- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- Konu Sahibi BinbirRenk
kızlar arkadaşım geldi pc açık kalıcak arada bakar yazarım. binbirrenk arkadaşım valla ben bişey anlamadım :)) konu başlığı herşeyi denemiş ama başarılı olamayanlar burda sanırım. şimdi ben puan diyetini yazdım mesela patise. oda diyetle ilgili olduğu için yasak olmaması lazım. yani denemiş olupta fikir yazmam gerekiyodu öylemi? o zaman yeni bi başlık açalım hem geyik hem spor hem diyet konuşalım. ben sizden ayrılmak istemiyoooooomm ((
( özellikle buraya yazdım herkmafoldumbenes fikir edinsin diye sakın art niyet aranmasın )
Şöyle anlatmaya çalışayım canım. Bu bölümde her başlık altında farklı uygulamalar var. Bu başlıkta diyet değil de bir yöntem uygulanıyor. İlk sayfayı okursan diyet yapamıyanlar için açılmıştır özellikle. Diyet psikolojisi yaşamak istemiyenler için yani. İlk sayfadaki yazan 5 kurala uygun yazılar yazabiliyoruz. Sağlıklı beslenme ve sporla iligili paylaşımlar olabilir de puan diyeti, isveç diyeti, hollywood diyeti vs. ayrı başlıkta olması gereken konular. Bütün diyetleri burada tartışmaya başlarsak konunun dışına çıkarız. yerimseniben
Ortaya karışık bölümünde mizah- görsel paylaşımda geyik sohbetleri yapılabiliyor.
Orada başlık açılabilir. İstenilen konularda konuşulabilir.kaydirigubbakcemile2
Kimsenin buradan ayrılmasını istemiyoruz. Yalnız konuya uygun yazmamız gerekiyor.
Bu sefer anlatabildim umarım.kaydirigubbakcemile5