Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AttımBana da atar mısınız?
Merhaba doktorunuzun size bu durumu açıklamış olması lazımdı yaklaşık 2 ay mimikler tamamen eski haline dönemez. Yaklaşık 6 ay darbe almamız lazım ağır kaldirmamak buna dahil . 1 sene sonra tam oturur. Ben 2019 da oldum.Herkese merhaba. Bugün burun estetiği ameliyatımın 16. günü. Alçım ve bantlar dün çıktı şimdi kendime alışamıyorum aynada çok farklı görünüyorum eski burnum yıllardır özellikle yandan beni çok rahatsız ediyordu estetik ameliyatımdan sonra doktorum içeride 2 kırık olduğunu da söyledi zaten. Ama yeni burnum da aşırı yapay görünüyor gözüm alışmadı. Ailem güzel olduğunu söylüyor ama beni üzmemek için sanki. Erkek arkadaşım da tüm mimiklerimin yüzümün tamamen değiştiğini söyledi buna çok üzüldüm çünkü doğal bir sonuç istemiştim çok değişmek istememiştim. Böyle şeyler hissetmem normal mi zamanla beğenir miyim?
Zamanla doğallaştı mı peki benimki şuan çok yapay geliyor gözüme 36 gün olduMerhaba doktorunuzun size bu durumu açıklamış olması lazımdı yaklaşık 2 ay mimikler tamamen eski haline dönemez. Yaklaşık 6 ay darbe almamız lazım ağır kaldirmamak buna dahil . 1 sene sonra tam oturur. Ben 2019 da oldum.
Tabiki doğal oldu suan cok erken bakın doktor sitelerindeki öncesi sonrası fotoları en az 6 aylık burunlar ameliyattan hemen sonraki fotolar değil iyi koruyun iyi bakın burnunuza 6 ay sonra görün farkı bana suan kimse inanmıyor estetik oldum deyince o derece yani sizin de öyle olcakZamanla doğallaştı mı peki benimki şuan çok yapay geliyor gözüme 36 gün oldu
Tabiki doğal oldu suan cok erken bakın doktor sitelerindeki öncesi sonrası fotoları en az 6 aylık burunlar ameliyattan hemen sonraki fotolar değil iyi koruyun iyi bakın burnunuza 6 ay sonra görün farkı bana suan kimse inanmıyor estetik oldum deyince o derece yani sizin de öyle olcak
Benimkinin estetikli olduğu şuan bayağı belli sadece bu kafama takılıyor ben çok doğal olmasını istemiştim ama öyle olmadı. Bugün 37. günüm normal mi böyle durması acaba ya zamanla doğallaşır mı2.senem halen ödemim var :) kalın derili burnum vardı anca oturuyo sevin burnunuzu
eski burnunuza göre kıyas yapın daha güzel oluyo Estetik olduğumu kimse anlamıyor benim de doğal duruyo bu sene daha minnaklaştı sabırla oluyo her şey takılmayın. bol su için
mutlaka oturur burnunuz. sağa sola da söylemeyin estetik olduğunu kimseye söylemedim ben :) diyorum ya 2 .senem bitti 3 e döncem halen şiş burnum önemli anca oturuyor. ucu zaten uyuşuk o hiç geçmiyor bıçak değdi sonuçta Allah yapısı bozulduBenimkinin estetikli olduğu şuan bayağı belli sadece bu kafama takılıyor ben çok doğal olmasını istemiştim ama öyle olmadı. Bugün 37. günüm normal mi böyle durması acaba ya zamanla doğallaşır mı
Suan yara çok taze değişecek doktor nasıl sana bunları aciklamadi anlayamadım doğrusuya umarım dediğiniz gibi olur rahatlattınız beni aslında şekil olarak burnumu beğendim çok aşırı kalkık olmadı ama şuan estetik olduğu çok belli yapay görünüyor ben doğal bir burun istediğim için hala alışamadım