- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
Zambak bizi bırakma canım oldu mu ? kilo bildirimi ve bize yorum için de olsa yaz tamam mı sık sık?
haklısın canım her sabah yapardım erkenden buradaki yazıları okuyacam diye geçe bile bıraktım
Eşim sabah 8de geldi işten. şimdi yaparsam gürültü yapabilirim... ben akşam yapıcam hihoyyyt
size kolay gelsin şekerler
binbirrenk arkadaşım salı günü başlayacağım diyetimin ilk hazırlıklarına başladım
kural 1= evin her tarafına olmak istediğimiz kiloyu yazıp asıyorduk. buzdolabın üzerine motive edici herşey mevcut şu an :)). hatta abartıcam yarın içine zayıflamadan sığamayacağım etek yada pantolon herhangi birini alıcam. desteklerinizi bekliyorum.
kız bahane istememmm :mymeka:
sesini kapat zaten yapman gereken hareketler sesi duymasanda olur
gürültü falanda çıkmıyor
pc farklı bir odadaysa daha iyi aynı odada olsan bile yaparsınn
hadiiii hadiiii yapppp bekliyoruuummmm
tamam şeker kızma yapıyorum şimdi eyvahedigeldismile
sana da ev işlerinde kolay gelsin
sende haklısın tabiki
o topige yazıcam ama buradan sizlerdende ayrılmak istemiyorum
burya yine kilo bildirimimi yapabilirim dimii
selam kızlar, walk at home indirdim ama açılmıyo bende baslamak istiyorum yardımcı olurmusunuz?
zambak sen günde kaç sefer yapıyorsun düzenli olarak 1 millik olanı cadıarzu
Yazdıklarımı yanlış anlamışsın zambakcım.yerimseniben Sen buranın temel direklerinden birisin. Hiçbirimiz ayrılmanı istemeyiz.
Benim demek istediğim diyetlerle, destek ürünlerle vs. konunun dışına çıkılmaması önerisi idi.
Ben hatice 1 birkaç gündür olmadığı için burada yardımcı olmaya çalıştım sadece.
Kaldı ki topiği halen ben yürütsem bile falanca yazsın, filanca yazmasın diyecek bir yetkim yok.kaydirigubbakcemile3
Herkesin her topikte istediği kadar yazma özgürlüğü var biliyorsun.a.s
Yalnız İsveç diyetinin doktor kontrolünde yapılması gereken katı uygulamalardan biri olduğunu bilirsin. Aman dikkatli ol derim.şutarafagitti
Herkese iyi paylaşımlar diliyorum.vereliniortak[/QUO
yok canım yanlış anlamadımm
biyere gitmiyorum burdayımmkaydirigubbakcemile3
canım bu videoları media player açmıyor vlc media player açıyor bununla denemeni tavsiye ederim
başlanğıç için yetiyor zamanla arttırırız canım
ben 3 gün ara vermiştim bugün yaparken zorlandım
ama mutlaka devam bırakmak yok
açabildim canım çok teşekkür edrim..