Deforme bir yüz hayatımı kararttı

Bence abartiyorsun.kafana taktiğin için sana oyle geliyor muhtemelen. Çokda bı sıkıntı göremedim ne güzel kızsın sadece zayıflıktan biraz çene uzun gibi duruyor bence biraz kilo alarak bunu toparlayabilirsin

bahsettiğniz doktor kim acaba bilgi verirseniz sevinirim

Yüzümün yan tarafında küçük çaplı bir deformasyonum var ve karşıdan bakıldığında görülmüyor bile. Ama benim gençliğim bundan utanç duymakla geçti. Herkes o kadar da kötü görünmüyor, söylemesen dikkatimi çekmezdi derdi, ama ben inanmazdım. Sonra kabullendim, ben buyum dedim, hayata bir kere geldim, yaşayabildiğim kadar iyi yaşayıp gideyim. Barıştım kendimle, savaşı bitirdim, çok yorucuydu.
Sizinki dikkat çeken birşey belli ki, ama kendinize dünyayı dar etseniz ne olacak? Birşey değişecek mi? Hayır. Bu geçen yılları boşu boşuna yaşamış olacaksınız. Bence görünümünüzle barışamasanız da insanları dinlemeyi bırakın artık. İnsanlar kötü, kendi oğlunu boğarak öldüren, kızının boğazını kesen var! Bu insanlar size neler yapmazlar ki? Çünkü hepsi aşırı mutsuz ve hırsını çıkaracak birni arıyor. Kalbinde sevgi olmayanlardan uzak durun. Dünya güzeli olsanız da fiziki acılar içinde yaşasanız ne yapacaktınız? Herkes kendinde olmayanın peşinde, elinizde olanları düşünün bir de.

Kucukken derken kac yasindaydiniz düştüğünüzde ve nasil bir düşme oldu bu kadar.

Konu başlığını okuyunca yandı vs sandım ama neyse ki öyle değilmiş iyi bir doktora giderseniz çene dolgusu vs görünüşünü istediğiniz gibi elde edersiniz

Merhaba, benimde alt çene geriliği ve üst çene önde olması sebebiyle görüştüğüm plastik cerrahi ameliyat olman gerekiyor dedi. Hacettepe de İbrahim vargel hocaydı. Kendisini hiç tanımıyorum yorumda görmedim pek. Ankara da bir üniversite hastanesinde olmak istiyorum bana da doktor önerebilir misiniz?

İnstagramda dr hayati akbaş var inceleyin lütfen cok iyi bir cerrah

Konu sahibi siz de instagram hayati akbas adlı dr u takip edip bilgi alabilirsiniz. Samsunda kendisi. Ama hastalaru otelde misafir ediyor. Harika isler basarmis. Inceleyun belki isinize yarar

Merhaba.yüzü yanıp da yüz nakli olan insanlar da var.siz yazdıgınızda o tarz bir sey sandım.ama çok şükür oyle degilmis.Attıgıniz görsellere de baktım.
Cenenizin biraz uzun olmasında sorun yok bence gayet güzelsinizdir.sizi bence bu durum degil de bu durum sebebiyle size söylenen şeyler etkilemis.Ama onemli olan onları umursamamak.olumlu düsünün hayatıniza olumlu seyler cekin."ben cirkinim beni kimse sevmez" diye enerjo yayarsanız icten ice bu enerjinin geri dönusu de negatif olur.eli kolu olmayan be ya yüzü yanan insanlar da hayatlarinın asklarını bulabiliyor.bulamasanız da hayattaki tek amacımız bu degil ki sonucta.ailenizin kiymetini bilin bu durum için onları da uzmeyin.siz üzüldugunuzde onlar da uzülür çünkü

Merhaba, Dr. Altan Varol ve Dr. Selçuk Basa var takip ettiğim bu durumu düzeltebilirler diye düşünüyorum bir araştırın. Gidin bir muayene olun tedavi planı ve ücreti öğrenin, en azından durumunuzun içinden çıkılmaz bir şey olduğunu düşünmekten vazgeçersiniz. Sonra maddi kısmı için çabalarsınız insanın isteyip de yapamayacağı bir şey yok, bir işe girin zaten maske takıyoruz artık 7/24 ki bana göre takmasak da tabi ki gayet de çalışabilirsiniz, sizin endişeleriniz açısından bunu söyledim. Bir kaç ay sonra kredi çeker ameliyatınızı olursunuz. Hiçbir şey sizin mutluluğunuzdan önemli değil borç bir şekilde ödeniyor.

Harika cevap. O kadar doğru ki.

çene ucu törpüleme ve çene köşelerine dolgu yaptırmak gibi basit işlemler yaptırabilirsin ama bence estetikten önce özgüven problemin var. insanlar çene ucu dolgusu yaptırıyorlar sivri ve uzun çeneleri olsun diye. bir sürü kadın oyuncuda çene ucu dolgusu var yüzü uzun göstermek için. toplumun dayattı güzellik standartlarında olmamak çirkin olmak değil. yüzü asimetrik burnu kemerli çok güzel çok seksi kadınlar var. ayrıca kimse yüzümüze bizim kendimize baktığımız kadar dikkatli bakmıyor emin ol.

Kendine nasıl bir bakışın var ise öylesindir.
her şey bundan ibaret aslında. insanı çekici gösteren şey özgüveni. bazı kadınlar var yüzüne parça parça baktığında eh işte dersin ama kadındaki o hava o özgüven dünya güzeli gibi görünüyor herkese. kendini sevmeyeni kimse sevmiyor bu kesin bilgi.

Ozguven, zeka ve entelektuel birikim biraraya gelince ortaya muthis cekici bir kadin cikabiliyor, ne kadar ciddi bir deformasyon olursa olsun...
Bunu izlemiştim . Kadının diksiyonu, üslubu o kadar güzel ve bilgi birikimi geniş ki gercekten kendini dinlettiriyor. Zaten kendisi avukatmiş. Maşallah diyorum

Siz kendinize değer vermezseniz hiç kimse vermez ve insanların ne dediğini umursadiginiz takdirde asla mutlu olmayacaksiniz. İnsanlar dunyalar guzeli olan bir kadina da kulp buluyor olmayana da insanlar sadece konusuyor arkadasim. Sirf konusmak icin konusuyor sirf kendi egosunu tatmin etmek icin konusuyor. Bende bir zamanlar bu sacma sapan guzellik algilarina takilirdim bir dur dedim kemdime kim icin ne icin lutfen icinize yonelin maneviyata yonelin . Yüce Rabbim in yarattığı esi benzeri olmayan tek insansiniz kimseyle kiyaslamayin kendinizi. Kendinizi sevin .

Azerbaycan'dan yazıyorum. SELÇUK BASA bana bir yılda 3 kere başarısız çene ameliyatı uyguladı. Üç ameliyat sonraki halim fotoğraftaki gibi. Üç tane de implant yaptı ve onlar da başarısız oldu. Üstlerine protez dahi yapılamıyor. Hayatımda ilk defa ölmek istiyorum. Şu an maskesiz dışarı çıkamıyorum, öğretmenlik mesleğimi yerine getiremiyorum, yemek yiyemiyorum, konuşmak, gülmek bile istemiyorum. Kendisine 46 bin TL ödeme yaptım ama karşılığında fatura yerine boş kağıda kaşe basıp verdi. Hakkımı hukuki yollarla arayacağım. Umarım adalet yerini bulur.Sizede tavsiyem paylaşımlarına inanıp kimseye övmeyin

Eklentiler

• b8ac466f-1bbb-4611-9561-dc21bef56e3a.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 182

Eklentiler

• b8ac466f-1bbb-4611-9561-dc21bef56e3a.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 161
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…