Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sen tabi ki rengarenkim :1hug: yiyeceğim vardıysa da şu renkli şekere inat yemicem :dilcikar:
iyi geceler canım

patiska yapacaksan kaçamak gündüz yap kızım gece gece ne çikolatası
hemde damak nasıl geçti bogazından (bizsiz)
hatcem bizsiz deme valla ben yemem :)))) aha benimkide almış çikolatalı bisküvü geldi. ama ben patis değilimki yiyeyim :)))

patiska yapacaksan kaçamak gündüz yap kızım gece gece ne çikolatası
hemde damak nasıl geçti bogazından (bizsiz)

yaa Haticem eşim hem reglim hem de geceleri yalnız kalıyorum sıkılıorum diye almış. şimdi adamcağız düşünmüş almış, yemezsem ayıp olmaz mı , yarın üzülmez mi bilmiyorumkismile
sırf onun için vala yoksa kaytarırsam nolayım :jeyyar:

sanada iyi geceler binbirrenk. iyiki varsın iyiki bu konuyu açmışın saol arkadaş. gece vicdanen rahat uyumak gibisi yok dimi :)) çuku çuku yiyenler nasıl uyur bilmem :)))))

kız sen bela mısın bana :mymeka: asıl yemesem kocacığımın aldığı şeyi o zaman vicdanım sızlardı sırnaşık şey

bu arada gerçekten ben de sizleri çok seviyorum. umarım kopmayız hiç...

kızım sizin kocalarınızda kilo vermenizi istemiyo herhalde besliyo çikolatalarla ne o öyle

her halimle seviyo diyelim , zaten biz tanıştığımızda ikimiz de zayıftık çok ne olduysa ondan sonra oldu, o da aldı yürüdü maşallah sırnaşık şey

haklısın valla patis. sen şimdi dolabı aç çuku çukuyu al ye ( kağıdı kalsın ) :)))) yarın eşine göster bak yedim diye. ne sevinir ne sevinir :)))))

yaa ben ayrıca o çuku çukuyu hüplettikten sonra banyo ve tuvaleti temizledim sildim ovdum ooo parlattım, o kadar temizliğe bırak 3 parçaçık çukuyu bi bütün kuzuyu yesem giderdi zaten aklinialirimsmile

ya haticem bu bonibon beni anlamıyo senağlama vala azıcık yedim yaa, regl olduğumda evdeki kedi bile bana şekerli görünüyo arada ısırıyorum patiden mafoldumben

tamam güzelim ben anladımda kaydirigubbakcemile5 sen o kediyi bırak istersen bi sen regl değilsin herkes şurda aynı

ya haticem bu bonibon beni anlamıyo senağlama vala azıcık yedim yaa, regl olduğumda evdeki kedi bile bana şekerli görünüyo arada ısırıyorum patiden mafoldumben

tabi tabi sen alışmışın sermayeyi kediye yüklemeye :)))))) bende regl durumdayım şu an ve benim kedide elinde bisküvilerle geldi ne yapmam lazım patis ? :)))

yaa ben ayrıca o çuku çukuyu hüplettikten sonra banyo ve tuvaleti temizledim sildim ovdum ooo parlattım, o kadar temizliğe bırak 3 parçaçık çukuyu bi bütün kuzuyu yesem giderdi zaten aklinialirimsmile
mübarek senin midede rondo gibiymiş :)))))) wc- banyo temizlemekle kuzuyu haklıyo :)))))))

sağol canım kocam yemeyeceğiz diye diye söyledi sonra dayanamadı ama ben tatlı bile yemedim düşünün artık bayanssulusmile

harikasın valaa. :1hug:
bak bonibon örnek al Haticeden. sen o bisküvileri yicen belli yerini yapıon ikidir :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…