Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol canım aman bugün kilo verdiğimi görünce azim geldi yoksa baya moral bozukluğu olurdu 3 haftadır aynı kilodaydım :uhm:

3 hafta bayaa uzun hatcem. yinede moralini bozup amaaan deyip bırakmamışın ben senden daha çok demoralize olurdum yalan yok. gerçek azim bu işte.
patisimmmmmm senle atışmaya doyamadım daha yarın devam ederiz öptüm canım.
seni vicdanınla başbaşa bırakıyom hhehhehhhheh

kızlar bende kaçıyom. yarın görüşürüz. koccamaan öptüm sizi. Allah rahatlık versin

patisimmmmmm senle atışmaya doyamadım daha yarın devam ederiz öptüm canım.
seni vicdanınla başbaşa bırakıyom hhehhehhhheh

her zaman bekleriz kötükedihüso yarın vicdan azapsız daha çok sesi çıkan bir patiska olacak karşında :jeyyar:

her zaman bekleriz kötükedihüso yarın vicdan azapsız daha çok sesi çıkan bir patiska olacak karşında :jeyyar:
sen harikasın ya. hadi bakalım yarın çukular duruyo olursa sesin çıkar yoksa bi mana bulup gelemedim dersin :))))) iyi geceleeeerrr :))

günaydınnn herkese
geçen haftadan beri yazılanları okudum. özellikle diyet yemek tarifleri verenlere çok teşekkürler benimde ihtiyacım vardı. bu haftanın raporunu vereyim hemencik
- spora başladım. haftanın 4 günü gidiyorum. 40 dakika yürüyüş, 60 mekik , bi de bel döndürülen bi alet var onda 5 dk geçirdim..
- kahvaltıda yulaf ezmesi, süt ve elmaya devam.. çok sevdim ben bunu
- saat 11:00 ve saat 17:00 yemeğimi düzenledim. 11 de şirkette çıkan etli emekten bi tabak ( patatessiz ) ve bir dilim kepek ekmeği yiyorum. öncesinde iki bardak su. saat 17:00 ise iki dilim kepekli ekmek üztüne çok ine sürülmüş nutella ile şekersiz koca bi bardak çay... bu arada bir dilim ekmek üzerine sürülen ince nutella 6-7 gr yani 53 kcal demek.. iki dilim ekmeği ben 200 kcal ywmişim gibi sayıyorum
- dışarda yemeğe çıktığımız bir zaman. saf sadece etli bir yemek yedim. yanında kepek ekmek yedim. tatlı yemedim.
- bir akşam bozdum.. ertesi gün kahvaltıda ve araöğünlerde sadece havuç yiyerek telafi ettim.

sonuç: 1 kg 300 gram... çooookkk mutluyummm.. bu sabah erkenden kalkıp tartıldım.. hemen yeni halimin photolarını çektim.... morelim yerine geldi.. motivasyonum tavan yaptı gene şimdiye kadar hiç olmamış birşeydi önayak olduğunuz için ççookk teşekkürler... ama durmak yok tabi..

bu haftaki planım:
- saat 14:00 yemeğimi düzenlemek... tükettiğim kahve miktarını azaltmak ve ssatlere bağlamak..

herkese harika haftalar dilerim..
xxxxxxxxxxx

bu arada edindiğim bazı bilgileri paylaşmak istiyorum...
- cola gibi asitli içecekler kan şekerini aniden yükseltip indirdiği için içtikten sonra karbonhidratlı yemeklere veya tatlı krizine neden oluyomuş.. ben tamamen bıraktım. soda içiyorum artık.

- vücut kilo vermeye başlamadan önce yağ hücreleri içlerinin boşalacağını anlayıp beyne enerjiye ihtiyaç var uyarısı gönderiyorlarmış.. onun için kilo vermeye başlamadna önce aç olmasakta tatlı krizine giriyomuşuz.

- yemekten once iki badak su içmek alınan yeme miktarını neredeyse % 20 azaltıyormuş.

- yavaş yemek ise tokluk hormonunun ince bağısakta salgılanma miktarını arttırıyormuş.

- spor hocasının söylediğine görede... spordan 1 saat önce enerji vermesi için kalitteli karbonhidrat, sonrada kasların iyileşmesi için protein tüketmek gerekiyormuş..

herkere sağlıklı haftalarr dilerimmmm
xxxxxxxxxxx

tebrik ederim gusselgun alkisalkisalkis
herşeyi ayarına oturtmuşsun bu çok güzel
ama hergün nutella yediğini söylemişsin onun yerine ara ögün olarak meyve tüketsen hem saglığın için daha iyi olmazmı
binbirrenk yazmıştı aynı kalori alıyorum diye hergün pasta yenmemeli diye

çok teşekkür ederim hatice1 ... çok haklısın.. o öğünümüde düzenlicem.. çikolata sevdiğim için bu hafta oyle yaptım. kendime çok yüklenmek istemedim.. ama haftaya mesela pazartesi çarşamba cuma meyve yiyip, salı perşembe nutellalı ekmek yapabilirim.. makarna ve pilavı a hafata sonu erken saatlerde yemeye başlıcam.. böylece daha iyi yakabilirim diye düşünüyorummm.)

evet canım haklısın bende öyle yapıyorum makarna türünü haftada 1 onuda öğlen yemeğinde yemeye çalışıyorum vereliniortak

Herkese günaydın,

Gusselgun tebrik ederim canımkaydirigubbakcemile5 çok iyi kilo vermişsin. Ancak hatice'nin dediği gibi ara öğünlerde karbonhidratlı hiçbir şey yememeye dikkat ediyoruz.

hatice, misafirin olduğu halde yemediğin için kocamaanalkisalkisalkis

bonibon, sizler de iyi ki varsınız. Ben açtım ama sizler sayesinde yürüyor.vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…