Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Zambak bizi bırakma canım oldu mu ? kilo bildirimi ve bize yorum için de olsa yaz tamam mı sık sık?

yazarım canım
halen burdayım zatennn
hadii kızlarr walk at home yapalım
iyi olur sabah sabah
patiska haticee hadii başlıyorum benn
15dk sonra yazarımmmkaydirigubbakcemile3

Eşim sabah 8de geldi işten. şimdi yaparsam gürültü yapabilirim... ben akşam yapıcam hihoyyyt
size kolay gelsin şekerler

haklısın canım her sabah yapardım erkenden buradaki yazıları okuyacam diye geçe bile bıraktım

hadi yapp ben yaptım bileeeeehihoyyyt

Eşim sabah 8de geldi işten. şimdi yaparsam gürültü yapabilirim... ben akşam yapıcam hihoyyyt
size kolay gelsin şekerler

kız bahane istememmm :mymeka:
sesini kapat zaten yapman gereken hareketler sesi duymasanda olur
gürültü falanda çıkmıyor
pc farklı bir odadaysa daha iyi aynı odada olsan bile yaparsınn
hadiiii hadiiii yapppp bekliyoruuummmm

bonib sanırım bu gün Eskişehir'desin, hoşgeldin şehrimize :)) yazdıklarına toptan bir cevap veriyim, yudum yudum da olsa su içmeye başlamak çok önemli, binbirrenk'in de dediği gibi erken kalkmak ve erken yatmak da zayıflamak için önemli, doktorın dediğine göre metabolizmamız gündüz saatlerinde daha hızlı çalışıyor, akşam oldukça yavaşlıyor, bu yüzden gündüz yediğimiz şeyleri çok kolay yakabilirken gece yediklerimiz yakamıyoruz. herkesin kendince bir yaşam tarzı var tabi ama bence elinden geldiğince erken kalkamaya çalışsan senin için daha iyi olabilir.

zayıflamak için içine sığamayacağın bir kıyafet elmak da güzel bir fikir bence. şöyle çok beğendiğin bişey al ki içine girebilmek için azmin iyice artsın yerimseniben

benzer şekilde bende bir deri ceket beğendim 1,5 ay önce özellikle almıyorum. kendi kendime söz verdim. 8 kilo vermeden önce kesinlikle almıycam. son 3 kilo ama dün baktım ceketlerden sadece 1 tane kalmış delikafadulden bir an önce zayıflayıp almam lazım o güzelim ceketi mafoldumben

tamam şeker kızma yapıyorum şimdi eyvahedigeldismile
sana da ev işlerinde kolay gelsin

sende haklısın tabiki
o topige yazıcam ama buradan sizlerdende ayrılmak istemiyorum
burya yine kilo bildirimimi yapabilirim dimii

Yazdıklarımı yanlış anlamışsın zambakcım.yerimseniben Sen buranın temel direklerinden birisin. Hiçbirimiz ayrılmanı istemeyiz.
Benim demek istediğim diyetlerle, destek ürünlerle vs. konunun dışına çıkılmaması önerisi idi.
Ben hatice 1 birkaç gündür olmadığı için burada yardımcı olmaya çalıştım sadece.
Kaldı ki topiği halen ben yürütsem bile falanca yazsın, filanca yazmasın diyecek bir yetkim yok.kaydirigubbakcemile3
Herkesin her topikte istediği kadar yazma özgürlüğü var biliyorsun.a.s
Yalnız ısveç diyetinin doktor kontrolünde yapılması gereken katı uygulamalardan biri olduğunu bilirsin. Aman dikkatli ol derim.şutarafagitti
Herkese iyi paylaşımlar diliyorum.vereliniortak

selam kızlar, walk at home indirdim ama açılmıyo bende baslamak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

ben günde 2 kesin yapıyorum kaydirigubbakcemile2 biri sabah erken saatte biri akşam üzeri bazen fırsat bulursam gece yatmadan önce (metabolizayı hızlandırdığı için iyi olduğu söyleniyor)
ama arada başka yaptığım hareketlerde var bana şimdilik yetiyor arttırmadım yerimseniben

başlanğıç için yetiyor zamanla arttırırız canım
ben 3 gün ara vermiştim bugün yaparken zorlandım
ama mutlaka devam bırakmak yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…