- 5 Ocak 2009
- 421
- 2
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
- #1.121
patisim biçimsel demedim alıngan civcivim. buraya geliyom rahatlıyom sizinle. stres çubuğum benim :))) oldumu şimdi :))top derken biçimsel anlamda mı Çok üzgünüm çoook
ben de bayılıyorum renkli şekerim benim sana
patisim biçimsel demedim alıngan civcivim. buraya geliyom rahatlıyom sizinle. stres çubuğum benim :))) oldumu şimdi :))
herkese selam nasılsınız :hulya:
ben bugün hiç sağlıklı beslenmedim siz nasılsınız
bu hafta kilo verme kaydirigubbakcemile2 nasıl olacak merak ediyorum
Ohhh be, hele şükür girebildim siteye .İki saattir uğraşıyorum girmek içim.Neyse yediklerimi yazdım kızlar.Size karşı sorumluluk hissediyorum o yüzden bi an önce gelmek istedim.Daha öncede yazdım ama sonra devam etmedim.Burası farklı oluyo gerçekten.ha unuttum yarım saatte egzersiz yaptım.
kızlar yaa bu saat oldu hiç birinizden haber yok. üzülüyorum vala...
Zambakta iyice boşladı bizi
Eveeeet geldim işte...Neler yaptınız kızlar bu gün.Ben anlatayım...Sabah sirkemi, limonlu suyumu içtim.Kahvaltı 10 da1 dilim kep. ekmek k kutusu kadar peynir 6 y zeytin domates salatalık maydanoz ;2 saat sora 1 elma;2 saat sora yarım simit 1 avuç beyaz leblebi;akşam 1 dilim beyaz ekmek ,1 kase söğüş salata 1 kase patates yemeği ve turp ve 2 kaşık yoğurt yedim, şimdi de yeşil çayımı iiçiyorum. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum yaaa
kızlar siteye girmiyoz değil giremiyoz. akşam denedim giremedim sinir oldum. ben bu sabah patisle aynı kahvaltıyı ettim. yarım bardak süte k-flakes. ağzının tadını biliyo bu kız valla :) ilk defa yedim. tatlı krizim gelirse diyede k-flakesin çikolatasını aldırdım eşime. gönül rahatlığıyla ağzımı tatlandırabilirim. öğlen sadece 2 kaşık erişte yedim sonra nescafe içtim. akşam yani yarım saat öncede bir kase hazır çorba, fırında yağsız yaptığım palamut ve booool mevsim salatası yedim ekmek çok çok azdı. belki bir kibrit kutusu kadar. ama canımda artık eskisi gibi yemek yemek istemiyo. herşey yiyom fakat önceki yediğimin yarısından az.
mesela dün brüksel lahanası haşlamıştım yoğurtla yemek için eşim börek istedi yapınca dayanamadım bende 2 dilim yedim. brükselimide yatmadan 1 saat önce 8 tane kadarını bir kase yoğurtla yedim. kendimi hiç sıkmıyorum diyette değilim sadece yediklerime yaparken ve yerken dikkat ediyorum o kadar. kaydirigubbakcemile2
afiyet olsunn bakalımmm
canım sen çizelgeni nasıl yaptım