Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kendime küçük bir not defteri edindim.
Tarih atarak yarından itibaren kilo ve diğer ölçülerimi haftadan haftaya yazacağım.
Aradaki farkı görmek insanı motive ediyor.
Size de öneririm.a.s

teşekkür ederim binbirrenk... dediğin gibi ben de yarın ölçülerimi not edeceğim ve haftasonuna kadar değişimlerimi takip edeceğim..yediklerime dikkat etmeye başladım. sporuma da daha düzenli gideceğim artık..hepimize kolay gelsin buyrunnnnnnnnn

ben 51 buçuk civarıyım şuanda ve hzlı klo verdiren bi diyet yaptım ama beceremiyorum olmuyo ve hemen geri alınıyo zaten off :1no2::1no2:

ya vereceğim 3 kilo bişi ama bi türlü başaramıyorum ya zamanım rejimle geçiyo gene de veremiyorum...2 kilo fazlam daha vardı onu verdim ama bi 2 buçuk 3 daha vermem gerek..ama yine başladım bugün tam 4 gün oldu..önceki diyette 800 gram verip 2 gün bi yedim hoop hemen geri kilolar gelmiş;niye çünkü bi andan pat diye sağlıksız verdim sanırım ve yiyince ne oluyo hemen geri alınıyo..en iyisimi bildiğim yoldan şaşmıyım evet spor bol su az ve sık yemek doymaddan kalkmak..inşallah bi an önce veririm şunları ya yeter kaç ay oldu başlıyorum pat sinirim bozlulyoyiyorum ayrıca yapınca da bi gitmiyo ki tartıya bi çıkıyorum hep aynı hatta bazen fazla bile çıkıyorumm yaa kafayı yicem :gitme::gitme::çok üzgünüm::çok üzgünüm: ama kararlıyım alt edicem bu 3 kiloyu fıstık gibi olucam gene:sm_cool::sm_cool: Allahın izniyle inşallah...gaza geldim gene hihoyyyt yarın 5. günüm olcak inş..umarım 2-3 haftada bişiler olur...:jeyyar:

herkes istediği kiloya ulaşır inş..sağlıklı şekildee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkes istediği kiloya ulaşır inş..sağlıklı şekildee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İnşallah umudumuz öyle. Sen çok strese girmişsin ondan zorlanabilir.
Bir de yağ ölçümünü yaptırdın mı? Belki olması gereken en alt limittedir onun için direniyordur. Çünkü kilon fazla değil gibi. Neden 51 kilodan rahatsız olduğunu merak ettim canım.:uhm:

Beni ilk teşvik eden arkadaşlar bayrav, oryeku, dyglu nerdesiniz neler yapıyorsunuz?
Gelirseniz bir seslenin. Sizden de görüşler alalım.a.s

merhaba canın buralardayım aslında ama biraz rahatsızdım giremedim yanındayım ve önerilerine uymaya çalışıcama.s. biraz iyileşiim öle vereliniortak

slm arkadaşlar bende katılıyorum aranıza aynen bende çok düzenli diet yapamıyorum ama geçen yazdan beri7 8 kilo verdim şu an 78 79 falanım şimdilik hedef 70 sonra bakıcaz..

ßen de şimdi gidip tatrılıcam ölçümü de alıp yazıcam :KK70: bu gün yediklerime bya dikkat ettigimi sanıyorum. mekik filn da çektim. bi hafta da yol alabilirm inş.

merhaba canın buralardayım aslında ama biraz rahatsızdım giremedim yanındayım ve önerilerine uymaya çalışıcama.s. biraz iyileşiim öle vereliniortak

Çok geçmiş olsun canım.a.s. ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman başlarsın. Hiçbir şey sağlıktan önemli değil.
Acil şifalar diliyorum.

slm arkadaşlar bende katılıyorum aranıza aynen bende çok düzenli diet yapamıyorum ama geçen yazdan beri7 8 kilo verdim şu an 78 79 falanım şimdilik hedef 70 sonra bakıcaz..

Hoş geldin banucan. Biz de aynen diyetsiz hayat oh ne rahat diyerek kilolarımızı atıyoruz.kaydirigubbakcemile2

Spor yapan arkadaşlar mutlaka bilirler ama yine de hatırlatayım.
Isınma hareketleri yapmadan spora başlamayalım. Kilo vermek için bir de sakatlanma sorunu ile uğraşmayalım.mafoldumben
Fırsat buldukça nasıl bir uygulama yaptığımızı, neleri değiştirdiğimizi, zorluk çektiğimiz konuları paylaşalım.
Beraber başladık beraber yürütelim.vereliniortak

diyet yapmayınca insan acıkmıyor da... kendimi çok rahat hissediyorum bu yüzden.. üstelik birşey yesem de ölçülü yediğim takdirde vicdan azabı da çekmiyorum. yasakların olmaması çok güzel:lepi: hepimiz vereceğiz bu şekilde kilolarımızı buna eminim gerçekten inanmak en bir işin gerçekleşmesinde en önemli faktör herkese bu süreçte kolay gelsinhihoyyyt

diyet yapmayınca insan acıkmıyor da... kendimi çok rahat hissediyorum bu yüzden.. üstelik birşey yesem de ölçülü yediğim takdirde vicdan azabı da çekmiyorum. yasakların olmaması çok güzel:lepi: hepimiz vereceğiz bu şekilde kilolarımızı buna eminim gerçekten inanmak en bir işin gerçekleşmesinde en önemli faktör herkese bu süreçte kolay gelsinhihoyyyt

İşte tam da amacımız buydu forelaine.vereliniortak Her geçen gün daha iyi olacaktır.
kendine inanmak, rahat olmak ve vicdan azabı, suçluluk duygularından kurtulmak.
kolaylıklar diliyorum ben dea.s

bu sistem bana cok uzak degıl
çünkü ben zayıflıyorum :lepi:
1 ayda 2 kilo verdim vermem gereken 16 kilo var
ben yemek yapmayı ve yemeyi çook seven briyim
ben başlı başına sorunum bu...
sizlerle bunu aşmam lazım yarın itibariyle elmasirkesi bal karışımınada başlıyorum,şuan 76kıloyum yarın tartılıp yazarım boyum 162
nolur bu topıc devam etsın bu tarz yarım kalmıs cok topık var hadi kızlarrrrr:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

58 kiloyum ben zayıflıyorum:lepi::lepi:

bu sistem bana cok uzak degıl
çünkü ben zayıflıyorum :lepi:
1 ayda 2 kilo verdim vermem gereken 16 kilo var
ben yemek yapmayı ve yemeyi çook seven briyim
ben başlı başına sorunum bu...
sizlerle bunu aşmam lazım yarın itibariyle elmasirkesi bal karışımınada başlıyorum,şuan 76kıloyum yarın tartılıp yazarım boyum 162
nolur bu topıc devam etsın bu tarz yarım kalmıs cok topık var hadi kızlarrrrr:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt

58 kiloyum ben zayıflıyorum:lepi::lepi:

Bu konuyu bitirmeye niyetimiz yok sağlığımız ve sizin katılımlarınız devam ettikçe.
Herkes istediği kiloya gelene kadar burdayız Allahın izniyle.
Acelemiz yok rahat ve kalıcı olması dileğimiz.:hulya:

Bu konuyu bitirmeye niyetimiz yok sağlığımız ve sizin katılımlarınız devam ettikçe.
Herkes istediği kiloya gelene kadar burdayız Allahın izniyle.
Acelemiz yok rahat ve kalıcı olması dileğimiz.:hulya:

inşallah canım çok güzel bir tpik açmışşın teşekkürler..
a.s.

benim de sorunum aynı birzey yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyorum...yaşasın yemek yemek:asigim: ama ölçüyü bildikten sonra gerçekten bu bir sorun olmaktan çıkıyor güzel bir meziyet olarak kalıyor benceopuyorumnanaktan

binbirenk senin vermen gereken kılo ne kadar
ve ne kadar sürede vermeyiplanlıyorsun,
yani bir tarih koymalımıyız ideal kılomuz için ama
bunu neye göre belırleyelım???

benim de sorunum aynı birzey yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyorum...yaşasın yemek yemek:asigim: ama ölçüyü bildikten sonra gerçekten bu bir sorun olmaktan çıkıyor güzel bir meziyet olarak kalıyor benceopuyorumnanaktan

ahh canım ya biz yapalım yapalım
ama sadece tadına bakalım bunadn sonra,
azıcık yapalım zaten aile bıreylerının sayısına göre,
ben fazla özel seyler yapmamaya calısacagım bu surecte
:dance:

alkisalkisalkisehh tabi biraz da yaptıklarımıza dikkat etmemiz gerekiyor.. malum lezzet katmak için yemeğe koyduğumuz malzemeler yemeğin kalorisini arttırıyor. kalori artıkça lezzet de artıyor:sm_cool: arada bir ödüller vereceğiz artık kendimize

X