- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
Gülsegün tebrikler, gerçekten başarılı bir program olmuş zamanla daha iyi oturacak.alkisalkisalkis
patiska nolmuş öyle ya akşam üstüne üstüne gelmişler, okudukça baya üzüldüm haline kaydirigubbakcemile3
kızlar ben tatlı krizleri için yeni bir çözüm buldum. kurutlmuş yaban mersini. belki denemişsinizdir daha önce, ben dün ilk defa yedim. tadı süper bişey. vücuda da çok faydalıymış, anti oksidanlar içeriyormuş, idarar yolları enfeksiyonları ve adet düzeni için faydalıymış., hatta yazılanlara göre yağların vücuttan atılmasına yardımcı oluyormuş, kalorisi de pek yüksek sayılmaz. 100gr. 62 kaloriymiş. kesinlikle tavsiye ediyorum, böylee tatlı tatlı, hafif mayhoş minik minik muhteşem şeyler sositososito
patisimmmmmmm. ben içeyim ölmez sağ kalırsam sende içcen ölemi :))))) bende hiç sevmem sirkeyi ama bugün tv de dinledim diyette olmasan dahi sirke su karışımını her sabah içicekmişsin. vücuttaki antioksidanları temizliyomuş. bi nevi detoks yapıyo yani.hoşgeldin cadı bonibon :) sen bi dene bakalım sana bişe olmazsa bizde içeriz sirkeli su :jeyyar: şaka bi yana işe yararsa deneriz biz de. ıyy ben gerçi sirkeyi ağzıma sürmem ama olsun, güzellik acı ister ...
ben de bugün spor yapamadım henüz, az önce eşim gitti ben de giyinme odamızı düzenleyeceğim, hareket harekettir değil mi kaydirigubbakcemile2
arada gelir yazarım ben de.
patisimmmmmmm. ben içeyim ölmez sağ kalırsam sende içcen ölemi :))))) bende hiç sevmem sirkeyi ama bugün tv de dinledim diyette olmasan dahi sirke su karışımını her sabah içicekmişsin. vücuttaki antioksidanları temizliyomuş. bi nevi detoks yapıyo yani.
ben doktorum boğaza zararlı dediğinde bırakmıştım ama bugün tv de mideniz rahatsız olsa dahi için bir süre sonra alışacaktır dedi. ondan bi deneyeyim dedim.