- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
yazdıkların çok hoş binbirrenkyerimseniben herkese yeni haftasında başarılar:lepi:
sana yazdıkların konusunda cogunlukla hak v erıyorum
binbirenk gene haklısın bu kıloları bır gecede almadık,
bende varım burada.....
ben bu hafta kılomu ve ölculerımı bıldırmedım ama
işlerim cok yogundu olcemdeım
cuma mı veryım olcumu yoksa yarın mı olcum yazayım
şimdi işteyim de...
kaç gündür nete giremiyorum dünde cok hastaydım k. bakmayın arkadaslar. kilomu yazmamıştım. sanırım 400 gr verdim bende
mesajın için teşekkürler binbirrenk buradan cevap veriyim bari dedim. an itibariyle de kimseciklere mesaj atamadığımı öğrendimakannehir bırakanların canı sağolsun biz devam ederiz ben buradaki insanların verdiği kiloları duydukça onlar adına sevinirken kendi adıma motive oluyorum. başta sen olmak üzere buradaki herkese teşekkürleralkisalkisalkis başarılı haftalar
walla çok gerçekçi bi topik olmuş,en azından normal beslenme tarzımıza uyuyo. çok güzel sonuçlar almış arkadaşlar,nasıl besleniyorlar merak ettim. günde 3 öğün mü mesela? ben 6 yapamam :)
Bu topigin basligi "DİYETSİZ HAYAT OHH NE RAHAT" olsun.Başından beri okudum Binbirrenk canım seni en içten duygulatımla kutluyorum çok güzel bir iş başarıyorsun..Aynı 3 yıl önceki halimi gördüm sende :)Bende aynen senin yaptığın gibi zayıfladım diyesiz her istediğimi istediğim zaman yeme özgürlüğüm vardı ama vucudumu dinleyerek açlığımı tokluğumu kontrol ederek çok güzel gidiyorsun maşallah sana bu en kesin en ideal yol!Şok diyetler ilaçlar hepsi geçici önemli olan HAYAT TARZı hatamız boyunca uygulayacağımız şekilde kilo vermek diyetler kısıtlamalar belli bir süre etkili oluyor tabiki kilo veriliyor ya sonra ya sonrası var işte O yüzden Dşyetsiz kalıcı zayıflamak istiyorsak kendimizi kısıtlamadan en doğallığımızda vucut zaten biliyor neyi ne zaman ne kadar isteyeceğini biraz doğal besinlerle beslenmeye başladığımızda vucudumuzda bizi ödüllendiriyor tartıda..
Tekrar tekrar tebrikler ve teşekkğrler...
ooff offf az yiyorum öz yiyorum dikkat ediyorum bende tık yok valla fıttıracam