Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

herkese selam nasılsınız :hulya:
ben bugün hiç sağlıklı beslenmedim siz nasılsınız
bu hafta kilo verme kaydirigubbakcemile2 nasıl olacak merak ediyorum

Ohhh be, hele şükür girebildim siteye .ıki saattir uğraşıyorum girmek içim.Neyse yediklerimi yazdım kızlar.Size karşı sorumluluk hissediyorum o yüzden bi an önce gelmek istedim.Daha öncede yazdım ama sonra devam etmedim.Burası farklı oluyo gerçekten.ha unuttum yarım saatte egzersiz yaptım.

Son düzenleme:

canım benim bence de farklı oluyo gerçekten. kızlar siz de yazın isterseniz. beraber yanlışlarımızı bulalım...

ben de sabah 1 kase k-flakes yedim, aslında öğlendi
sonra 4e doğru bi tabak bezelye yemeği yedim. azıcıkta ekmek kaynadı arada , dayanamadım ohaoldumsmile
akşam da brokoli salatası ve teflonda pişirdiğim köftelerden yedim.
akşam yemeğinden önce de 2 mil walk at home yaptım

kızlar yaa bu saat oldu hiç birinizden haber yok. üzülüyorum vala...
Zambakta iyice boşladı bizi

kahvaltıda tost yedim yanında salatalık falan
şimdi ara ögün elma yiyeceğim
akşam yemeği için mercimek çorbası yapıyorum yanınada salata yapacağım dün akşam geç saatte yediğim için hafif geçireceğim akşamı

kızlar yaa bu saat oldu hiç birinizden haber yok. üzülüyorum vala...
Zambakta iyice boşladı bizi

SLM KIZLARR
canım benim hiç boşlarmıyım burdayım
evde pek durmadım kaç gündür ondan yazamadım dün deseniz hiç açılmadı sinir oldum zaten
bugün diyetisyene gittim
zor bela kocamı ikna ederek
verdigi listeye harfiyen uyacam bakalım ne olcakkaydirigubbakcemile3
burayada günlük ögünlerimi rahatlıkla yazarım artıkkk
benbi geçmişe uçayımm bakalımm neler yazdınızz

Eveeeet geldim işte...Neler yaptınız kızlar bu gün.Ben anlatayım...Sabah sirkemi, limonlu suyumu içtim.Kahvaltı 10 da1 dilim kep. ekmek k kutusu kadar peynir 6 y zeytin domates salatalık maydanoz ;2 saat sora 1 elma;2 saat sora yarım simit 1 avuç beyaz leblebi;akşam 1 dilim beyaz ekmek ,1 kase söğüş salata 1 kase patates yemeği ve turp ve 2 kaşık yoğurt yedim, şimdi de yeşil çayımı iiçiyorum. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum yaaa

canım benim akşam mesela patates yemegi yemişsin ya yanında ekmegi yeme
çünkü 1patates =1ekmek miş.

kızlar siteye girmiyoz değil giremiyoz. akşam denedim giremedim sinir oldum. ben bu sabah patisle aynı kahvaltıyı ettim. yarım bardak süte k-flakes. ağzının tadını biliyo bu kız valla :) ilk defa yedim. tatlı krizim gelirse diyede k-flakesin çikolatasını aldırdım eşime. gönül rahatlığıyla ağzımı tatlandırabilirim. öğlen sadece 2 kaşık erişte yedim sonra nescafe içtim. akşam yani yarım saat öncede bir kase hazır çorba, fırında yağsız yaptığım palamut ve booool mevsim salatası yedim ekmek çok çok azdı. belki bir kibrit kutusu kadar. ama canımda artık eskisi gibi yemek yemek istemiyo. herşey yiyom fakat önceki yediğimin yarısından az.
mesela dün brüksel lahanası haşlamıştım yoğurtla yemek için eşim börek istedi yapınca dayanamadım bende 2 dilim yedim. brükselimide yatmadan 1 saat önce 8 tane kadarını bir kase yoğurtla yedim. kendimi hiç sıkmıyorum diyette değilim sadece yediklerime yaparken ve yerken dikkat ediyorum o kadar. kaydirigubbakcemile2

afiyet olsunn bakalımmm
canım sen çizelgeni nasıl yaptım

afiyet olsunn bakalımmm
canım sen çizelgeni nasıl yaptım

zambakçım http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php bu siteye giriyosun. önce çizelgeni beğeniyosun en son sayfada başladığım kiloyu şimdiki kilonu ve hedeflediğin kilonu yazıyosun. altta http li olan yerde http ile başlayıp png mi php mi hatırlayamadım oraya kadar olan bölümü alıp profiline giriyosun profil düzenle sayfasında en altta çizelge yazan yere bu linki kopyalıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…