Delirmek uzereyim, yolumu cizemedim

Valla benzer durumdayım. Neye elimi atsam kuruyor bir döneme girdim. Hayırlısı diyorum sabrediyorum, bakalım. Kendine bir yol çizmeye bak bence. Kesinlikle evlenmeden bir işe girmiş ol ki evlendiğinde eşinden para alacak durumda olma. Tek tavsiyem bu.

Yazınızı çok beğendim. Çalışmak her zaman özgürlük değil, çalışmamak her zaman bunalım sebebi değil. Hayattan beklentiler, yaşanan ortam, kişilik vs çok önemli.

izin mi alacaksınız çalışmak için okumak için? bu zihniyette adamlara yüz vermeseniz de nesilleri tükense keşke

Ekmek aslanın ağzında. Sen o ekmeğe uzanıp savaşıp almazsan kimse senin önüne altın tepsi ile ekmeği sunmaz. Evlenince çalışmamayı iki kere düşün evde durmak insana özgüven kayboyla birlikte evliliğe adaptasyonda oluşan sıkıntılarla psikolojik çöküntü yaşatıyor.

izin mi alacaksınız çalışmak için okumak için? bu zihniyette adamlara yüz vermeseniz de nesilleri tükense keşke
[/QUOTE]
Genelleme yapmazsaniz sevinirim. Hayatimda olan ve sevdigim birisi icin "bu zihniyette adamlar" etiketini kabul etmiyorum. Okumami sonuna kadar destekliyor. Duzgun bir meslegim olursa calismam icin tesvikte eder. Herkesin dusuncesi olabilir ama baski yapip yapmadigi onem tasiyor. Zorluyor calisamazsin diyor demedim. Zor sartlarda sirf para kazancam diye kendini zorlamani istemem diyor. Daha fazla aciklama yapmama gerek yok sanırım.

Tabi ki olabilir. Sosyal ortamimda girisken konuskan bir insanim. Yeni insanlar tanimayi cok severim. Yeni yerler kesfetmeyi. Yani yabani de degilim. Birkac is deneyimimde kotu seyler yasadim. Sonra da gerisi gelmedi iste. Belki de dediginiz gibidir. Umarim asarim en kisa zamanda

Olumlu karsilamaniza sevindim çünkü ben de yabani değildim :) girişken konuskandim ama iş iş yerine gelince sorun yasiyordum

Bence belediyelerin ücretsiz kursları oluyor. Onlara gidebilirsin, durumun varsa ingilizce kurslarına git. Kendini geliştir., internetten üzerinden de basvurular zaten yapıyosundur. Bir yerde vardır kısmetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…