- 25 Ocak 2010
- 3.019
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
teşekkür ederim Binbirrenk iyileştim çok şükür. öğle yemeğı molası şirkette 11-12 arası. bu nedenle erken yiyorum. 14 ve 17 yi ara öğün gibi yiyorum.. evet, bu hafta evden portakal götürdüm aralar için.. akşamda etli sebze yemeği salata bir bardak ayran , 3 yemek kaşık pilav veya benzeri yedim.. en büyük düşkünlüğüm pilav ve makarna zaten..
saklama kabı aldım bi tane:)) pazartesi günü salata koyup götürmeyi denicem...
binbirrenk, ben de senin yöntemle 7-8 kilo vermiştim 1,5 sene önce. 54 kilo idim ve çok mutluydum :)) şimdi 66-67 kilolardayım ve veremeyeceğimi düşünüyorum, sanki kiloların yerleşmiş gibi.. moralimi bozmamaya çalışıyorum ama bozuluyo tabi :)
Benim sorunum beslenme düzensizliği.. bazen akşam 6 oluyo daha hiç bişi yememiş oluyorum, acıkmıyorum, canım yemek istemiyor.. ne yapacağım bilemiyorum valla, evde yürüme bandım, eliptik bisikletim var ama artık onlarda bi işe yaramayacak gibi geliyo(
Zambak ve hatic az olsun öz olsun.kaydirigubbakcemile5 Tabii ki moral bozacak bir şey yok. Haftaya istediğiniz sonucu alırsınız umarım. İnsan her hafta bir önceki yanlışlarını göz önüne alarak daha deneyimli oluyor.yerimseniben
Hatic hafta içi de uygulamalarından paylaşım yaparsan daha iyi olur.
Gusselgun, geçmiş olsun.vereliniortak Sağlık her şeyden önemli. Zaten bizim yöntemimiz diyet olmadığından yeme düzenini ayarladıktan sonra kilo verimi de kendiliğinden olur. Evden yemek taşımak zor olur toplu taşıma ile. Esmer ekmeğini, kuru yemekleri, salatanı götürüp sosunu yerken katabilirsin, meyvanı götürebilirsin bence. a.s
Kardelen ve zambak walk at home programını indirebildiniz mi? Bir şey yazmamışsınız.fisfisfis
zambak ve hatic az olsun öz olsun.kaydirigubbakcemile5 tabii ki moral bozacak bir şey yok. Haftaya istediğiniz sonucu alırsınız umarım. Insan her hafta bir önceki yanlışlarını göz önüne alarak daha deneyimli oluyor.yerimseniben
hatic hafta içi de uygulamalarından paylaşım yaparsan daha iyi olur.
Gusselgun, geçmiş olsun.vereliniortak sağlık her şeyden önemli. Zaten bizim yöntemimiz diyet olmadığından yeme düzenini ayarladıktan sonra kilo verimi de kendiliğinden olur. Evden yemek taşımak zor olur toplu taşıma ile. Esmer ekmeğini, kuru yemekleri, salatanı götürüp sosunu yerken katabilirsin, meyvanı götürebilirsin bence. A.s
kardelen ve zambak walk at home programını indirebildiniz mi? Bir şey yazmamışsınız.fisfisfis
ben geldiiiiim kaydirigubbakcemile3
özledim vala sizi kızlar.. umarım siz de beni özlemişsinizdir
tatil ve ardından 1 hafta anneciğimim çeşitli mamalarından sonra sonuç pek parlak değil :kedi: bu sabah tartıldım 85 kiloyum..
ama söz veriyorum artık kaytarmak yok :))
bu arada walk at home nedir? ben biraz cahil kalmışım bu konuda...
Hoş geldin patiskacığım.vereliniortak Bizler de seni özledik.
Eee anne yemekleri tatlı oluyor haliyle kilo almak kaçınılmaz.
İyi bir tatil geçirmişsin boşverkaydirigubbakcemile3 kilolar gider nasılsa.
walk at home, leslie sansone un evde yürüyüş aerobik karışımı videosu.
Sağolsun thalix arkadaşımız önerdi, birkaç arkadaş internetten programı indirdik.
Evde spor yaptığımızda iyi bir seçenek.a.s
İyi paylaşımlar diliyorum.
ben geldiiiiim kaydirigubbakcemile3
özledim vala sizi kızlar.. umarım siz de beni özlemişsinizdir
tatil ve ardından 1 hafta anneciğimim çeşitli mamalarından sonra sonuç pek parlak değil :kedi: bu sabah tartıldım 85 kiloyum..
ama söz veriyorum artık kaytarmak yok :))
bu arada walk at home nedir? ben biraz cahil kalmışım bu konuda...