-
- Konu Sahibi BinbirRenk
canım benim 16 kilo vermem lazım ıdeal kılom ıcın (58)eski zamanlarıma dönmem için 15 kilo kadar vermem gereksenağlama eski kıyafetlerime özlemle bakıyorum bir senedir:a015: ya senin ne kadar??
binbirenk senin vermen gereken kılo ne kadar
ve ne kadar sürede vermeyiplanlıyorsun,
yani bir tarih koymalımıyız ideal kılomuz için ama
bunu neye göre belırleyelım???
Benim 8 kilo. Haftada 1 kg. olarak planlıyorum. yani 2 ay var kafamda bakalım.
Yemek yapmayı sevmek bir yetenek bunu sorun yapmaya gerek yok canım.
Yeme konusunu da dert etmeye değmez.:hulya:
Çünkü başladıktan sonra göreceksin. Kendini özgür bıraktığından mantığın neleri ne miktarda yemen gerektiğini öyle güzel ayarlıyor ki sen bile şaşırıyorsun.
Bayrama kadar 6 kilo planlaman çok değil mi?CADIARZU
Haklısın Birzey. Haftada 2 kilo gayet rahat verebilirsin.
Ben de ortalama 1 kg. diye hesap ediyorum. Bazen 2 olur bazen gr. gr. gidebilir.
Hiç telaşlanmayacağım. Şimdiye kadar aman bir an önce vermeliyim demenin hep zararını gördüm. Bu sefer kendimi hiç sıkmayacağım.
Kilolar gitmeye başlamış artık seni kimse tutamaz. kaydirigubbakcemile5Kolay gelsin diyorum.
İnşallah umudumuz öyle. Sen çok strese girmişsin ondan zorlanabilir.
Bir de yağ ölçümünü yaptırdın mı? Belki olması gereken en alt limittedir onun için direniyordur. Çünkü kilon fazla değil gibi. Neden 51 kilodan rahatsız olduğunu merak ettim canım.:uhm:
evet canım gun olur gr vermemiş gösterebilr tartı
ama yılmak yok
kararlı olamak lazım ben bazen bırakabiliyorum kendımı
öyle durumlarda desteginize ihityacım olabilir
senin kg ları cok rahat verecegıne ınaıyorum:dance: cunku
kararlı gözukuyorsun actıgın topıkten belli:teytey::teytey:
çünki boyum kısa ve bana bu kilo fazla geliyor...kollarım bacaklarım karnım çıkıyor..49 iken süperdi ama sora aldım :çok üzgünüm: ve kilom da çook fazla olmadığından vereceğim kilo miktarı az olduğundan sanırım uzun bi zamanda gidicekmafoldumben
valla fıttıracam yediklerime o kadar çok dikkat ediyorum ki ama veremiyorum sporumuda yapıyorum galiba veremiycem ben bende sabitlendi kaldıÜzgünüm
Arkadaşlar ben geçen kış çok kilo almıştım önce elma krom aldım onu denedim olmadı sonra şu süte karıştırılıp yenilen paketlerden aldım her sabah yedim gene yok sonra işin sırrını buldum sabahları kalkınca bir bardak suya limon sıkıp balla onu içiyorum sonra normal az bir kahvaltı yapıyorum öğlenleri çalıştığım için dışarda normal yiyorum şimdi en önemli şeyi söylüyorum akşamları yemiyorum.Akşam üzeri biraz meyve hatta yanında yarım simit yiyordum fakat akşamları hiç bir şey yemiyordum.Eğer çok acıkır duramazsam bir tabak salata yapıyordum içine biraz bulgur yumuşatıp koyuyordum,kısır gibi ama yeşilliği daha bol olacak.Bu şekilde yazın 8 kilo verdim.Eğer bulgur şişirir diyorsanız büyük marketlerde kepekli esmer bulgurlar var onlardan alın akşamları çok acıkıp dayanamazsanız kısır,bulgur pilavı,mercimekli köfte gibi şeyler yapın mutlaka bulgurlu bir şey yiyin.Dayanabildiğiniz günlerde sadece meyveyle geçirin inanın akşamları yemek yememek insanı zayıflatıyor.Diğer öğünlerde istediğiniz gibi yiyin hiç birşey olmuyor.