Ben 2011 mezunuyum.
2 sene kpss için çok uğraştım. Olmadı.
3 sene de özelde çalıştım.
Sonrasında iş bulamadım. Ögretmenim. Yaşadığımız yer küçük. Özel okul sayısı az.
Bir-çok yere basvuru yaptım. Cokca sinir krizleri geçirdim. Sonu ne peki. Hiçbirşey.
Olmayınca olmuyor. Olanda 1 hayır, olmayanda bin hayir derler. Ne yapalım kismet degilmis. Ha iş bulursam da şimdi gider çalışırım ame memlekette her 10 kisiden 3 tanesi zaten işsiz.
Ben evliyim. Eşim calismama karışmaz. Sınıf arkadasimdir. Universiteyi birlikte okuduk. Büyük kazançlarımız yok ama çok iyi bir evliligimiz var. Ciddi bir ekonomik sorunumuz da yok. Öyle sıkışmıyoruz yani.
Bengün içinde kendimi oyamıyorum. Bi kere bol kitap okuyorum
Roman kahramanlarına aşık oluyorum. Sonra onlardan ayrılırken ağlıyorum.
Film izliyorum. Bol bir yelpazem var. Dram türüne ayrica hayranım.
Yeni yemek ve pastalar deniyorum. Seversem yiyorum
Sevmezsem eşime cebren ve hile ile yediriyorum.
Annem alt sokakta. Onun yanına iniyorum. Annem bi kadının çocuğuna bakiyor. Bazen onu alıp sahilde gezdiriyorum. Salincakta salliyorum.ben disari cikmis oluyorum. cocuk hava aliyor. Annem de dinleniyor.
Sonra yakinda yengem var. Çok severim onu. Onunla planlar yapıyoruz. Sonra annemi de zorla dahil ediyoruz.
Yürüyüşe çıkıyorum
Market geziyorum
Bişey almasam da öyle bakıyorum.
Babam yatalak babaanneme bakıyor
Bazen ariyor . Gel babaannenin bezini değişelim diyor. Oraya inip babama yardim ediyorum.
Kuzenlerim var. Gelio gidiyorlar. Bazen ben gelip gidiyorum.
Cok yakin bir dostumun is yeri bana yakin. Öğlen arasi cagiriyorum. Iyikötü bi seyler hazırlıyorum. Birlikte yiyoruz. Hem hamile onun da gönlünü almis oluyorum.
Kanavice isliyorum. Hem kendime hem yakınlarıma. Masa örtüleri havlular. Bi şeyler yapiyorum.
Bazen kitaplığımi seviyorum. Kitaplarımla konuşuyorum.
Gün 24 saat. Yetmiyor. Keşke daha uzun olsa
Çalışırken daha cok sıkılıyordum
Stres yorgunluk.
Kendimi ise yaramaz hissetmiyorum.
Ben üniversite mezunu, bol kitap okuyan bi insanım. Bir işe yaramak ya da yaramamak eşya ile ilgili bir kavramdir. Insanlar için gecerli kabul edilemez. Heleki geri kalmiş,işsizliğin tavan yaptığı ülkeler için..
Burası norvec olsaydı işsizlik sorunu olmazdı. Biz de çalışırdık.
Allahın hayrına inan. Allahtan hayırlısını iste. Kpss için çalış. Olursa bir hayır ara,olmazsa bin hayır ara.
Şeytanin seni doldurmasına izin verme.
Allah sağlıktan başka her seye care vermiş