Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

selam kızlar
ben bu hafta hiiiiiiç kilo verememişim. :sinifsinif: 63,5 dum hala 63,5.
kupa benim olmayacak o kesinleşti ama bakalım kimin olucak merakla bekliyorum
hiiiiiiiç kilo verememişin ama hiiiiiiiç kiloda almamışın tebrikler alkisalkisalkis olumunekankayizsmile:1hug:

Kızlaaaar bu sabah itibariyle 83.300 üm kaydirigubbakcemile2
bu hafta çok verimli oldu benim için... biliyorum diğer haftalar bu kadar hızlı olmayacaktır ama bu sefer sona ulaşacağım biliyorum...
:lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:lepi:a.s.

Kilo veren, almayan herkesi tebrik ediyorum.kaydirigubbakcemile5
Dediğiniz gibi üzülmenin anlamı yok. Geçen haftanın kritiğini yapıp, hataları tekrar etmemek ve haftaya bomba gibi hazır olmak en güzelikaydirigubbakcemile2

Bonibonum seninki sanırım 3 günlük bildirim. Buna rağmen çok iyi. İşte veremem diye kendini kasmamanın sonucunu alıyorsun.:lepi: Herkesten bir farkın yok.

Bu hafta kupaya en yakın aday belli gibi.yerimseniben Yarınki sonuca bakacağız artık. Asıl kutlama o zaman.:teytey:

Zambak'tan haberi olan var mı?bilmiyorumkismile Bir gitti pir gitti. Umarım sağlığı yerindedir ve yarına kadar bildirim yapar.a.s

zambak hala annesinde hafta sonu geçecek evine yanlış bilmiyorsam
ama bugün girer bildirim yapar demiştim daha yazmadı

Son düzenleme:
selam kızlar
ben bu hafta hiiiiiiç kilo verememişim. :sinifsinif: 63,5 dum hala 63,5.
kupa benim olmayacak o kesinleşti ama bakalım kimin olucak merakla bekliyorum

canım benim sen hedefine ulaştıkça kilo verme hızın düşecektir. bu çok normal. hiç kendini üzme...

kızlar biz hep birlikte başaracağız bunu, hepimiz birbirimizin destekçisi oldukça yapamayacağımız şey yok...
sizi seviyorum... hepimizi tebrik ediyorum

kızlar ya ben geliyorum hiç biriniz yoksunuz mafoldumben ben gidiyorum maşallah akın ediyosunuz...
bu sabah sevgili eşimin uykusu kaçtığı için 6da uyandık öğlene kadar dışardaki işlerimizi hallettik, sonra bütün gün temizlik ve hazırlık yaptım, akşama da misafirlerim vardı (yeni taşındık ya hoşgeldine geldiler apartmandan) az önce gittiler vala ben de bittim. hep yaptığım şeyler yormadı da uykusuzluk beni bitirdi. bu arada azıcık kaçamak ta yaptım galiba :kedi: ama yarın sabah iki kat spor yaparak ve öğünlerime dikkat ederek telafi edeceğim. zaten kaçamak yapabilme ihtimalimi göz önünde bulundurduğum için akşam yemeği yemedim...
şimdi ben yatmalıyım, yoksa başım çatlayacak

İlk kupanın sahibi, haftanın şampiyonu patiskaaa:hooray:
Tebrikler tebrikler:lepi:
a.s.a.s.a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Sağlıkla, huzurla, mutlulukla başarılarının devamını diliyoruz.

Bugün hatice gelemediğinden bu görevi ben üstlendim.

Herkese güzel bir hafta diliyorum.vereliniortak

saolun saolun beni sizler yarattınız zemuszemuskaydirigubbakcemile3:lepi::lepi:sositosositosüprizzzzz

benim için iyi motivasyon oldu ama ben sizden daha şanslıydım zaten, ciddi anlamda spora ve yediklerime dikkat etmeye geçen hafta başlamıştım :) bi de sanırım ben 80 olana kadar kupayı kimselere bırakmam , çünkü ilk defa kısa zaman önce bu kiloyu gördüm

Patiskam anlaşılan koleksiyon yapmaya niyetlisinkaydirigubbakcemile3 Hadi bakalım kolay gelsin.

Herkesin nasıl bir beslenme sistemi olduğunu, hangi sporları ne kadar yaptığını tam bilmiyoruz ama birkaç hatırlatma yapmak istiyorum.
- beslenmenizi çeşitlendirin ve metabolizmayı alıştırmamak için tekdüze olmasına izin vermeyin. Ekmeğinizi de değiştirin arada. beyaz ekmek hariç tabi.
- Gereğinden çok az yemeye çalışmayın bünyenizi kıtlık alarmına sokmayın.
- Yaptığınız sporu çeşitlendirin. Aynı tarz spora bünye çabuk alışır. Değişik kasları çalıştırmaya gayret edin.kaydirigubbakcemile2
- Biriken toksinleri ve fazla suyu atmak için ayda bir detoks yapmanızı öneririm. Ben kilo verirken forumdaki %100 detoksu uygulamıştım. İki gün uygulanıyor zaten. 1,5kg. vermiştim. Tam olarak yararını görmek için tuz ve tuzlu ayran kullanmayın.
- Yemeklerinizi yavaş yiyin ve mutlaka yarı tok kalkmaya çalışın sofradan.:hulya:

merhaba arkadaşlar

tebrik ederim patiska vereliniortak alkisalkisalkis
haftaya daha çekişmeli olacağını düşünüyorum bakalım kim alacak cumaya

Son düzenleme:
nasılsınız haftasonu neler yaptınız kaçamaklar falan :uhm:
ben haftasonu yarım porsiyon yoğurtlu döner yedim ama karşılığında 4 saat çarşıda gezdim
ama yinede varsa cezam cezama razıyım

nasılsınız haftasonu neler yaptınız kaçamaklar falan :uhm:
ben haftasonu yarım porsiyon yoğurtlu döner yedim ama karşılığında 4 saat çarşıda gezdim
ama yinede varsa cezam cezama razıyım

Haticecim hiiç girmeyelim kaçamaklar konusuna olmaz mı, belki hepimiz yapmışızdır seninkinden daha kötü kaçamaklar, üstelik belki sonra bol kabuslu uykulara yatmışızdır bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

bu arada sitede sorun vardı sanırım, giremedim bi türlü, sizleri de çok özledim :1hug:

evet canım çok yoğun galiba sayfalar açılmadı
zannedersem zambakın oklavası girmiştir rüyalarına guclubacismile

Son düzenleme:
kızlar kimse uğramaz oldu nerelerdesiniz

Haklısın canım. Tam da sürekli katılımcıları belirlediğimiz zamandakaydirigubbakcemile3
Herkesin kendine göre nedeni vardır mutlaka da tamamen ayrılanlar varsa gelip ben bıraktım demeleri daha iyi olurdu sanırım.bilmiyorumkismile
Bu aralar siteye girme sorunu vardı ama gördüğüm kadarıyla patiska ve sen uğramışsınız.
İsterseniz devam edin, insanın yanında bir kişi bile olsa motivasyondur.olumunekankayizsmile Ben de her gün olmasa da arada gelirim. çabuk kilo alıp zor veren biri olarak sizlerden güç alıyordumkaydirigubbakcemile2
Bilemiyorum artık katılım daha çok olsaydı iyi olurdu ama seçim sizin artık.
Kolaylıklar diliyorum.kaydirigubbakcemile5

evet canım çok yoğun galiba sayfalar açılmadı
zannedersem zambakın oklavası girmiştir rüyalarına guclubacismile

hem de nasıl Haticecim. kafama kafama vuruyo rüyalarımda bile klava:
ama özledim vala Zambakı, oklavasnı bile....

bu arada ben de üzülüyorum kimselerin uğramamasına, ama du bakalım belki sitedeki sorunlar bezdirmiştir kızlar...

Bonibon da gelmiyor vala kimse bana sataşmaynca bi garip hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…