeni katılan arkadaşlar devam ederlerse haftaya ekleriz.
Tekrar tebrik ediyorum. a.s.Amacımıza ulaşana kadar her hafta güzel haberleri vermeyi umuyoruz.
Kendimize inanarak, kararlılıkla adımımızı attık. Hedefe ulaşmamak için bir nedenimiz yok.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
X