Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

eski zamanlarıma dönmem için 15 kilo kadar vermem gereksenağlama eski kıyafetlerime özlemle bakıyorum bir senedir:a015: ya senin ne kadar??

eski zamanlarıma dönmem için 15 kilo kadar vermem gereksenağlama eski kıyafetlerime özlemle bakıyorum bir senedir:a015: ya senin ne kadar??
canım benim 16 kilo vermem lazım ıdeal kılom ıcın (58)
ama bende senin gibi hamilelik öncesi kıyafetlerim var 70 kıloydum o zamanlar
ozaman alıpta hıc gıyemedıgım kıyafetlerım var
onları sakladıgım yerden cıkardım ve dolabıma astım bayramda gıymem lazım onları şimdi 76 kıloyum

binbirenk senin vermen gereken kılo ne kadar
ve ne kadar sürede vermeyiplanlıyorsun,
yani bir tarih koymalımıyız ideal kılomuz için ama
bunu neye göre belırleyelım???

Benim 8 kilo. Haftada 1 kg. olarak planlıyorum. yani 2 ay var kafamda bakalım.
Yemek yapmayı sevmek bir yetenek bunu sorun yapmaya gerek yok canım.
Yeme konusunu da dert etmeye değmez.:hulya:
Çünkü başladıktan sonra göreceksin. Kendini özgür bıraktığından mantığın neleri ne miktarda yemen gerektiğini öyle güzel ayarlıyor ki sen bile şaşırıyorsun.
Bayrama kadar 6 kilo planlaman çok değil mi?CADIARZU

vallahi bu sabah tartıldım
75,3kg bu hafta bıraz kacırmıstım halbukı
bayrama kadar verecegıme ınanıyorum 5 olmazda 4kg olur olsun..
senin fazlan fazla olmadıgı ıcın kg lar daha yavas gidiyor olabiilr canımbu gun kendımdeyim yediklerimin farkındayım kilo veriyorum:lepi::enbuyukkk:

Haklısın Birzey. Haftada 2 kilo gayet rahat verebilirsin.
Ben de ortalama 1 kg. diye hesap ediyorum. Bazen 2 olur bazen gr. gr. gidebilir.
Hiç telaşlanmayacağım. Şimdiye kadar aman bir an önce vermeliyim demenin hep zararını gördüm. Bu sefer kendimi hiç sıkmayacağım.
Kilolar gitmeye başlamış artık seni kimse tutamaz. kaydirigubbakcemile5Kolay gelsin diyorum.

evet canım gun olur gr vermemiş gösterebilr tartı
ama yılmak yok
kararlı olamak lazım ben bazen bırakabiliyorum kendımı
öyle durumlarda desteginize ihityacım olabilir

senin kg ları cok rahat verecegıne ınaıyorum:dance: cunku
kararlı gözukuyorsun actıgın topıkten belli:teytey::teytey:

çünki boyum kısa ve bana bu kilo fazla geliyor...kollarım bacaklarım karnım çıkıyor..49 iken süperdi ama sora aldım :çok üzgünüm: ve kilom da çook fazla olmadığından vereceğim kilo miktarı az olduğundan sanırım uzun bi zamanda gidicekmafoldumben

valla fıttıracam yediklerime o kadar çok dikkat ediyorum ki ama veremiyorum sporumuda yapıyorum galiba veremiycem ben bende sabitlendi kaldıÜzgünüm

Arkadaşlar ben geçen kış çok kilo almıştım önce elma krom aldım onu denedim olmadı sonra şu süte karıştırılıp yenilen paketlerden aldım her sabah yedim gene yok sonra işin sırrını buldum sabahları kalkınca bir bardak suya limon sıkıp balla onu içiyorum sonra normal az bir kahvaltı yapıyorum öğlenleri çalıştığım için dışarda normal yiyorum şimdi en önemli şeyi söylüyorum akşamları yemiyorum.Akşam üzeri biraz meyve hatta yanında yarım simit yiyordum fakat akşamları hiç bir şey yemiyordum.Eğer çok acıkır duramazsam bir tabak salata yapıyordum içine biraz bulgur yumuşatıp koyuyordum,kısır gibi ama yeşilliği daha bol olacak.Bu şekilde yazın 8 kilo verdim.Eğer bulgur şişirir diyorsanız büyük marketlerde kepekli esmer bulgurlar var onlardan alın akşamları çok acıkıp dayanamazsanız kısır,bulgur pilavı,mercimekli köfte gibi şeyler yapın mutlaka bulgurlu bir şey yiyin.Dayanabildiğiniz günlerde sadece meyveyle geçirin inanın akşamları yemek yememek insanı zayıflatıyor.Diğer öğünlerde istediğiniz gibi yiyin hiç birşey olmuyor.

Tabii ki birbirimize destek olacağız. Hepimiz onun için burdayız.vereliniortak
Ben de kararlıyım. Beslenme sistemimi oluşturdum. İdeal kiloma geldikten sonra da devam edeceğim.
Sadece değişen mide küçüldüğü için sofradan doyarak kalkabilirim.
Bir de her ay bir gün kendime ziyafet çekeceğim.süprizzzzz

Anladım canım. Hiç strese girme nasıl olsa verirsin ama dediğin gibi çok az olunca biraz zaman istiyor.a.s

valla fıttıracam yediklerime o kadar çok dikkat ediyorum ki ama veremiyorum sporumuda yapıyorum galiba veremiycem ben bende sabitlendi kaldıÜzgünüm

Dur bakalım ya pes etmek yok.
Dün bir bugün iki. Kendini sıkma rahat bırak. Çok fazlan olmadığından olabilir.
Sen yine devam et bence.:teselli:

Öneriler için teşekkürler dila.vereliniortak Dediğin gibi bulgur hem besleyici hem de tok tutucu bir besin.
Akşam yemeğini tamamen kaldırmak sağlıklı olmaz da diğer öğünlerden az yiyebiliriz.

Belli bir listem yok. Kalorili olmadıktan sonra o an canım ne istiyorsa onu yiyorum.
Ama eskisinden az. Kilo verdikten sonra da değiştirmeyeceğim normal yemek sistemi.
Arada diyet atıştırmalıklar yok, meyve var. Akşamdan sonra atıştırmak yok.
Örn: Canım makarna istiyorsa domatesli ve zeytinli bir tabak yoğurtla beraber yiyorum ama öğlen yemeğinde.cokacimcoook Akşam sebze ve bazen ızgara et, salata yemeyi tercih ediyorum.
Bir de hızlı yiyordum çok yavaş yiyorum. hep doymadan kalkıyorum.

Tabi makarna pilav gibi yemekleri haftada bir yiyorum yanliş anlaşılmasın.
Yemeklerde 1 dilim esmer ekmek yiyorum.:hulya:

55 kiloyum ama kilo vücut sabitlendi kaldı yağlar gitmiyor iyice ümizsizliğe kapıldım (

senağlamasenağlama yemeğe davetliydim ben bugün biraz kaçtı ipin ucu aslında herşeyden azar azar yedim ama gün için de biraz kalorili şeyler yemek durumunda kaldım bi de yemek geç vakitteydi.. off yarın spora gidicem mutlakafisfisfis:mymeka:

s a kızlar ben dün çıldırmış gibi yedim allahtan çabuk toparladım kaşık kaşık nutella mesela adet dönemim yakın ondan sanırım aşırıda gerginim. bu ne ya adet yakın adet moral gezme oluyomu böyle hep bir mazeret hazıırrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…