- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.081
hem de nasıl Haticecim. kafama kafama vuruyo rüyalarımda bileklava:
ama özledim vala Zambakı, oklavasnı bile....
bu arada ben de üzülüyorum kimselerin uğramamasına, ama du bakalım belki sitedeki sorunlar bezdirmiştir kızlar...
Bonibon da gelmiyor vala kimse bana sataşmaynca bi garip hissediyorum
ama patiskaa sende bende birbirimize destek olalım bırakmayalım canım olumunekankayizsmile
pişşşşt kızlarrrr nasıl gidiyo bakalım. misafirlerim vardı ve dün pikniğe gittik yazamadım. öle ortalığı boş buldum sanmayın :))) diyetede devam size sataşmayada, kolay kolay kurtulacağınızıda sanıyorsanız yanılıyosunuz :))))) sizi seviyorum muccuukkkkssssssssss
pişşşşt kızlarrrr nasıl gidiyo bakalım. misafirlerim vardı ve dün pikniğe gittik yazamadım. öle ortalığı boş buldum sanmayın :))) diyetede devam size sataşmayada, kolay kolay kurtulacağınızıda sanıyorsanız yanılıyosunuz :))))) sizi seviyorum muccuukkkkssssssssss
bırakır mıyım hiç canım benim. hedefe ulaşmadan ben ne senden ne de bu topikten ayrılmayı düşünmüyorum :1hug:
aman kızlar bıraktınız sandık bizi :1rolleyes: neyse ki geldiniz.
Kızlar ben de spor yapamıyorum bu hafta yaa, doğrusunu isterseniz bu hafta buralar bi acayip soğuk, hiç gözüm kesmiyor. ama bahane üretiyorum sanmayın nasılsa bi kaç güne kadar geçer bu soğuklar.
Hanfendi size İzmir'den imbat göndersek, ılık ılık meltem rüzgarları o zaman lütfedip yapar mısınız acaba?opuyorumnanaktan
Hastalık dışında spor yapmamanın bir mazereti olamaz. Yok soğuktu, sıcaktı vs. bahane çok
Karışmak istemiyorum ama pek bir rahat görüyorum sizleri:umursamaz:.
Kilo vereceksiniz de ben de göreceğim peehhlmaz:
Aslında bu topiği toparlayıp 'kilo almak isteyenler' bölümüne almak lazımsempatiksalakcinni
Başlığı da değiştirip 'her şeyi denedim kilo alamadım diyenler' yapmalı artıkyerimseniben
Güzel örnek olursunuz.
Bu arada kayıp arkadaşlar da hoş gelmişlersengözlerimebaksanab
canım faydası olur hiç yapmamaktansa bence azda olsa devam et derim
bende aynı tarif ettiğin gibiydim regl olduğum gün sen gene iyi ben hiç yapmamıştım
ertesi günüde misafirim vardı yani 2-3 gün yapmamıştım ondan sonrada arttırdım
şimdi ne kadar yapıyosun günlük olarak
Hoşgeldin Zambak cım oklavan olmayınca motivasyonumuz düştü valla:))zemuszemuszemuszemuszemuszemusSLM KIZLARRR
ben ve oklavam artıkk sizinnleyimmmklava: klava:
sizleri çok özledimm
artık evimdeyimm
ve düzenli bişekilde yazabilirimm
kilo bildirimi yapmadım cuma çünkü tartı yoktu
cuma günü yaparım artıkk
zaten verememişim:mymeka:
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadımm
hatice canım listeyi sen yapıyorsun galiba
bence kaç kilodan kaça indigimizi o hafta ne kadar verdigimizi yazsak daha motive edici olmazmıı???
canım benim sadece bir fikirrkaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin Zambak cım oklavan olmayınca motivasyonumuz düştü valla:))zemuszemuszemuszemuszemuszemus
( gelmişken valla sataşmadan duramam ben buna) :))))aman kızlar bıraktınız sandık bizi :1rolleyes: neyse ki geldiniz.
Kızlar ben de spor yapamıyorum bu hafta yaa, doğrusunu isterseniz bu hafta buralar bi acayip soğuk, hiç gözüm kesmiyor. ama bahane üretiyorum sanmayın nasılsa bi kaç güne kadar geçer bu soğuklar. :1hug:
Hanfendi size İzmir'den imbat göndersek, ılık ılık meltem rüzgarları o zaman lütfedip yapar mısınız acaba?opuyorumnanaktan
Hastalık dışında spor yapmamanın bir mazereti olamaz. Yok soğuktu, sıcaktı vs. bahane çok