-
- Konu Sahibi BinbirRenk
binbirrenk cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim. sende olmasan arada kaynayıp gidicekmiş yazım. arkadaşım salı günü (doktor dönüşü) başlıyom diyete ama şöyle yapsam olurmu dersin? yani okul saati kalktığımda meyve atıştırıp yatsam. çünkü o saatte bişey yemem genelde. ilacımı yemekten yarım saat önce almak zorunda olduğum için sadece ilacımı içer yatarım. bide şu var arkadaşım geç kalktığım için geçte yatıyom 3 gibi. oysa akşam 6-7den sonra yemeği kesmek lazım ( daha erken uyuyanlar için). geç yatıp geç kalkmamda sorun diyet için. offf hepten kafam karıştı.
binbirrenk salı gününe kadar plan yapmamız lazım. lütfen yardımlarını düşüncelerini (iyi yada kötü) esirgeme. cevabını bekliyom canım. a.s.a.s.
HOŞGELDİNNNNNa.s.
NASILSIN CANIM NASILDI TATİLLL
ÖZLEDİK VALLA SENİ
NEYSE KAYTARMAK YOK DEDİGİN GİBİ
WALK AT HOME YAZ
KENDİ SİTESİNE GİR...SAG TARAFTA VİDEO VAR
ONU TIKLA 14DK OLAN BİR EGZERSİZ VAR EGLENCELİ YADA VİDEOLARI İNDİR
patiskaaaaa
walk at home yazınca 2.başlıga tıkla
1millik yürüyüşmüş bu şimdi bakabilirsinnn....
ya ben yarın isveç diyetine başlıyacam
binbirrenk
buraya yazmamda bir sakınca varmı acaba bunu
benide aranıza alırmısınız acaba arkadaşlar
baktıııım... eğlenceli bişeye benziyor. yarından itibaren ben de yapıcam. mesela 1 saat yapmak istersek bu 1 millik olanı 4 kez tekrar mı ediyoruz yoksa onun hareketleri daha mı farklı oluyor?
Bütün arkadaşların 8 mart kadınlar gününü kutluyorum.a.s.
zambak canım tabii ki istediğin diyeti yapman senin seçimina.s ama isveç diyeti başlığı var orada paylaşımları yapman daha doğru olur.
Bizim uygulamamız farklı. Yani ilk sayfadaki 5 maddelik bir yöntem.
Farklı diyetleri yazarsak (daha önce de yazmıştım) içinden çıkamayız.:1no2:
Herkese günaydın.
Bir kaç gün aradan sonra geri geldim.
yeni gelen arkadaşlar olmuş çok memnun oldum.
hoşgeldiniz arkadaşlar a.s. a.s.
sende haklısın tabiki
o topige yazıcam ama buradan sizlerdende ayrılmak istemiyorum
burya yine kilo bildirimimi yapabilirim dimii
patiska hoşgeldin özlemiştik seni buyrunnnnnnnnn