Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

YAPTINMI PİİİŞŞŞTTT

yaptım desem burnum uzayacak yapmadım desem yine indiricek Zambak kafama kafama :uhm:
şimdi şey benim azıcık işim vardı dışarda, sonra eve gelince yemekti falan,deepfreze koymak için bişeyler hazırladım eşim gittiğinden beri. Ama yatmadan önce söz. :kedi:

zambak yaptığımızda öyle canım ama ileri doğru biraz daha zorlaşıyor gibi sahi hepsini indirdinmi açamamıştın.

CANIM BEN İNDİREMEDİM VCL MEDİA PLAYERI İNDİRDİM AMA DİGERİ HATA VERDİ
BENDE SADECE 1MİLLİK OLANI YAPIYORUM

HEYYYYY
HALA BURADASIN lmaz:
BENDE 2.Yİ YAPICAMM
HADİ KALDIR POPONUDA YAPALIM BİRLİKTE
AHADA ŞİMDİ YAPMAZSAN GELİYORUMMMklava:klava:

günaydın kızlar
ben kahvaltımı ve sporumu yaptım :sm_cool:
siz neler yapıyosunuz zemuszemus

Günaydın Hatice'cim :1hug:
Dün gece geç uyuyunca, henüz kahvaltı yapabildim. Birazdan da spor yapıcam.
yaşasın sağlıklı günler kaydirigubbakcemile2

herkes nerde CADIARZU
ben akşam üstü yine yaptım walk at home. zor yaf iyice hamlamışım demek, bir de eşimle yaptım ki, görmeliydiniz halimizi :)
sonra da akşam yemeği yedik ama ev sahibimin tabakları bendeydi (bişeler getirmişti) ben de boş vermek olmaz diye haşhaşlı revani benzeri bi tatlı yaptım, şimdi o mutfakta beklerken ben nasıl yemeyeceğim yaa

amanın rejim grubu, beni de alın aranızaa :gitme: 78 kiloluk bir tonbiğim ve Temmuza kadar 62 olmam gerekiyor. 15 gündür diyet + spor yapıyorum ama korkudan tartılamadım. hayatımdan tatlıyı çıkardım. :gitme:
bu arada sabah 8 gece 2 bilgisayar başında çalışıyorum. ne yapabilirim kızlar bilmiyorumkismile okuyamadım 70 sayfa ohaoldumsmile bilmiyorumkismile

hoşgeldin canım...
Biz de bir grup tombik hedeflerimiz doğrultusunda kilo vermeye çalışıyoruz. kaydirigubbakcemile2
diğer arkadaşlar da akıllarına geleni söyler ama genel olarak biz dengeli beslenmeye ve hareketimizi arttırmaya çalışıyoruz.
hep bildiğimiz şeyler, hamur ve ekmeği azalt, protein karbonhidrat dengesini kur, ara öğünleri atlama vs vs.
bir de dışarda spor yapma imkanı olmayanlarımız mesela ben :) walk at home'u izleyerek spor yapıyoruz..
şimdilik aklıma gelenler bunlar senin sormak istediğin şeyler var mı?

bu arada ilk sayfada Binbirrenk çok güzel anlatmıştı kuralları diye onları yazmadım ayrıntılı olarak, ilk bi iki sayfayı okusan yeterli olacaktır sanıyorum

çok sağol valla okuyayım hemen :lepi: ben değil dışarıda spor yapmak, oksijen bile alamıyorum.. hep bilg. başında geçiyor hayatım. doğal olarak da malum yerlerden kilo alıyorum bilmiyorumkismile Walk and home un dvd sini mi aldınız?

dolgun olanı makbulmuş o malum yerlerin dert etme :smiley-cool:
walk at home 'un sitesinden izliyoruz ben zaten dün başladım, kızlardan bazıları da indirmiş

dolgun olanı makbulmuş o malum yerlerin dert etme :smiley-cool:
walk at home 'un sitesinden izliyoruz ben zaten dün başladım, kızlardan bazıları da indirmiş

hahaha moral oldu bak sağol kaydirigubbakcemile3 hemen bende başlayayım o zaman guclubacismile sabahları yapılıyor değil mi?

kızlar ben bugün 78 kiloyla diyete başladım. sporumuda evde koşu bandında yapmak yerine pazara yürüyerek gittim. yarın evde spora başlicam artık. günde km olarakmı yoksa saat olarakmı yürüyeyim ? sizin dediğiniz walk at home araştırdım ama program olarak nerden nasıl indiricem. kendi siteside ingilizce yardımcı olursanız sevinirim. önce hangi programdan başlamak lazım. cevap bekliyorum.

hahaha moral oldu bak sağol kaydirigubbakcemile3 hemen bende başlayayım o zaman guclubacismile sabahları yapılıyor değil mi?

sabah akşam gece uykudan uyanıp :) hiç farketmez canım, önemli olan kendimizi sıkmadan kurtulmak şu kilocuklardan. ama bence sabah ve akşam yapılanında kendine göre faydaları var. akşam yapılan metabolizmayı hızlandırıyormuş sabah olan malum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…