Evet oyle karisigim oyle yolumu cizemiyorum ki..Bu kadar isteksizlige bi o kadar istek ? Ee hadi bir yerden baslaman gerekiyor.
Mülakatlara gitmeye neden cesaret edemedin önce bunun cevabını ver kendine kabuğundan çıkmak için yeterli görmüyorsun kendini gibi geldi banaYa da ne gibi ugraslar bulabilirim? Hayatimi düzene sokmak yeni insanlar tanimak icin neler yapabilirim? Birde boyle evde oturduğumu duyan insanlara ne demeliyim? Calis ayaklarinin ustunde dur sen ne yaptin isi gucu bari kendini gelistir falan diyenlere?
Belki de evet. Yanimda birisi olunca hadi su kursa gidelim sunu yapalim deyince hemen harekete gecmek istiyorum bir istek oluyor icimde. Ama tek basima ne kursa gitmek ne egitim almak hicbirsey istemiyorum. Baskasina bagimli olmaktan degil ama 3 senedir evdeyim ve kotu is deneyimlerinden sonra küstüm birseylere sankiMülakatlara gitmeye neden cesaret edemedin önce bunun cevabını ver kendine kabuğundan çıkmak için yeterli görmüyorsun kendini gibi geldi bana
Evet sadece uzuluyorum endiseleniyorum ne olacak diye hayiflaniyorum ama hareket yok. Universiteye hazirlaniyorum su an ama uzun bir yol geliyorKpss'ye girip mülakatlara cesaret edip girmemişsiniz, çalışma hayatından olumsuzluk yaşadım diye vazgeçmişsiniz, bu arada kendiniz için herhangi bir kursa vs.gitmemissiniz ama evlenip ev hanımı olmakta istemiyorsunuz. Ne olacak peki, hiçbirşey yapmayıp endişe etmenin dışında faaliyete gecmeniz lazım.
Adalet mezunuyum, orgunden. Adliyede baroda staj yaptim. Deneyimim var sayılır. Icra istiyorum ama cesaret edemiyorum da ayni zamandaMezuniyet alanınız ne peki
Ahhh.. Gece gunduz sabah aksam aklimda hep bu var. Peki ne onerirsiniz? Adim atayim adim adim birseyler yapayim diyorum. Insanlara karıştıkca ve deneyim kazandikca hayalimi yasayabilirim biliyorum. Kisa yoldan bir kurs birsey mi yoksa tekrar universite miEvlenmeden bi yol çizip bi ise giremezsen sonra evliliğe alışma süreci çalışmıyorken kendim büyüteyim derken ilk cocuk çalışmaya başlamadan bir de kardeşi olsun diye on yıl geçer sonra da iyice zorlaşır çalışmak mesleğini sorunca ev hanımıyım diyemezsin de çalışmıyorum dersin ama içine de öyle bir oturur ki ..
Bulundugum hicbir yere sigamaz duruma geldim. Zaten insanlar nasilsin dedikten sonra meslegini soruyor. Zoruma gitmeye basladi birseyler.Mezuniyet alanına göre yapabileceklerini araştır üşenme yapabileceğin şeyleri dene. Bu durum sosyal çevrende seni kötü etkilemeye başlamış sanırım. Bende uzun zamandır evdeyim o yuzden seni anlıyorum.
İlk önce ne istediğinize karar verin, evleneceksiniz yeniden örgün okumanız için bulunduğunuz şehirde kazanmanız gerekebilir, gerçekten okumak istediğiniz bir bölüm var mı yoksa daha önce okuduğunuz bölümden yeniden sınava hazırlanmak daha mantıklı olur.Evet sadece uzuluyorum endiseleniyorum ne olacak diye hayiflaniyorum ama hareket yok. Universiteye hazirlaniyorum su an ama uzun bir yol geliyor
Şu bölüm mezunuyum şuan iş bakıyorum de sende. Ve tekrar üni okumayı düşünme derim ben okursanda yine önlisans okumanı tavsiye ederim ben mesela önce muhasebe okumuştum iki yıllık sonra tekrar sosyoloji bölümü okudum 4 yıllık formasyon aldım felsefe grubu öğretmenliği yapabilmek için peş peşe okudum ben 23 yaşında ikisinide bitirmiş oldum ama şöyle bir sorun var ben şimdi en son lisans okuduğum için önlisanstan kpss ye giremiyorum yani önceki muhasebe bölümü boşa gitmiş oluyor kamuda atanamıyorum ve lisans kpss çok aşırı zor o yüzden önlisanstan kpss ye girebiliyorken yeniden bir bölüm okursan kpss ye de daha çok çalışman gerekecekBulundugum hicbir yere sigamaz duruma geldim. Zaten insanlar nasilsin dedikten sonra meslegini soruyor. Zoruma gitmeye basladi birseyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?