- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
herkes istediği kiloya ulaşır inş..sağlıklı şekildee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Beni ilk teşvik eden arkadaşlar bayrav, oryeku, dyglu nerdesiniz neler yapıyorsunuz?
Gelirseniz bir seslenin. Sizden de görüşler alalım.a.s
merhaba canın buralardayım aslında ama biraz rahatsızdım giremedim yanındayım ve önerilerine uymaya çalışıcama.s. biraz iyileşiim öle vereliniortak
slm arkadaşlar bende katılıyorum aranıza aynen bende çok düzenli diet yapamıyorum ama geçen yazdan beri7 8 kilo verdim şu an 78 79 falanım şimdilik hedef 70 sonra bakıcaz..
diyet yapmayınca insan acıkmıyor da... kendimi çok rahat hissediyorum bu yüzden.. üstelik birşey yesem de ölçülü yediğim takdirde vicdan azabı da çekmiyorum. yasakların olmaması çok güzel:lepi: hepimiz vereceğiz bu şekilde kilolarımızı buna eminim gerçekten inanmak en bir işin gerçekleşmesinde en önemli faktör herkese bu süreçte kolay gelsinhihoyyyt
bu sistem bana cok uzak degıl
çünkü ben zayıflıyorum :lepi:
1 ayda 2 kilo verdim vermem gereken 16 kilo var
ben yemek yapmayı ve yemeyi çook seven briyim
ben başlı başına sorunum bu...
sizlerle bunu aşmam lazım yarın itibariyle elmasirkesi bal karışımınada başlıyorum,şuan 76kıloyum yarın tartılıp yazarım boyum 162
nolur bu topıc devam etsın bu tarz yarım kalmıs cok topık var hadi kızlarrrrr:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
58 kiloyum ben zayıflıyorum:lepi::lepi:
Bu konuyu bitirmeye niyetimiz yok sağlığımız ve sizin katılımlarınız devam ettikçe.
Herkes istediği kiloya gelene kadar burdayız Allahın izniyle.
Acelemiz yok rahat ve kalıcı olması dileğimiz.:hulya:
benim de sorunum aynı birzey yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyorum...yaşasın yemek yemek:asigim: ama ölçüyü bildikten sonra gerçekten bu bir sorun olmaktan çıkıyor güzel bir meziyet olarak kalıyor benceopuyorumnanaktan