- 5 Ocak 2009
- 421
- 2
- Konu Sahibi BinbirRenk
:lepi: tebrikler hatcem. gerçekten azimlisinsağol canım kocam yemeyeceğiz diye diye söyledi sonra dayanamadı ama ben tatlı bile yemedim düşünün artık bayanssulusmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:lepi: tebrikler hatcem. gerçekten azimlisinsağol canım kocam yemeyeceğiz diye diye söyledi sonra dayanamadı ama ben tatlı bile yemedim düşünün artık bayanssulusmile
bisküviler yerini buldu bile sen rahat ol. :)))) kedim hüpletti :)))harikasın valaa. :1hug:
bak bonibon örnek al Haticeden. sen o bisküvileri yicen belli yerini yapıon ikidir :roflol:
:lepi: tebrikler hatcem. gerçekten azimlisin
bisküviler yerini buldu bile sen rahat ol. :)))) kedim hüpletti :)))
:sm_cool:
anladım ben onu kötükedihüso
fıstıklar bana müsade. bizim burda horozlar ötmeye başladı inanmazsınız mirmirmirmir
anladım ben onu kötükedihüso
fıstıklar bana müsade. bizim burda horozlar ötmeye başladı inanmazsınız mirmirmirmir
sağol canım aman bugün kilo verdiğimi görünce azim geldi yoksa baya moral bozukluğu olurdu 3 haftadır aynı kilodaydım :uhm:
yok artık canım nerdesin karstamı yok yok çinde
patisimmmmmm senle atışmaya doyamadım daha yarın devam ederiz öptüm canım.
seni vicdanınla başbaşa bırakıyom hhehhehhhheh
sen harikasın ya. hadi bakalım yarın çukular duruyo olursa sesin çıkar yoksa bi mana bulup gelemedim dersin :))))) iyi geceleeeerrr :))her zaman bekleriz kötükedihüso yarın vicdan azapsız daha çok sesi çıkan bir patiska olacak karşında :jeyyar:
iyi geceleeeer hepinize.... sizi seviyorum..
çok mutlu rüyalar görün :1hug:
çok teşekkür ederim hatice1 ... çok haklısın.. o öğünümüde düzenlicem.. çikolata sevdiğim için bu hafta oyle yaptım. kendime çok yüklenmek istemedim.. ama haftaya mesela pazartesi çarşamba cuma meyve yiyip, salı perşembe nutellalı ekmek yapabilirim.. makarna ve pilavı a hafata sonu erken saatlerde yemeye başlıcam.. böylece daha iyi yakabilirim diye düşünüyorummm.)
teşekkür ediyorum canımhatice, misafirin olduğu halde yemediğin için kocamaan