Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hem de nasıl Haticecim. kafama kafama vuruyo rüyalarımda bile :eek:klava:
ama özledim vala Zambakı, oklavasnı bile....

bu arada ben de üzülüyorum kimselerin uğramamasına, ama du bakalım belki sitedeki sorunlar bezdirmiştir kızlar...

Bonibon da gelmiyor vala kimse bana sataşmaynca bi garip hissediyorum

canım istersen bonibon gelene kadar ben sataşayım yokluğunu aratmamaya çalışırım ama doğrusu bende özledim bonibonu ve sataşmalarınızı alsanaalsanasmile
zambak ailesinin sağlık sorunları olduğundan giremediğini söylemişti allah bir an önce şifa verirde oda katılır aramıza
diğer arkadaşlardan haberim yok
ama patiskaa sende bende birbirimize destek olalım bırakmayalım canım olumunekankayizsmile

Merak etmeyin kızlar bıraktığımız yok sitedeki sorun geçmedi sanıyordum .Ben bide erken regl oldum kolumu kaldırasım yok motivasyonum da düştü.napacam bilmiyorum. Spor felan yapamıyorum Çok çabuk yorulup sıkılıyorum.15 dk yapıp boş veriyorum sora bi 10 dk 20 dk öylede bi faydası olurmu bilmiyorum Yardıııım nolur:KK43:(

canım faydası olur hiç yapmamaktansa bence azda olsa devam et derim
bende aynı tarif ettiğin gibiydim regl olduğum gün sen gene iyi ben hiç yapmamıştım
ertesi günüde misafirim vardı yani 2-3 gün yapmamıştım ondan sonrada arttırdım
şimdi ne kadar yapıyosun günlük olarak

pişşşşt kızlarrrr nasıl gidiyo bakalım. misafirlerim vardı ve dün pikniğe gittik yazamadım. öle ortalığı boş buldum sanmayın :))) diyetede devam size sataşmayada, kolay kolay kurtulacağınızıda sanıyorsanız yanılıyosunuz :))))) sizi seviyorum muccuukkkkssssssssss

aman kızlar bıraktınız sandık bizi :1rolleyes: neyse ki geldiniz.
Kızlar ben de spor yapamıyorum bu hafta yaa, doğrusunu isterseniz bu hafta buralar bi acayip soğuk, hiç gözüm kesmiyor. ama bahane üretiyorum sanmayın nasılsa bi kaç güne kadar geçer bu soğuklar.

Zambak'ım umarım ciddi bişe yoktur, bi an önce dön aramıza :1hug:

pişşşşt kızlarrrr nasıl gidiyo bakalım. misafirlerim vardı ve dün pikniğe gittik yazamadım. öle ortalığı boş buldum sanmayın :))) diyetede devam size sataşmayada, kolay kolay kurtulacağınızıda sanıyorsanız yanılıyosunuz :))))) sizi seviyorum muccuukkkkssssssssss

ohh vala hafta sonu herkesler piknikte, zavallı patiska otursun evde senağlama
inşallah löp löp kalır o piknikte yediğin mamalar :jeyyar:
biz de seni seviyoruz, iyi ki geldin

hooşşgeelldiinnn nerelerdesin kızım bak yokluğunda ortalık sessiz sedasız kaldıolumunekankayizsmile

Kızlar ben de spor yapamıyorum bu hafta yaa, doğrusunu isterseniz bu hafta buralar bi acayip soğuk, hiç gözüm kesmiyor. ama bahane üretiyorum sanmayın nasılsa bi kaç güne kadar geçer bu soğuklar.

Hanfendi size İzmir'den imbat göndersek, ılık ılık meltem rüzgarları o zaman lütfedip yapar mısınız acaba?opuyorumnanaktan
Hastalık dışında spor yapmamanın bir mazereti olamaz. Yok soğuktu, sıcaktı vs. bahane çok:nazar:

Karışmak istemiyorum ama pek bir rahat görüyorum sizleri:umursamaz:.
Kilo vereceksiniz de ben de göreceğim peehh:eek:lmaz:
Aslında bu topiği toparlayıp 'kilo almak isteyenler' bölümüne almak lazımsempatiksalakcinni
Başlığı da değiştirip 'her şeyi denedim kilo alamadım diyenler' yapmalı artıkyerimseniben
Güzel örnek olursunuz.

Bu arada kayıp arkadaşlar da hoş gelmişlersengözlerimebaksanab

canım faydası olur hiç yapmamaktansa bence azda olsa devam et derim
bende aynı tarif ettiğin gibiydim regl olduğum gün sen gene iyi ben hiç yapmamıştım
ertesi günüde misafirim vardı yani 2-3 gün yapmamıştım ondan sonrada arttırdım
şimdi ne kadar yapıyosun günlük olarak

a.s. Teşekkürler desteğin için hayatımm.Bende öyle düşünüyordum zaten.hiç yapmamaktan iyidir.Ama vücut yağ yakmaya 20 dk sora başlarmış ya acaba boşamı yapıyorum diye düşünüyorum.toplasam 40 45 dk felen yapıyorum işte :hulya::hulya:

SLM KIZLARRR
ben ve oklavam artıkk sizinnleyimmm:eek:klava::eek:klava:
sizleri çok özledimm
artık evimdeyimm
ve düzenli bişekilde yazabilirimm
kilo bildirimi yapmadım cuma çünkü tartı yoktu
cuma günü yaparım artıkk
zaten verememişim:mymeka:
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadımm
hatice canım listeyi sen yapıyorsun galiba
bence kaç kilodan kaça indigimizi o hafta ne kadar verdigimizi yazsak daha motive edici olmazmıı???
canım benim sadece bir fikirrkaydirigubbakcemile5

SLM KIZLARRR
ben ve oklavam artıkk sizinnleyimmm:eek:klava::eek:klava:
sizleri çok özledimm
artık evimdeyimm
ve düzenli bişekilde yazabilirimm
kilo bildirimi yapmadım cuma çünkü tartı yoktu
cuma günü yaparım artıkk
zaten verememişim:mymeka:
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadımm
hatice canım listeyi sen yapıyorsun galiba
bence kaç kilodan kaça indigimizi o hafta ne kadar verdigimizi yazsak daha motive edici olmazmıı???
canım benim sadece bir fikirrkaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin Zambak cım oklavan olmayınca motivasyonumuz düştü valla:))zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar günahımı almayın :))) pikniğe gittim ama kepek ekmeğimi yanımda götürdüm ve o öğünden başka hiç bişey yemedim. bu haftaki tek kaçamağım bir dilim yaş pasta oldu. ama çok cazibeliyyyydiiiiiiiiii :KK43:((

zambak eli maşalısı gelmiş :)))) kiloda verememiş :))) yumulun kızlar poposuna poposuna biz vuralım bu sefer :)))

Kızlar ben de spor yapamıyorum bu hafta yaa, doğrusunu isterseniz bu hafta buralar bi acayip soğuk, hiç gözüm kesmiyor. ama bahane üretiyorum sanmayın nasılsa bi kaç güne kadar geçer bu soğuklar. :1hug:
( gelmişken valla sataşmadan duramam ben buna) :))))
ay kıyamaaaaam diyemicem :roflol: mazerete bakarmısınız kızlar soğukmuş yapamamış lülülülülülü sıcaktada yapma patisim erirsin :roflol: patis yumuşak havaların kadını olumunekankayizsmile kıs kaldır kendinide sporunu yap üşengeç şey. soğuksa daha iyi ısınırsın spor yaparken kötümü :))) :dance: :dance: :dance: :dance: hihoyyyt

zambak hoşgeldin tekrar aramıza oklavalarında korkulu rüyalara hoşgelmiş patiska çok özlemişti sizi

Son düzenleme:
kızlar herkes geldiğine göre şöyle bir silkelenip toparlanalım :hulya:
iyi kötü sempatiksalakcinni neler yapıyoruz yazalım birbirimiz motive edelim

mesela ben tatlısız duramam sütlü tatlı yaptım dün ama onunda ununu ve şekerini azalttım daha yumuşak kıvamda bi tatlı oldu onuda gündüz yiyorum akşam kalorisini kaydirigubbakcemile2 atması daha zor olur diye sırnaşık şey

Hanfendi size İzmir'den imbat göndersek, ılık ılık meltem rüzgarları o zaman lütfedip yapar mısınız acaba?opuyorumnanaktan
Hastalık dışında spor yapmamanın bir mazereti olamaz. Yok soğuktu, sıcaktı vs. bahane çok:nazar:

ayyy Binbirrenkli kelebeğim ne güzel olur biliyor musun :bbo: annem aradı sabah o arada balkonu açıyodu, ohh yaz gelmiş dedi, aldı tabii mis gibi deniz havası.
mafoldumben burda su brikintisi bile yok

Biraz yüzsüz müyüm neyim laelaelaelaelae

X