Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar a.s ban bu gün tartıldım ve 400 gr vermişim az ama az olsun kalıcı olsun diyorum .Moralimi çok bozmadım .Çünkü bu hafta regl olmuştum.Tatlı krizleri yaşadım.biraz bozdum anlayacağınız.Neyse haftaya telafi edicez artık. herkee güzel hafta sonları...:teselli:kaydirigubbakcemile5

merhabalar herkese.. ben geçen hafta , tamda bugun grubunuza dahip olmuştum. bana büyük motivasyon gücü vermiştiniz. teşekkür ediyorum tekrar..
şimdi raporumu vereyimm :))
- farantij im nüksettiği olduğum için haftabaşı spora başlayamadım.
- diyette yapmadım. ama yeme şeklimi düzenledim.
- öğün sayımı saatleri 8, 11, 14, 17, 20 olarak 5 e çıkarttım.. herbir öğünde 250 kaloriyi geçmemeye çalıştım.. bu durumda istediğimden yiyebildim. ilk günlerde 2 kere sınırı aşıp çok yedim. ama sonra midem ve psikolojim kötü oldu, kendimi kötü hissettim. o hissi unutmadım ve her yemeğe başlarken anımsadım..
- kahvaltıda önerdiğiniz gibi, yulaf ezmesi + süt + 1 meyve veya yulaf ezmesi 2 iki portakal suyu yedim... çok lezzetli oldu...
diğer yemekleri yavaş yedim.. ve yemekten önce iki bardak su mutlaka içtim...gün içinde ise 1,5 lt su içtim. kahve ve çayı zaten sade ve şekersiz içiyodum ..
- sonuç ise 1 haftada 300 gram vermişim.. bence bu hiç spor yapmamama, şeker benzeri pastil almak zorunda kalmama, iki kere düzenimi bozmama rağmen harika:):) ... mutluyum ve motivasyonumu sağladığınız için paylaşmak ve teşekkür etmek istedim...

bu haftaki planım ise;
- spora başlamak
- saat 11 deki öğünümü fazla yiyorum. porsiyonumu küçültüp evden salata götürerek düzenlemek..

iş yerinde maalesef salata sebze bazı günler çıkıyor. ulaşımı ise toplu taşıma ile sağlıyorum.. şirkete yemek hazırlamak ve götürmek bu durumda külfet gibi .. sizler bu durumu nasıl hallediyosunuz.. tavsiye önerilerinizi paylaşırsanız çoookkkk sevinirimm..

harika haftasonu dilerimmm:))

Zambak ve hatic az olsun öz olsun.kaydirigubbakcemile5 Tabii ki moral bozacak bir şey yok. Haftaya istediğiniz sonucu alırsınız umarım. ınsan her hafta bir önceki yanlışlarını göz önüne alarak daha deneyimli oluyor.yerimseniben
Hatic hafta içi de uygulamalarından paylaşım yaparsan daha iyi olur.

Gusselgun, geçmiş olsun.vereliniortak Sağlık her şeyden önemli. Zaten bizim yöntemimiz diyet olmadığından yeme düzenini ayarladıktan sonra kilo verimi de kendiliğinden olur. Evden yemek taşımak zor olur toplu taşıma ile. Esmer ekmeğini, kuru yemekleri, salatanı götürüp sosunu yerken katabilirsin, meyvanı götürebilirsin bence. a.s

Kardelen ve zambak walk at home programını indirebildiniz mi? Bir şey yazmamışsınız.fisfisfis

Son düzenleme:
teşekkür ederim Binbirrenk iyileştim çok şükür. öğle yemeğı molası şirkette 11-12 arası. bu nedenle erken yiyorum. 14 ve 17 yi ara öğün gibi yiyorum.. evet, bu hafta evden portakal götürdüm aralar için.. akşamda etli sebze yemeği salata bir bardak ayran , 3 yemek kaşık pilav veya benzeri yedim.. en büyük düşkünlüğüm pilav ve makarna zaten..
saklama kabı aldım bi tane:)) pazartesi günü salata koyup götürmeyi denicem...

binbirrenk, ben de senin yöntemle 7-8 kilo vermiştim 1,5 sene önce. 54 kilo idim ve çok mutluydum :)) şimdi 66-67 kilolardayım ve veremeyeceğimi düşünüyorum, sanki kiloların yerleşmiş gibi.. moralimi bozmamaya çalışıyorum ama bozuluyo tabi :)

Benim sorunum beslenme düzensizliği.. bazen akşam 6 oluyo daha hiç bişi yememiş oluyorum, acıkmıyorum, canım yemek istemiyor.. ne yapacağım bilemiyorum valla, evde yürüme bandım, eliptik bisikletim var ama artık onlarda bi işe yaramayacak gibi geliyo :KK43:(

teşekkür ederim Binbirrenk iyileştim çok şükür. öğle yemeğı molası şirkette 11-12 arası. bu nedenle erken yiyorum. 14 ve 17 yi ara öğün gibi yiyorum.. evet, bu hafta evden portakal götürdüm aralar için.. akşamda etli sebze yemeği salata bir bardak ayran , 3 yemek kaşık pilav veya benzeri yedim.. en büyük düşkünlüğüm pilav ve makarna zaten..
saklama kabı aldım bi tane:)) pazartesi günü salata koyup götürmeyi denicem...

Anladım canım. Ben de pilav ve makarnayı severim ama daha çok öğle yemeklerinde tercih ediyorum. Haftada 1 er kez.

binbirrenk, ben de senin yöntemle 7-8 kilo vermiştim 1,5 sene önce. 54 kilo idim ve çok mutluydum :)) şimdi 66-67 kilolardayım ve veremeyeceğimi düşünüyorum, sanki kiloların yerleşmiş gibi.. moralimi bozmamaya çalışıyorum ama bozuluyo tabi :)

Benim sorunum beslenme düzensizliği.. bazen akşam 6 oluyo daha hiç bişi yememiş oluyorum, acıkmıyorum, canım yemek istemiyor.. ne yapacağım bilemiyorum valla, evde yürüme bandım, eliptik bisikletim var ama artık onlarda bi işe yaramayacak gibi geliyo :KK43:(

Merhaba çiçekböcek, çok iyi kilo vermişsin ama sanırım koruma programı yapmadın.
Bir de öğünlerini mutlaka 5-6 ya çıkarmalısın. Sen de biliyorsun yanlışını. Birkaç gün zorla birşeyler yemeye çalışırsan zaten aynı saatlerde yemek istersin.
Evdeki aletler bir süre sonra sıkıcı oluyor evet. Dışarda yürüyüş imkanın varsa değerlendir.
İnternetten videolar indirebilirsin. Grupla çalışır gibi oluyor ve sıkmıyor.hihoyyyt En önemlisi veremem diye kendini kilitleme lütfen.:hulya:

Katılımcı arkadaşlar tam olarak uygulamalarını yazarlarsa daha iyi fikir sahibi oluruz.
Benim 24. sayfada yazdığım gibi, sizin de kendi genel uygulamanızı saat saat yazmanız birkaç dakikanızı alır.
Günlük paylaşımlar yine devam eder ama herkes artık neler yaptığını bir sisteme koymuştur sanırım.buyrunnnnnnnnn

merabalar herkese ben 78 kiloyum geçen ay ünlü bi doktorun zayıflama ilacını kullandım hiç bi işe yaramadı hatta 2 kilo aldım iştah falan kestiği yalan olan parama oldubilmiyorumkismileneyse lafın kısası hersey irade de bitiyo yazılarınızı okudum hadi bismillah bi umut denicem bunları

arkadaşlar ben daha diyete başladım. pazartesi doktora gidicem inş ondan sonra başlicam. ben şöyle yapmaya çalışıcam
1- yeme içme düzeni
2-su içme düzeni
3-günde yarım saat yürüyüş
4- termal şort
yalnız bi sorunum var. şu an çalışmadığım için okul günleri sabah 7-8 arası uyanık olouyom daha sonra tekrar yatıyom 12 ye kadar. antidepresanda kullandığım için kafam kalkmıyo. şimdi ben kahvaltımı 12 de edersem diğer öğünlerimi nasıl ayarlicam ? deneyimleri ve bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin.

Zambak ve hatic az olsun öz olsun.kaydirigubbakcemile5 Tabii ki moral bozacak bir şey yok. Haftaya istediğiniz sonucu alırsınız umarım. İnsan her hafta bir önceki yanlışlarını göz önüne alarak daha deneyimli oluyor.yerimseniben
Hatic hafta içi de uygulamalarından paylaşım yaparsan daha iyi olur.

Gusselgun, geçmiş olsun.vereliniortak Sağlık her şeyden önemli. Zaten bizim yöntemimiz diyet olmadığından yeme düzenini ayarladıktan sonra kilo verimi de kendiliğinden olur. Evden yemek taşımak zor olur toplu taşıma ile. Esmer ekmeğini, kuru yemekleri, salatanı götürüp sosunu yerken katabilirsin, meyvanı götürebilirsin bence. a.s

Kardelen ve zambak walk at home programını indirebildiniz mi? Bir şey yazmamışsınız.fisfisfis

Binbirrenkcim ben aş karnına elma sirkesi içiyorum sabah ve akşam.Artı yeşil çay günde iki bardak.benim hazımsızlık sorunum varda onun için yeşil çay zayıflama maksatlı değil yani.sabah 1 dilim kepek ekmeği ile kahvaltımı güzel yaparım (yımurta peynir zeytin domates salatalık vs pek dikkat etmem yani)Ama aralarda meyvemi galetamı yerim akşam az yerim o gün ne yaptıysam pilav varsa yemem pek zaten yemek öncesi 2 bardak su içince iştahım kapanır.geç yattığım için acıkırsam 1 elma acıkmazsam onuda yemem.40 mekik yaparım bazende yürüyüş eğer yanıma arkadaş bulursam yani:))evet benim günüm böyle geçer arkadaşım.senin önerin var mı ?daha yapabileceğim birşay varmı sence?artık hafif toplu görüntümden çıkıp zayıf olmak istiyorum:KK43:(

zambak ve hatic az olsun öz olsun.kaydirigubbakcemile5 tabii ki moral bozacak bir şey yok. Haftaya istediğiniz sonucu alırsınız umarım. Insan her hafta bir önceki yanlışlarını göz önüne alarak daha deneyimli oluyor.yerimseniben
hatic hafta içi de uygulamalarından paylaşım yaparsan daha iyi olur.

Gusselgun, geçmiş olsun.vereliniortak sağlık her şeyden önemli. Zaten bizim yöntemimiz diyet olmadığından yeme düzenini ayarladıktan sonra kilo verimi de kendiliğinden olur. Evden yemek taşımak zor olur toplu taşıma ile. Esmer ekmeğini, kuru yemekleri, salatanı götürüp sosunu yerken katabilirsin, meyvanı götürebilirsin bence. A.s

kardelen ve zambak walk at home programını indirebildiniz mi? Bir şey yazmamışsınız.fisfisfis

ben kendi sitesinde gördüm 1millik olanını onu yapıyorum hernekadar hergün yapamasamda yapıyorumm yanii

Merhaba Etna, haklısın bir şekilde başlamak gerekiyor. Kolaylıklar diliyorum.

bonib10, sabah kalktığında kahvaltını yapmalısın. Meyvanı da dilimleyip yatarken başucuna al arada uyandığında atıştırırsın. Yani 12 ye kadar iki öğün yapmalısın. Kahvaltı saatin çok geç bence:1no2:

Hatic, 3+3 veya 3+2 öğün yapıyorsan ana öğünlerde iyi bir beslenme sistemin var bence. Ara öğünlerde galeta, diyet bisküvi gibi karbonhidrat içerikli yiyecekleri tercih etmiyoruz. Bu hatayı daha önce ben de yapmıştım.:eek:lmaz: Meyve veya salatalık vs. olmalı. Sporun süresi az gibi geldi. Yarım saatle başlayıp her hafta 10 ar dk. arttırırsan 1 saatte sabitlersin. a.s

BinbirRenk;11960105]Merhaba Etna, haklısın bir şekilde başlamak gerekiyor. Kolaylıklar diliyorum.

bonib10, sabah kalktığında kahvaltını yapmalısın. Meyvanı da dilimleyip yatarken başucuna al arada uyandığında atıştırırsın. Yani 12 ye kadar iki öğün yapmalısın. Kahvaltı saatin çok geç bence:1no2:

Hatic, 3+3 veya 3+2 öğün yapıyorsan ana öğünlerde iyi bir beslenme sistemin var bence. Ara öğünlerde galeta, diyet bisküvi gibi karbonhidrat içerikli yiyecekleri tercih etmiyoruz. Bu hatayı daha önce ben de yapmıştım.:eek:lmaz: Meyve veya salatalık vs. olmalı. Sporun süresi az gibi geldi. Yarım saatle başlayıp her hafta 10 ar dk. arttırırsan 1 saatte sabitlersin. a.s[/QUOTE]

binbirrenk cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim. sende olmasan arada kaynayıp gidicekmiş yazım. arkadaşım salı günü (doktor dönüşü) başlıyom diyete ama şöyle yapsam olurmu dersin? yani okul saati kalktığımda meyve atıştırıp yatsam. çünkü o saatte bişey yemem genelde. ilacımı yemekten yarım saat önce almak zorunda olduğum için sadece ilacımı içer yatarım. bide şu var arkadaşım geç kalktığım için geçte yatıyom 3 gibi. oysa akşam 6-7den sonra yemeği kesmek lazım ( daha erken uyuyanlar için). geç yatıp geç kalkmamda sorun diyet için. offf hepten kafam karıştı.
binbirrenk salı gününe kadar plan yapmamız lazım. lütfen yardımlarını düşüncelerini (iyi yada kötü) esirgeme. cevabını bekliyom canım. a.s.a.s.

ben geldiiiiim kaydirigubbakcemile3
özledim vala sizi kızlar.. umarım siz de beni özlemişsinizdir
tatil ve ardından 1 hafta anneciğimim çeşitli mamalarından sonra sonuç pek parlak değil :kedi: bu sabah tartıldım 85 kiloyum..
ama söz veriyorum artık kaytarmak yok :))

bu arada walk at home nedir? ben biraz cahil kalmışım bu konuda...

tatil ve ardından 1 hafta anneciğimim çeşitli mamalarından sonra sonuç pek parlak değil :kedi: bu sabah tartıldım 85 kiloyum..

Hoş geldin patiskacığım.vereliniortak Bizler de seni özledik.
Eee anne yemekleri tatlı oluyor haliyle kilo almak kaçınılmaz.
İyi bir tatil geçirmişsin boşverkaydirigubbakcemile3 kilolar gider nasılsa.
walk at home, leslie sansone un evde yürüyüş aerobik karışımı videosu.
Sağolsun thalix arkadaşımız önerdi, birkaç arkadaş internetten programı indirdik.
Evde spor yaptığımızda iyi bir seçenek.a.s
İyi paylaşımlar diliyorum.

Hoş geldin patiskacığım.vereliniortak Bizler de seni özledik.
Eee anne yemekleri tatlı oluyor haliyle kilo almak kaçınılmaz.
İyi bir tatil geçirmişsin boşverkaydirigubbakcemile3 kilolar gider nasılsa.
walk at home, leslie sansone un evde yürüyüş aerobik karışımı videosu.
Sağolsun thalix arkadaşımız önerdi, birkaç arkadaş internetten programı indirdik.
Evde spor yaptığımızda iyi bir seçenek.a.s
İyi paylaşımlar diliyorum.

binbirrenk sağol canım çok cicisin :)
bu durumda yarın ilk işim o programı indirmek.. çünkü dışarda spor yapmam mümkün değil

HOŞGELDİNNNNNa.s.
NASILSIN CANIM NASILDI TATİLLL
ÖZLEDİK VALLA SENİ
NEYSE KAYTARMAK YOK DEDİGİN GİBİ
WALK AT HOME YAZ
KENDİ SİTESİNE GİR...SAG TARAFTA VİDEO VAR
ONU TIKLA 14DK OLAN BİR EGZERSİZ VAR EGLENCELİ YADA VİDEOLARI İNDİR

X