dunyanın en guzel kadınlarının hesaplarında da bır suru hakaret ıcerıklı yorum var :) bence sızın ılk hedefınız depresıf durumunuzdan kurtulmak ıcın destek almak olmalı ınanın hepımızın vucudunda begenmedıgı bır yerı var bunu kabul etmek gerek once , sonra da bununla yasamayı ogrenmek gerek cok ıyı stil uzmanları var saca kıyafete makyaja bakıyor hersey aslında bu da ısınızı kolaylastıracaktır mıllet ozellıkle gıdıp cenesını uzattırıyor torpuletıp sıvrıltıyor sız kendınızı kusurlu gorursenız herkes kusurlu gorurYorumunuz için teşekkür ederim, sevgiler.
Bahsettiğiniz kadının hesabına baktım fotoğrafları altındaki yorumlar tamamen hakaret içeriyor. Herkes çenesinin ne kadar uzun olduğunu söylemiş ve çirkin olduğunu. Açıkçası daha çok moralim bozuldu. Ama niyetinizin iyi olduğunu biliyorum teşekkürler.
Çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim yorumunuz için. Umarım sağlıklı olursunuz.
Teşekkürler yorum için. Kilo almayı da denedim ama yüzümde iskeletsel bozukluk olduğu için kilo da alsam bir değişim olmuyor, zaten yüzüm hiç kilo almıyor, kilo basenlere gidiyor. Ama tavsiye için teşekkürler.
Benim bahsettiğim kilo 3-5 kilo değil ama. Ben uzun boyluyum 50 lerden 70 lere çıktım 20 kilo kadar fark var ve kemiklerim ağır olmalı zannederim, vücut olarak kilolu görünmüyorum fakat yüzüm epey değişti. Ayrıca çok iyi araştırmalısınız ameliyat durumunu. Çok iyi doktorlar maddi olarak zorlar mı siziYorumunuz için teşekkür ederim, sevgiler.
Bahsettiğiniz kadının hesabına baktım fotoğrafları altındaki yorumlar tamamen hakaret içeriyor. Herkes çenesinin ne kadar uzun olduğunu söylemiş ve çirkin olduğunu. Açıkçası daha çok moralim bozuldu. Ama niyetinizin iyi olduğunu biliyorum teşekkürler.
Çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim yorumunuz için. Umarım sağlıklı olursunuz.
Teşekkürler yorum için. Kilo almayı da denedim ama yüzümde iskeletsel bozukluk olduğu için kilo da alsam bir değişim olmuyor, zaten yüzüm hiç kilo almıyor, kilo basenlere gidiyor. Ama tavsiye için teşekkürler.
Butun dualarimda olacaksin ..yazacak kelime bulamiyorum ne yazsam sanki yalan olacak gibi affet lütfenAminn benim icinde dua edermisniz.doyamadim yasamaya. Hersyi gectim annemin babamin yasliliginda onlara bakamayacak olmak en cok uzuldugum nokta bu.ben hep onlar yaslandiginda onlarin eli ayagi oludrum diye dusunruken simdi onlar hala bana bebek gibi bakiyor. Cok agliyorum çileleri bitmedi dogdum baktilar buyudum baktilar el bebe gulbebe. Evlendim yine baktilar. Simdi 30 yasindayim yine bakiyolar. Hep dua ederken agliyorum Allahim bana acı diyorum.onlarin bana ihtiyaci olacak. Ne olur onlar icin yaşat beni diyorum. Ne bilim yaa ahiretim daha onemli benim evim zaten orasi yalan bu dunya. Yasama hevesimden degil ailem icin yasamak istyorum ben
Olsun uzaklardan dua etseniz yeter baska bisey gelmiyoki eldenButun dualarimda olacaksin ..yazacak kelime bulamiyorum ne yazsam sanki yalan olacak gibi affet lütfenAllahim tez zamanda sifa versin inşallah
Gerideki çene öne asagı alınınca cebe ucuna da ayrıca işlem uygulanabilir.Merhabalar. Ben de ortognatik cerrahi ameliyatı oldum zaten. Estetik kaygılarım dışında fonksiyonel sorunlar da vardı ama estetik kaygılarım daha çoktu. Dediğiniz gibi çok iyi sonuçlar çıkıyor fakat ne yazık ki ben onlardan biri olamadım. Bu ameliyatı iki kez oldum (çift çene) ve ilki ne yazık ki yanlış doktor seçimi yüzünden hüsrandı. İkincisi ise iyi bir doktor ile yapıldı ancak ilk ameliyatın yarattığı enkazı ancak bir derece toplayabildi. Buna ek olarak genioplasty ameliyatı da yapıldı ki bu ameliyatın kötü yanı bu oldu. Geride olan çenem hem öne hem aşağıya alındığı için yüzüm şimdi olması gerekenden çok uzun. Bunu düzeltebilecek bir doktor arıyorum. Siz ortodonti uzmanı olarak bu işleri biliyorsunuz, çene ucu bölgesinde ikinci kez ameliyat olmak kaslarda, yumuşak dokuda vs hasara yol açabiliyor bu sebeple de biraz umutlarım azaldı. Mesajınız ve ilgi alakanız için çok teşekkür ederim.
Evet durumumu güzel özetlemişsiniz. Çok teşekkür ederim önerileriniz ve ilginiz için, benim için kıymetli. Dediğiniz gibi yapacağım. Sevgiler.Gerideki çene öne asagı alınınca cebe ucuna da ayrıca işlem uygulanabilir.
Buna genioplasti diyoruz.
Benim anladığım sizde buyume döneminde eklem zarar görünce alt cene büyümesi etkilenmiş bunu da işinin ehli olmayan Dr lar iyi olmayan sekilde düzeltmeye calışmış.
Çene ucunun uzunluğu ve asiterisi gecirdiklerinize göre daha kolay düzelebilir. Arastırın. Mutlaka drunu buluesunuz
Tek önwrim
Estetik cene cerrahi ortodonti belki KBB ekip olarak çalışılan sekilde yapılsın işleminiz.
Murat caglaroğlu na ulasıp atın fotolarını. Gidemeseniz de fikir verir. Şu kişiye su yere gidin der.
Çaresi vardır.
Hemen araştırıyorum kendisini. Çok teşekkür ederim bu yorum ile bile ne kadar destek olduğunuzu anlatamam. İyi günler, sevgiler.Selam
İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Plastik Bölümü Doktor Cenk Demirdöver.
Bu adam yüz kırığı, çene kırığı konusunda ilah.
Benim bir arkadaşım kaza geçirdi yüzünde kayma kaldı kırılmasından dolayı.
10 sene sonra kırılan ve kaynayan yanlış kemiği kırıp tekrar kaynattı.
Çene kırıkları, yüz kırıkları, burun kırıkları, elmacık kemiği aklına ne geliyorsa bu adam yapıyor.
Hem de devlette.
Araştır derim.
Bende İzmir de yaşıyorum elimden gelen desteği sağlarım sana.
Evet durumumu güzel özetlemişsiniz. Çok teşekkür ederim önerileriniz ve ilginiz için, benim için kıymetli. Dediğiniz gibi yapacağım. Sevgiler.
Hemen araştırıyorum kendisini. Çok teşekkür ederim bu yorum ile bile ne kadar destek olduğunuzu anlatamam. İyi günler, sevgiler.
İnternetten kendisinin iletişim bilgilerine ulaştım, ulaşamazsam sizden yardım isteyebilirim tekrar :)Belki internette kendisiyle ilgili çok bilgi bulamazsın ama telefon vs her şeyini iletirim sana ara görüş.
Pamuk gibi bir doktor.
Sana yardımcı olamazsa yapamam der zaten.
Arkadaşımı aldı karşısına konuştu, yaparım güven dedi ve yaptı.
İnternetten kendisinin iletişim bilgilerine ulaştım, ulaşamazsam sizden yardım isteyebilirim tekrar :)
Gerçekten bu öneriniz benim için çok kıymetli, dediğiniz gibi hakkında güzel yorumlar yapılmış bir doktor. Çok teşekkür ederim.
Belki de empati kuramamışımdır yaşayan bilir elbette ama vurgulamak istediğim başkaları sizi o kadar kötü görmüyordur belki de. Size moral vermek istemiştim ama siz beni anlamamakla suçladınız. Herneyse siz tıptan da umudu kesmişsiniz ama teknoloji ilerliyor. Estetik cerrahlar harikalar yaratıyor. Sizin için de yapabilecekleri vardır elbet.Belki yazdıklarımı dikkatli okumadınız bilmiyorum fakat bakımlı, saçı makyajı yerinde biriyim zaten. Bu sizin görüşünüz, yıllardır yüzünüze türlü hakaretler edilse, durup dururken insanların şuna bak korktum dediği biri olsanız farklı düşünürdünüz. Kaldı ki abartıyor olsaydım gezdiğim doktorlar bile düzeltilmesi zor bir vaka olduğumu söylemez, iki estetikle beni normal biri yaparlardı. Burada biraz içimi dökmek ve rahatlamak istedim ve insanlardan duymak istediğim son şey bu sözler. İyi günler.
Çok teşekkür ederim, kendinize iyi bakın. Sevgiler.Belki de empati kuramamışımdır yaşayan bilir elbette ama vurgulamak istediğim başkaları sizi o kadar kötü görmüyordur belki de. Size moral vermek istemiştim ama siz beni anlamamakla suçladınız. Herneyse siz tıptan da umudu kesmişsiniz ama teknoloji ilerliyor. Estetik cerrahlar harikalar yaratıyor. Sizin için de yapabilecekleri vardır elbet.
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Dediğiniz gibi, doktorların yanlış müdahaleleri sizi daha kötü bir duruma sokabiliyor ve bu da aslında daha da moral bozucu bir durum. Umarım şu an kendinizle daha mutlusunuzdur. Bahsettiğiniz doktoru araştıracağım. Çok teşekkür ederim, sevgiler.Seni çok iyi anlıyorum. Asla küçümsenecek bir dert değil benzerini bende yaşadım. Küçükken olduğum ameliyatlar ve o zamanın teknolojisi ile yapılanlar , doktorların onemsememesi benim vücudumu kadavra gibi kesip bicmesi sonucu vücudumda derin yaralar kalmıştı , kıyafetlerle dışardan belli olmuyor ama bikini vs giyince belli oluyordu, küçükken hep insanların dışardan normal olduğunu ve herkesin aslında gizleyecek bir kusuru olduğunu hayal ederdim öyle zannederdim halbuki bu sadece bende vardı. Büyüyüp 20 li yaşlarda bunu takıntı haline getirince gitmedigim estetik doktoru kalmadı ve birkaç yıllık maaşımı ameliyatlara yatırdım kalan kisimlari için dövmeler yaptırdım , yine normal bir vücudum yok ama eskiye göre çok daha düzgün en azından bnm psikolojim için daha iyi. Ki benimki vücudumda olan bir sorun , eşim dışında kimse görmek zorunda değil. Seninki yüz. Olduğu için senin psikolojin çok daha kötü etkilenmistir çok çok haklısın. Ben en son İbrahim Yıldırım diye yaşlı bir doktordan yardım almıştım sağolsun kimsenin yapamadığını yaptı şimdi deşifre olmamak için detayını yazamam , ama eskiden yüzü trafik kazasında tamamen mahvolmuş bir kadinu duzelttigini okumuştum , ya da burnu hiç olmayan birine burun yaptığını. Yani direk estetik değil de gercekten bozuklukları düzelten bir dotkor rekonstrüktif cerrahi yapıyor. Arkadaşların önerdiği doktorlar a baktıktan sonra ona da bakabilirsin muayenehanesi Nişantaşı'ndaydi
Evet daha mutluyum. Dediğim gibi sorunların baya bı kismi düzeldi , ayrıca evlendim çocuklarım oldu ve önceliklerim değişti. Sen de inşallah çoluk çocuk sahibi olduğunda diğer şeylerin ne kadar önemsiz olduğunu göreceksin seni seven gönlündeki iyiliği gören birini bulduğunda , şimdi eskisinden daha kötü de görünsem umurumda olmaz çünkü çocuklarımdan başka bişey umurumda değil açıkçası:)Çok teşekkür ederim, kendinize iyi bakın. Sevgiler.
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Dediğiniz gibi, doktorların yanlış müdahaleleri sizi daha kötü bir duruma sokabiliyor ve bu da aslında daha da moral bozucu bir durum. Umarım şu an kendinizle daha mutlusunuzdur. Bahsettiğiniz doktoru araştıracağım. Çok teşekkür ederim, sevgiler.
Belki yazdıklarımı dikkatli okumadınız bilmiyorum fakat bakımlı, saçı makyajı yerinde biriyim zaten. Bu sizin görüşünüz, yıllardır yüzünüze türlü hakaretler edilse, durup dururken insanların şuna bak korktum dediği biri olsanız farklı düşünürdünüz. Kaldı ki abartıyor olsaydım gezdiğim doktorlar bile düzeltilmesi zor bir vaka olduğumu söylemez, iki estetikle beni normal biri yaparlardı. Burada biraz içimi dökmek ve rahatlamak istedim ve insanlardan duymak istediğim son şey bu sözler. İyi günler.