- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
-
- Konu Sahibi BinbirRenk
hareketler çok agır degil eglencelii
patisskaaaa sende yaptınmıııı
YAPTINMI PİİİŞŞŞTTT
zambak yaptığımızda öyle canım ama ileri doğru biraz daha zorlaşıyor gibi sahi hepsini indirdinmi açamamıştın.
yaptım desem burnum uzayacak yapmadım desem yine indiricek Zambak kafama kafama :uhm:
şimdi şey benim azıcık işim vardı dışarda, sonra eve gelince yemekti falan,deepfreze koymak için bişeyler hazırladım eşim gittiğinden beri. Ama yatmadan önce söz. :kedi:
HEYYYYY
HALA BURADASINlmaz:
BENDE 2.Yİ YAPICAMM
HADİ KALDIR POPONUDA YAPALIM BİRLİKTE
AHADA ŞİMDİ YAPMAZSAN GELİYORUMMMklava: klava:
yaptım valaa. şimdi ders çalışıyorum... yatmadan tekrarlıycam kızma yahu bilmiyorumkismile
iyi hadi bakalımm aferin sana bunu hakettinna.s.a.s.
yarında yapcan tamammııı
bırakmak yokkkyerimseniben
günaydın kızlar
ben kahvaltımı ve sporumu yaptım :sm_cool:
siz neler yapıyosunuz zemuszemus
hoşgeldin canım...
Biz de bir grup tombik hedeflerimiz doğrultusunda kilo vermeye çalışıyoruz. kaydirigubbakcemile2
diğer arkadaşlar da akıllarına geleni söyler ama genel olarak biz dengeli beslenmeye ve hareketimizi arttırmaya çalışıyoruz.
hep bildiğimiz şeyler, hamur ve ekmeği azalt, protein karbonhidrat dengesini kur, ara öğünleri atlama vs vs.
bir de dışarda spor yapma imkanı olmayanlarımız mesela ben :) walk at home'u izleyerek spor yapıyoruz..
şimdilik aklıma gelenler bunlar senin sormak istediğin şeyler var mı?
çok sağol valla okuyayım hemen :lepi: ben değil dışarıda spor yapmak, oksijen bile alamıyorum.. hep bilg. başında geçiyor hayatım. doğal olarak da malum yerlerden kilo alıyorum bilmiyorumkismile Walk and home un dvd sini mi aldınız?
dolgun olanı makbulmuş o malum yerlerin dert etme :smiley-cool:
walk at home 'un sitesinden izliyoruz ben zaten dün başladım, kızlardan bazıları da indirmiş
hahaha moral oldu bak sağol kaydirigubbakcemile3 hemen bende başlayayım o zaman guclubacismile sabahları yapılıyor değil mi?