Arkadaşlar merhaba 6 yaşında anaokuluna giden dehb li bir oğlum var.Daha önce de benzer konu açmıştım.Geçen seneden bu yana anaokuluna gönderiyoruz,okulda etkinliklere katılmama,söz dinlememe gibi olumsuz hareketlerinden dolayı şikayet aldığımız için psikiyatra gidip ilaca başlamıştık.geçen seneden bu yana bu sene tam olarak dhb diye söylendi şu anda ilaç konser da vermişti paydasını yani biz görsek de öğretmen yine aynı şekilde şikayet edince Geçen gün yine dra gittim concertanın dozunu arttırdı 27 mm yaptı artı akşam da yatmadan ricus 1 mi veriyorum ancak öğretmenimiz hala şikayet halinde ve şikayeti ederken de bakıyorum çocuk masanın başında (o an oyun saatiydi)çok sakin bir şekilde oyuncakları ile oynuyor.Yani ne diyeceğimi bilemedim çok sakin gördüm hocam yani ilacın fazlası da ağır gelir falan dememe kalmadı işte diğer çocukları da düşünün falan diyor,tabii ki hepsini düşünüyorum ama yani baktığım zaman ilaç gerçekten etkisini gösteriyor durulmuş bir çocuk yani.Etkinlikte kitap etkinliği yaparken çok fazla katılmıyormuş yani ben daha neler yapabilirim..Dr da aslında şaşırdı yani daha robot mu olsunlar gibisine bir cümlede kurmuştu hatta, sonra dedi ki baktın olmadı akşam verdiğin ilacı sabah ta daha az dozda yine ver dedi. Henüz sabah bu ilacı vermeye geçmedim,sabah sadece conserta veriyorum çünkü sabah da onu verirsem bu yaştaki bir çocuğa bilmiyorum bu kadar ilaç fazla gelmiyor mu?Öğretmenimiz özel eğitime yönlendirebiliriz dedi ayrica.Böyle bir durum olsaydı psikiyatr bize söylemez miydi geçen sene de bu sene de özellikle sordum özel eğitimlik bir durumu var mı diye hayır dedi.Yani ne yapacağımı şaşırmış durumdayım Bir de öğretmen dedi ki yani dedi olmazsa olmuyorsa gönderebilirim okuldan gibi bir cümle de kurdu Ne yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olur musunuz?Yani ne yapayım , öğretmen buranın faydası olmaz dedi.Şaştim kaldım..