Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Şöyle anlatmaya çalışayım canım. Bu bölümde her başlık altında farklı uygulamalar var. Bu başlıkta diyet değil de bir yöntem uygulanıyor. İlk sayfayı okursan diyet yapamıyanlar için açılmıştır özellikle. Diyet psikolojisi yaşamak istemiyenler için yani. İlk sayfadaki yazan 5 kurala uygun yazılar yazabiliyoruz. Sağlıklı beslenme ve sporla iligili paylaşımlar olabilir de puan diyeti, isveç diyeti, hollywood diyeti vs. ayrı başlıkta olması gereken konular. Bütün diyetleri burada tartışmaya başlarsak konunun dışına çıkarız. yerimseniben
Ortaya karışık bölümünde mizah- görsel paylaşımda geyik sohbetleri yapılabiliyor.
Orada başlık açılabilir. İstenilen konularda konuşulabilir.kaydirigubbakcemile2
Kimsenin buradan ayrılmasını istemiyoruz. Yalnız konuya uygun yazmamız gerekiyor.
Bu sefer anlatabildim umarım.kaydirigubbakcemile5

Ben de tebrik ediyorum canım. kaydirigubbakcemile5Harika haberlerinizle mutlu oluyoruz hepimiz.

tebrikler hatic22 harikasın arkadaşım :1hug:
ne yapıyorsun spor olarak ?

Bende tam sporumu yaptım ter içindeyim arkadaşım .Spor ile sağlıklı yaşam bölümünde görsel paylaşımlar var orada bi çok video var ben yeni başlayanlar için olanını yaptım tuba özayla fitnıs, wolk at home ne denk gelirse yani...:)beni terletsinde ...

biraz benim yüzümden oldu sanırım, ben bundan böyle yediklerimi yazacağım dedim bonibon onu puan diyeti sandı. bişe tartışmıyoruz yani, ya da kimse öneri yapmıyor. zaten biz hepimiz aynı amaç için burdayız. ama bundan sonra daha dikkatli oluruz olur biter rengarenkim oldu mu ? :1hug:
dün geceki konuşmalara gelince aslında diyet konusunun dışında geyik yapmadık. bence biraz fazla endişeli davranıyorsun, yine de onun için de daha dikkatlioluruz senin için rahat olsun canım.
çok güzel bir grup olduk biz tabi ki kimse ayrılmasın aramızdan...
ben hepinizi seviyorum kaydirigubbakcemile3

Patiskacım seninle ilgisi yok daaklinialirimsmile bonibona konu dışına çıkmayalım deyince anlamadım dediği için, genel anlamda açıklamaya çalıştım. Falan diyet filan diyeti taşımayalım demek istedim.
Hem geyik hem spor hem de diyet nerde konuşabiliriz diye sorduğu için ben geyik bölümü uygun dedim.kaydirigubbakcemile3 Kısaca diyet yapmadığımızı anlatmaya çalıştım.
Bunları özelden konuştuk burada açıklayınca ben de burada yazmak durumunda kaldım yani
Ayrılma nerden çıktı anlamadım ben de.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

anladım Binbirrenkli kelebeğim :hulya:
aman deyim bi daha kullanmayalım bu ayrılma lafını falan kızlar lmaz: regl günleri bile benzer bu derece uyumlu grubu nerdden buluruz bir daha a.s.

patiska ayrılma derken dağılalım anlamında dediğini sanmıyorum. şöyleki binbirrenk bende konu dışına çıktığımızı düşünmüyorum. ama konu senin konun ve sende burası kapanmasın beraber olalım diye uyarılar yapıyosun ama o zamanda biz konu dışına çıkıcaz diye konuşacak bişey bulamıyoz. mesela ben hergün aynı şeyi yapıyom belli süre yürüyüş_ diyet ben hergün aynı şeyleri yazarsam bu sefer sıkılırsınız. arada atışmaların renk kattığını düşündüm. bu konuda sen tedirgin oluyosan buna hakkımız yok tabi. her hafta gelip kilomu yazar giderim ama o şekildede olmazki değilmi?

anladım Binbirrenkli kelebeğim :hulya:
aman deyim bi daha kullanmayalım bu ayrılma lafını falan kızlar lmaz: regl günleri bile benzer bu derece uyumlu grubu nerdden buluruz bir daha a.s.
şimdi ben bu mesajın içine önce konuya ait bi fikir artı patiskayı taşlicak şeylerde yazmam lazım:)))). amma gerildim ya ne yazacağım konusunda. rahat bırakın beniiiiiiiiiiiiiiiiiii -tatlicadiarzu- alsanaalsanasmile laelaelaelaelae

taktı bu renkli şeker bana yahuuu guclubacismile
annneeeaaa eyvahedigeldismile
kızlar ben şimdi ders çalışmaya gidiyorum sonra da şööle uzun bi walk at home yapayım diyorum. yapayım ki zambakım geri dönünce vuramasın kafama kafama sempatiksalakcinni

Ben yine anlatamamışım ne diyeyim :sm_confused: Konuyu sadece açtım ama benim değil, sizlerin. İstediğiniz gibi yazmakta özgürsünüz kim tutar sizi bonibonum.:teytey:

zambak 81 görecem diyodu küsüratı olsada görmüş tebrik ederiz
sabırsızlıkla bekliyoruz gelmesini

saolasın hatcem. patis beni çok kıskanıyo :))) hem o cezalı yarın tek ayak üstünde durcak:)) zambakta merdaneyle kovalicak onu. )))
Allah şu muhabbetimizi bozmasın inş. hepinizi çok seviyorum :1hug:

Valla bu saatte bile peşindeyiz olmaz ona yedirirsek zambak bizi döverkötükedihüso

Ben yine anlatamamışım ne diyeyim :sm_confused: Konuyu sadece açtım ama benim değil, sizlerin. İstediğiniz gibi yazmakta özgürsünüz kim tutar sizi bonibonum.:teytey:

canım ben seni anladım galiba demek istedigin başka diyetleri burada paylaşmamak vermiş oldugun 5maddeyi uygulamak

Hoşgeldin Zambakım :1hug:
özledik vala seni, ama gerçekten çukucuk duruyo hala dolapta. ayrıca az sonra walk at home yapıp yatacağım. aferini hakettim di mi :) nerde öpücük opuyorumnanaktan

kimse kalmamış yahu. huu tavuklar uyudunuz mu yahu lülülülülülü
neyse mutlu rüyalar hepinize...

Hoşgeldin Zambakım :1hug:
özledik vala seni, ama gerçekten çukucuk duruyo hala dolapta. ayrıca az sonra walk at home yapıp yatacağım. aferini hakettim di mi :) nerde öpücük opuyorumnanaktan

kuzuuumm hakeetttinn tabikiideee
albakalımma.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kuzuuumm hakeetttinn tabikiideee
albakalımma.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohhh şurdan da rica edeyim bi de bu yanaktan :1hug:
yaa kızlar ben bu ara uyuma işini abarttım galiba ya.. bugün annem aradı ve uyandım saat kaçtı biliyo musunuz? resmen akşam 5e geliyodu yaa. aramasa ne zaman uyandırdım bilmiyorum. böyle giderse ben bu hafta da kilo veremeyeceğim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…