-
- Konu Sahibi BinbirRenk
ohhh şurdan da rica edeyim bi de bu yanaktan :1hug:
yaa kızlar ben bu ara uyuma işini abarttım galiba ya.. bugün annem aradı ve uyandım saat kaçtı biliyo musunuz? resmen akşam 5e geliyodu yaa. aramasa ne zaman uyandırdım bilmiyorum. böyle giderse ben bu hafta da kilo veremeyeceğim :1no2:
yaaa nerdesinizzz :dilcikar:
canımm ne yaptın senn saatt 5 e kadarr akannehir
kaçta yattınnda kaçta kalktınnn:1shok:
uykucu şirinee yapma bidaha böyle
ben buralardayımmm
yaa gece okanın programına takıldım 3 falan oldu uyuyana kadar. ama nasıl oldu da o kadar uyudum hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile
yaa bugün kimse gelmedi topiğe. herkes nerde acaba? :uhm:
öyle galiba, herkes gezmelerde.
sen oklavayı elinden bırakma canım benim gelince vur kafalarına :jeyyar:
evet canım kimse yamamışş pazar günü sebebiyle olsa gerek herkes gezmelerdeydi demek yorgun düştülerr
yada kaçamak yaptılar
itiraf etmeye ve bizden oklava yemeye korktukları için girmiyor olsa gerek..klava: klava:
neyse hiç yapmadıgın bişeyse bişeycik olmaz 1kere yatmak
İyi geceler kızlar....İlk itiraf benden gelsin o zaman eyvahedigeldismile mafoldumben Ewet bu gün pazar olunca pikniğe gittik ,veeeee haliyle kaçamak mafoldumben. Eeeeeee ben ctesi de kaçamak yapmıştım nolucak şimdi, oklavayı hak ettim ozaman eyvahedigeldismile. Neyse silkelenip kendime gelmem lazaım sanırım ....ohaoldumsmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 haticem sen silkelenme canım bi toplanalım silkicez biz seni. bu gecenin günah keçisi seni ilan ediyom :))))) patis hadi iyisin bu gece hatcemle uğraşcam :)))))))))))
afferim benim patisime kaydirigubbakcemile5 uğraşamassın deme bak bulurum uğraşcak bişey :))) tam hatceme kaydım dönmeyeyim sana :)))) hatcem bugün iyice doyumuş karnını şimdi kimbilir tv karşısında göbüşünü ovuyodur :)))) uyuyup kalmasa bari :)))