-
- Konu Sahibi BinbirRenk
canım inşallah vermişsindir geçen hafta şiş olduğunu söylemiştin
evet ölçüldüm 2 şer santim hem belimden hem kalçamdan incelmişim
başta vermediğim için üzülmüştüm ama moralimi bozmak istemiyorum :sm_confused:
bugun 1 kg vermisimmmmmm 59 oldum artik cok mutluyum inanamadimkaydirigubbakcemile3
slm kızlar. banada yer açabilirmisiniz. (genişceeerek olsun :)) ) son zamanlarda bayağı kilo aldım. anti depresan ve troid ilacı kullanıyorum. troid bozukluğu olunca malum kolay kilo verilmiyo çünkü metabolizmam ağır çalışıyo. bundan 20 gün önce doktora gittiğimde SİRKELİ Su meselesini doktoruma söyledim ki bende hergün yarım lt suyun içine 3-4 kaşık sirke bir yemek kaşığıda bal koyup içiyorum gün boyunca. fakat dediğim gibi doktoruma söyleyince ' sen ne yapıyosun sirke boğazlarını tahriş eder dedi ve bırakmamı söyledi bende 20 günden beri içmiyorum. için kattığım bal içinde hem zayıflamak istiyosun hem bal içiyosun dedi. sizlerle paylamşmak istedim bunu. evde yürüyüş bandım var fakat benim yapacak halim yok. troid bende çok halsizlik yapıyo. yaşadığım yerde endokrin uzmanıda olmadığından devlet hast. gidip arada baktırıyom troidlerime. neyse kafanızı şişirdim. banada destek olursanız sevinirim
slm kızlar. banada yer açabilirmisiniz. (genişceeerek olsun :)) ) son zamanlarda bayağı kilo aldım. anti depresan ve troid ilacı kullanıyorum. troid bozukluğu olunca malum kolay kilo verilmiyo çünkü metabolizmam ağır çalışıyo. bundan 20 gün önce doktora gittiğimde SİRKELİ Su meselesini doktoruma söyledim ki bende hergün yarım lt suyun içine 3-4 kaşık sirke bir yemek kaşığıda bal koyup içiyorum gün boyunca. fakat dediğim gibi doktoruma söyleyince ' sen ne yapıyosun sirke boğazlarını tahriş eder dedi ve bırakmamı söyledi bende 20 günden beri içmiyorum. için kattığım bal içinde hem zayıflamak istiyosun hem bal içiyosun dedi. sizlerle paylamşmak istedim bunu. evde yürüyüş bandım var fakat benim yapacak halim yok. troid bende çok halsizlik yapıyo. yaşadığım yerde endokrin uzmanıda olmadığından devlet hast. gidip arada baktırıyom troidlerime. neyse kafanızı şişirdim. banada destek olursanız sevinirim
bide ben su içemiyom hiç. günde 2 bardak falan. neden susamıyom anlamıyom. çay kahve tiryakiside değilim. ilk önce su içme sorunumu mu çözsem napsam ki :bbo:
Kesinlikle su içmen lazım. bence sürekli yanında bir su şişesi gezdir, her gördüğünde en azından 1 yudum içersin, bir süre sonra da su içmeye alışırsın diye düşünüyorum. bir de sabahları bir bardak ılık su içmeni öneririm, metabozlizmayı hızlandırdığını söylüyorlar.
karagözlüm hoşgeldin. elma kromu annem kullanmıştı. bi işe yaramadı dedi valla :)) görünen köyde klavuz istemiyo zaten aynı annem :)))
hmm sagol canim...
ozaman aci cehre alcam yine..:ecrin_bebek: