- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.101
( gelmişken valla sataşmadan duramam ben buna) :))))
ay kıyamaaaaam diyemicem :roflol: mazerete bakarmısınız kızlar soğukmuş yapamamış lülülülülülü sıcaktada yapma patisim erirsin :roflol: patis yumuşak havaların kadını olumunekankayizsmile kıs kaldır kendinide sporunu yap üşengeç şey. soğuksa daha iyi ısınırsın spor yaparken kötümü :))) :dance: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt
canın gitti dimi yaş pasta deyince :)))) hiç gitmesin hani senin geçen hafta yediğin çukuların daha yumuşak haliydi :))))))) alsanaalsanasmileaaa erir miyim yaff bak bunu hiç düşünmemiştim akannehir
spor yaparken ısınırım ama sonra üşüyüp hasta olursam nolucak. hiç üzülmeyecek misiniz :jeyyar:
ayrıca koca bi dilim cazibeli yaş pastayı hüpleten biri için ne kadar fütursuz konuşuyorsunuz kuzum böyle şakkıdı
patisim k-flakesin tadı güzelmi gerçekten. hiç öyle şeyler yemedim ben. ve sütlemi yiyosun eğer öyleyse yine yiyemem. merak ettimGünaydın kızlar.. Hatice haklısın canım yediğin herşeyi görmek çok faydalı. ben de evde tutuyorum geçen haftadan beri öyle bir ajanda ama buraya yazmak daha iyi olurdu sanırım :) yanlışları beraber buluruz..
ben ancak kalkabildim bilmiyorumkismile bi kase k-flakes yedim şimdi. off böyle çok uyuyunca başım çatlayacak gibi uyanıyorum...
patisim k-flakesin tadı güzelmi gerçekten. hiç öyle şeyler yemedim ben. ve sütlemi yiyosun eğer öyleyse yine yiyemem. merak ettim