Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

patiskaaaaa
walk at home yazınca 2.başlıga tıkla
1millik yürüyüşmüş bu şimdi bakabilirsinnn....

ya ben yarın isveç diyetine başlıyacam
binbirrenk
buraya yazmamda bir sakınca varmı acaba bunu

binbirrenk basligi görunce hemen atladim..ikinci bebegimden sonra ,yani 9 ay boyunca 80 den 70 e indim veeee takildimmm((cok hareketsizim galiba,gunduz bacakta cocuk sallama aksam dizi karsisinda oturma derken iyice hareketsiz kaldim,metobolizmam durdu(haziran ayina kadar gayret edecegim yilmayacagim,62 hedefimm..benide araniza alirsaniz , bilgi alisverisinde bulunursak sevinirim..gerci okudum ilk sayfayi öyle gaza geldim..[su an vucudumda en nefret ettigim bölge alt kisim basen ve baldirlar offffffff erimiyolardaaa...insallah topicteki herkesin destegiyle eritirim....kaydirigubbakcemile5

örnegin gunluk böyle uyguluyorum; sabah 9 gibi sekersiz sert bir nescafe...10-11 gibi meyveli müsli süt ile tüketiyorum..1-2 arasi meyve artik hangisi varsa....4-5 arasi bir tabak yemek (ekmeksiz) saat 6 ya kadar atistirmalik bisi yersem yerim yemezsem yemem 6 dan sonra,cay (tatlandiriciyla)ve meyve oluyor genelde oda en gec 8 e kadar sonrasi yatmadan önce sirkeli su iciyorum ..

krostrainerimide kullaniyorum aksam sadece firsat oluyor 20 dk gibi..hemen yoruluyorum..-tatlicadiarzu-/COLOR]

Merak etme canım konun kaynayıp gitmez.buyrunnnnnnnnn Arkadaşlardan kim denk gelirse cevap verirdi mutlaka. Sabah kahvaltısı önemli, sadece meyvayla olmaz. Bazı sabahlar meyvalı nesfit, yulaf ezmesi, ceviz karışımını sütle yiyorum. Tok tutucu iyi bir kahvaltı oluyor. Bunu da yapamam diyorsan 12 de başlayıp, gece yatmadan 4 saat önce yemek işini bitirecek şekilde öğünlerini ayarlıyabilirsin ama verimli olmaz bence. Güne sabah başlamak her zaman tercih edilmeli bence.a.s
Kolaylıklar diliyorum.

Hoşbuldum canımmmm :1hug: tatil nasıl olur süperdi tabi annecimm yanımda olunca...
ben de sizi özledim vala Zambakcım..
hemen bakıyorum walk at home a...

baktıııım... eğlenceli bişeye benziyor. yarından itibaren ben de yapıcam. mesela 1 saat yapmak istersek bu 1 millik olanı 4 kez tekrar mı ediyoruz yoksa onun hareketleri daha mı farklı oluyor?

Zambak canım tabii ki istediğin diyeti yapman senin seçimina.s ama isveç diyeti başlığı var orada paylaşımları yapman daha doğru olur.
Bizim uygulamamız farklı. Yani ilk sayfadaki 5 maddelik bir yöntem.
Farklı diyetleri yazarsak (daha önce de yazmıştım) içinden çıkamayız.:1no2:

Merhaba cicibici ve bucakmagduru, burada paylaşımlar yapmak isterseniz arkadaşlarla beraber fikir alışverişi ile istediğiniz sonuca ulaşırsınız umarım. kendine inanmak, sağlıklı beslenmek ve tabi spor şart.
Kolaylıklar diliyorum.vereliniortak

baktıııım... eğlenceli bişeye benziyor. yarından itibaren ben de yapıcam. mesela 1 saat yapmak istersek bu 1 millik olanı 4 kez tekrar mı ediyoruz yoksa onun hareketleri daha mı farklı oluyor?

Ben 5 mil olanı yapıyorum. Birbirinden çok farklı değil. İstersen diğerlerine de bak. İstersen 1 mil olanı istediğin kadar tekrarla.hihoyyyt

binbirrenk arkadaşım salı günü başlayacağım diyetimin ilk hazırlıklarına başladım
kural 1= evin her tarafına olmak istediğimiz kiloyu yazıp asıyorduk. buzdolabın üzerine motive edici herşey mevcut şu an :)). hatta abartıcam yarın içine zayıflamadan sığamayacağım etek yada pantolon herhangi birini alıcam. desteklerinizi bekliyorum.

sende haklısın tabiki
o topige yazıcam ama buradan sizlerdende ayrılmak istemiyorum
burya yine kilo bildirimimi yapabilirim dimii

Herkese günaydın.
Bir kaç gün aradan sonra geri geldim.
yeni gelen arkadaşlar olmuş çok memnun oldum.
hoşgeldiniz arkadaşlar a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…