Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Zambaaak hoşgeldin canımmm :1hug:
anne yanında olup kilo vermek zor zaten, üzülme bu hafta verirsin. bu arada hasta olan kimdi? herşey yolunda mı?

aaa erir miyim yaff bak bunu hiç düşünmemiştim akannehir
spor yaparken ısınırım ama sonra üşüyüp hasta olursam nolucak. hiç üzülmeyecek misiniz :jeyyar:

ayrıca koca bi dilim cazibeli yaş pastayı hüpleten biri için ne kadar fütursuz konuşuyorsunuz kuzum böyle şakkıdı

canın gitti dimi yaş pasta deyince :)))) hiç gitmesin hani senin geçen hafta yediğin çukuların daha yumuşak haliydi :))))))) alsanaalsanasmile

Ben başlayım anlatmaya...sabah elma sirkeli su ve limonlu su (ikiside ılık).1 dilim kepekli ekmek, omlet 2 3 kaşık ,6 7 tane yeşil zeytin ,maydanoz, biraz sonrası da yeşil çay.Öğlen gezmedeydim 4 kaşık yoğurt çorbası , 2 dilim börek peynirli, 1 kaşik taze fasulye , biraz patates salatası ,azcık da tatlıdan yedim höşmerim ,sade yedim ama balsız (biraz karışık bi menü ama misafir olduğum için hepsinden tatmam gerekiyordu) 5 gibi 1 elma 1 bardak yeşil çay akşam sadece 5 kaşık patates salatası ,yeşil çay ,bu saatten sorada bişey yemem spor da yapamadım ama ilerleyen saatlerde yaparım kolumu kaldırabilirsem yani (malum dönemdeyimde...)Evet ,farkındayım, yazınca anladım, çok dengesiz beslenmişim...eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
ben de sabah 8buçuk gibi kahvaltı yaptım... kahvaltıda 1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedim :kedi:
öğlen yemek yerine meyveli yoğurt ve minicik bi parça tatlı yedim.
akşamüstü 4 gibi bi elma yedim.
akşam yemeğinde de bir taban bezelye yemeği ve yarım tabak makarna yedim ama ekmek yemedim.

birazdan da walk at home yapıcam kaydirigubbakcemile2
siz nerdesiniz kaçaklar?

bu arada kızlar ben meyveli yoğurtu çok seviyorum ya ama çok zararlı mıdır ki? yani böyle canımız tatlı istediğinde falan alsak?

kendi meyveli yoğurtunu kendin yapsan olmazmı(sevmezmisin yani) canım ne bileyim az bişey reçel veya pekmez koyarsın sanki bana daha masum olurmuş gibi geldi

kızlar benim yaptığım bi tatlı tarifini vereyim size. 3 finger bisküvi, 1 tatlı kaşığı pirinç unu ve birazda süt. pirinç unuyla sütü az şekerle (bisküvide tatlı olduğu için az koyun) pişiriyoruz. sıcakken bisküvi katlarının arasına sürerek bisküvileri üst üste diziyoruz kapaklı kahvaltı kabında accık dinlendiriyoruz veeee afiyetle yiyoruuuuuz. yaş pasta yerine yiyom ben :))

hmm denemeli Bobibonum... ama bisküviler de trans yağ yüzünden çok masum sayılmaz aslında. ne bileyim bilemedim.

aslında Haticem kendimiz yapsak daha masum olur gerçekten. Doğadan'ın ya da Doğa'nın şeker ilavesiz katkısız marmelat gibi reçelleri vardı, onlar çok iyiydi belki onunla yoğurdu karıştırırım bi denemekte fayda var. siz de bi deneyin o reçeli.

Bu gün 1 bardak sirkeli su ve 1 bardak limonlu su arkasından kakvaltıda 9 buçuk gibi bir dilim kepek ekmek, bi lokma sahanda peynirli yumurta, 3 4 yeşil zeytin , domates ,salatalık ,maydanoz yedim.Şimdide yeşil çayımı içiyorum.akşama kadar ne yersem gelip yazacam.Çünkü az yememi sağlıyor... öğlen el kadar ıspanaklı pide salata arayı unuttum akşam 1 kase kadar patates salatası 1 kase mantar yemeği daha sonra yeşil çay ve kapattım bu günü...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.. Hatice haklısın canım yediğin herşeyi görmek çok faydalı. ben de evde tutuyorum geçen haftadan beri öyle bir ajanda ama buraya yazmak daha iyi olurdu sanırım :) yanlışları beraber buluruz..

ben ancak kalkabildim bilmiyorumkismile bi kase k-flakes yedim şimdi. off böyle çok uyuyunca başım çatlayacak gibi uyanıyorum...

tatlişkolarım bende geç uyanıyom. 11 30 gibi uyandım 12 yi geçe kızım okuldan geliyo onu bekledim kahvaltı etmek için. o gelene kadar 1 bardak su ile ilacımı içtim. kahvaltıda yediklerim; 5 tuzsuz yağsız zeytin, bir kibrit kutusu kadar peynir yarım salata 1 orta boy domates. çay içmedim şimdi yeşil çay içicem. bundan sonraki öğünlerimde haşlanmış sebze düşünüyorum ya bakalım. :içelim:

patisim k-flakesin tadı güzelmi gerçekten. hiç öyle şeyler yemedim ben. ve sütlemi yiyosun eğer öyleyse yine yiyemem. merak ettim

patisim k-flakesin tadı güzelmi gerçekten. hiç öyle şeyler yemedim ben. ve sütlemi yiyosun eğer öyleyse yine yiyemem. merak ettim

güzek Bonibonum. hele içinde kurumuş meyve olanı daha güzel. bi sade bi de çikolatalı olanı var ama çikolatalı olanı bana pek mantıklı gelmiyo o yüzden denemedim. sütle yiyorum ben ama çok az süt koyarım kalan sütü de içmem... sadece ıslattığı kadarıyla yani bi nevi sütsüz içerim. saolsun evdeki pisican hazır o süte yumulmaya :)))

senin damak tadına güvenip denicem. meyveli olanı tavsiye etmişsin. sütü sevmiyorum ben tek derdim o ama ıslatıcak kadar koyarsam belki olur. benim pisican yemez öle şeyler. bide çok var onlardan iyi bir marka yazarmısın özelime canım

top derken biçimsel anlamda mı Çok üzgünüm çoook
ben de bayılıyorum renkli şekerim benim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…