Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

yaaa nerdesinizzz :dilcikar:

canımm ne yaptın senn saatt 5 e kadarr akannehir
kaçta yattınnda kaçta kalktınnn:1shok:
uykucu şirinee yapma bidaha böyle

ben buralardayımmm

canımm ne yaptın senn saatt 5 e kadarr akannehir
kaçta yattınnda kaçta kalktınnn:1shok:
uykucu şirinee yapma bidaha böyle

ben buralardayımmm

yaa gece okanın programına takıldım 3 falan oldu uyuyana kadar. ama nasıl oldu da o kadar uyudum hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile

yaa bugün kimse gelmedi topiğe. herkes nerde acaba? :uhm:

yaa gece okanın programına takıldım 3 falan oldu uyuyana kadar. ama nasıl oldu da o kadar uyudum hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile

yaa bugün kimse gelmedi topiğe. herkes nerde acaba? :uhm:

evet canım kimse yamamışş pazar günü sebebiyle olsa gerek herkes gezmelerdeydi demek yorgun düştülerr
yada kaçamak yaptılar
itiraf etmeye ve bizden oklava yemeye korktukları için girmiyor olsa gerek..klava:klava:

neyse hiç yapmadıgın bişeyse bişeycik olmaz 1kere yatmak

öyle galiba, herkes gezmelerde.
sen oklavayı elinden bırakma canım benim gelince vur kafalarına :jeyyar:

zambakım güzel çiçeğim benim ben walk at home yapıp geliyorum. daha geç olmadan yapayım hihoyyyt

İyi geceler kızlar....İlk itiraf benden gelsin o zaman eyvahedigeldismile mafoldumben Ewet bu gün pazar olunca pikniğe gittik ,veeeee haliyle kaçamak mafoldumben. Eeeeeee ben ctesi de kaçamak yapmıştım nolucak şimdi, oklavayı hak ettim ozaman eyvahedigeldismile. Neyse silkelenip kendime gelmem lazaım sanırım ....ohaoldumsmile

he heeee geldi ilk kurban :jeyyar:
canım ben im sen şööle bi kenara geç bekle Zambak gelince hepinizle ilgilenecek :jeyyar:

bu aradaa Zambakım ben şimdi 2mil yaptım geldim şakkıdı
ben bu yaramazlar gbi kaçamakta yapmadım naniknanik

slm kızlar
bende bugün hem yürüyüş hemde walk at home yaptım. şu an içim kıyıldı bir kase yoğurt yemek üzere mutfağa gidiyom.
fazla geyiğe dalmışınız binbirrenk gelsin kulaklarınızı kepçe edecek :)))) zambak sende merdaneni sakla binbirrenk gelmeden çabuk :)))))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 haticem sen silkelenme canım bi toplanalım silkicez biz seni. bu gecenin günah keçisi seni ilan ediyom :))))) patis hadi iyisin bu gece hatcemle uğraşcam :)))))))))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 haticem sen silkelenme canım bi toplanalım silkicez biz seni. bu gecenin günah keçisi seni ilan ediyom :))))) patis hadi iyisin bu gece hatcemle uğraşcam :)))))))))))

benle uğraşamazsınız zaten cici bayan sengözlerimebaksanab
çünkü ayıptır söölemesi ben bugün hiiiiiç kaçamak yapmadım ayrıca tam 2 millik walk at home yaptım bayanssulusmile

ayrıca sen nerdesin bu saate kadar bakiiiim. kötükedihüso

afferim benim patisime kaydirigubbakcemile5 uğraşamassın deme bak bulurum uğraşcak bişey :))) tam hatceme kaydım dönmeyeyim sana :)))) hatcem bugün iyice doyumuş karnını şimdi kimbilir tv karşısında göbüşünü ovuyodur :)))) uyuyup kalmasa bari :)))

vala şu kadarını söyleyebilirim bu vicdan azabı onu uyutmaz bu gece :jeyyar: şööle bi 8-10 mil yapıp gelecektir

patisim hatcem burdada yazamıyo eli varmıyo :))) yada gaflet bastı yazamıyo :))))

:roflol:

öyle vala bonibonum :) neyse bu işin yarını da var yerimseniben
kuşum ben uyumaya çalışacağım. yoksa yarın da uyanamam. kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

tam 5buçuğa kadar döndüm durdum yatakta mafoldumben sonra da uyumaktan vazgeçtim... yoksa bu böyle sürüp gidecek ve ben tüm gün uyuduğum için kilo falan veremeyeceğim :1no2:

hepinize günaydın şekerler, çook mutlu bi gün olur umarım hepimiz için

bakalım nasıl geçecek yok Hatice'cim biz harika kadınlarız ve yeni haftamız bomba gibi geçecek opuyorumnanaktan
yanılıyor muyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…