günaydınnn herkese
geçen haftadan beri yazılanları okudum. özellikle diyet yemek tarifleri verenlere çok teşekkürler benimde ihtiyacım vardı. bu haftanın raporunu vereyim hemencik
- spora başladım. haftanın 4 günü gidiyorum. 40 dakika yürüyüş, 60 mekik , bi de bel döndürülen bi alet var onda 5 dk geçirdim..
- kahvaltıda yulaf ezmesi, süt ve elmaya devam.. çok sevdim ben bunu
- saat 11:00 ve saat 17:00 yemeğimi düzenledim. 11 de şirkette çıkan etli emekten bi tabak ( patatessiz ) ve bir dilim kepek ekmeği yiyorum. öncesinde iki bardak su. saat 17:00 ise iki dilim kepekli ekmek üztüne çok ine sürülmüş nutella ile şekersiz koca bi bardak çay... bu arada bir dilim ekmek üzerine sürülen ince nutella 6-7 gr yani 53 kcal demek.. iki dilim ekmeği ben 200 kcal ywmişim gibi sayıyorum
- dışarda yemeğe çıktığımız bir zaman. saf sadece etli bir yemek yedim. yanında kepek ekmek yedim. tatlı yemedim.
- bir akşam bozdum.. ertesi gün kahvaltıda ve araöğünlerde sadece havuç yiyerek telafi ettim.
sonuç: 1 kg 300 gram... çooookkk mutluyummm.. bu sabah erkenden kalkıp tartıldım.. hemen yeni halimin photolarını çektim.... morelim yerine geldi.. motivasyonum tavan yaptı gene
şimdiye kadar hiç olmamış birşeydi önayak olduğunuz için ççookk teşekkürler... ama durmak yok tabi..
bu haftaki planım:
- saat 14:00 yemeğimi düzenlemek... tükettiğim kahve miktarını azaltmak ve ssatlere bağlamak..
herkese harika haftalar dilerim..
xxxxxxxxxxx