- 7 Ağustos 2017
- 9.912
- 35.931
- 28
Çok teşekkür ederim tekrardan mutlu oldumŞaka değil tabi ki. hafif bir kemer var oda karakteristik duruyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim tekrardan mutlu oldumŞaka değil tabi ki. hafif bir kemer var oda karakteristik duruyor.
Bu burnunuza kötü mü diyorsunuz gerçekten? Ben böyle bir burna sahip olmak için estetik bile düşünüyorum. Benim ki biraz uzun ve ucu kalın, çok kötü değil ama sizin ki gibi olsaydı çok iyi olurduKonu sahibi özür dilerim istemsizce güldüm ( doritos) ve bundan sonrasını okuyamadım :) benimde burnum kötü napim ölümmi .her güzelin bı kusuru olur .buda bizim kusurumuz :/
Ya vallahi şuan soklardayim desem yeridir bu yorumları ss alıp yeğenime aticam sürekli o benimle ben onunla dalga geçeriz deBu burnunuza kötü mü diyorsunuz gerçekten? Ben böyle bir burna sahip olmak için estetik bile düşünüyorum. Benim ki biraz uzun ve ucu kalın, çok kötü değil ama sizin ki gibi olsaydı çok iyi olurdu
Hızma bile yakışıyorsa o burun güzeldir. Göğsünüzü gere gere atın vallaYa vallahi şuan soklardayim desem yeridir bu yorumları ss alıp yeğenime aticam sürekli o benimle ben onunla dalga geçeriz de
Teşekkür ederim yorumlarınız için ve beni anlamaya çalıştığınız için. Sözlerinizde haklısınız. Dediğiniz gibi doktor arıyorum ve umarım başarırım.İç güzelliği falan türkülerinden tutturmayacağım. Hangi ortama girersek girelim güzelliğimiz (aptal olmadığımız durumlarda) toplum içindeki statünüzden tutun, size duyulan ilgi, işlerinizde sağlanan kolaylık, erkekler tarafından sürekli takip edilmenin ve hemcinslerinizin bakışlarından duyulan tatmin hissiyle gelen özgüven gibi birçok faktörü doğrudan etkiliyor .. Uzar gider. Haklısınız üzülmekte. Ama yerinizde saymayın bir tane hayatımız var araba çarpsın öleyim diye beklemek sağlam ve güzel olan diğer organlarınızı da hiçe saymanıza sebep olmasın. Devlet hastanelerinin estetik cerrahi bölümüne gidip önce en az ücretle ne yapılabilir onu öğrenin. Birkaç il bile gezebilirsiniz. Doktor herşeydir arkadaşım. Birinin bu düzelmez dediği şey bil ki ben yapamam elimden gelmez yapamazsam adımın eserimle anılması ihtimalinden korkarım demektir. Devlette çalışan cesur bir doktor aramaya başla önce. Devletin imkanları tükenince özelde şansını aramaya başla. Kendine daha fazla yüklenmemeye çalış lütfen. Kalbin sağlam ve güzel. Onu da boşuna yorma
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz. Ne yazık ki artan dolar kuru sebebiyle Türkiye bile beni çok zorlarken yabancı ülkelere gitmem imkansız. Yani bunun için 10 sene falan çalışmam gerekir ki bu süreden sonra da sanırım çok anlamı kalmaz. Ama haklısınız tabii ki çözüm arıyorum. Çok teşekkürler güzel dilekler için.Konudaki bazı yorumlara verdiğin cevaplardan anladığım kadarıyla çok nahif birisin. Nedense fiziksel görüntüden şikayet memnuniyetsizlik gibi algılanıyor bizim toplumda. Halbuki bunun yarattığı ruhsal bunalım da çok ciddi bi sorundur eminim.
Güzellik önemli değil önemli olan iç güzelliği zırvalarından bahsetmeyeceğim yeterince duymuşsundur zaten. Tek söyleyeceğim bunun için hayatı kendine zehir etme içine kapanma hayatı en güzel şekilde yaşamaya çalış kendini soyutlama. Estetik için de Türkiye içine sinmezse Asya ülkeleri bu konuda muazzam bence. İmkanın varsa zorla ben düzelmeyecek durumda oldugunu düşünmüyorum estetik derya deniz ve çok çok ilerledi üstelik. Umarım bi yolunu bulur ve içsel olarak da bunu halledip önüne bakabilirsin.
Ne yazık ki doktorlar dolgunun pek fark yaratmayacağını söyledi. Teşekkürler.Dolgu yaptirsaniz geçici de olsa,doktorlar tavsiye etmiyor mu?
Çok teşekkürler, çok naziksiniz. Doktor öneriniz için teşekkür ederim sanırım kendisini biri daha önermişti. Kesinlikle daha detaylı araştıracağım. Güzel dilekleriniz için teşekkürler ve size de sağlıklı günler dilerim.Sevgili W weeaboo kendinizi ifade edişiniz anlatımız o kadar güzelki hayran kaldım açıkcası.
Kendini böyle düzgün ifade eden insanlara bayılıyorum
Ben de size Dr Mehmet Mutaf ı tavsiye edeceğim.
Abartıyorsunuz kesin şöylesiniz böylesiniz demeyeceğim. Sizi üzen bir sorun varsa abartmıyorsunuzdur. Diliyorum sizi memnun edecek sonuçlar alacağınız şeyler yaşarsınız.
Maddi ve manevi bütün kapılar açılsın ve siz "ben böyle iyiyim" diyebilecek duruma gelin.
Sağlıcakla
Sizin burnunuzda endişelenecek hiçbir durum yok ki :)Konu sahibi özür dilerim istemsizce güldüm ( doritos) ve bundan sonrasını okuyamadım :) benimde burnum kötü napim ölümmi .her güzelin bı kusuru olur .buda bizim kusurumuz :/
Merhabalar. Ben de ortognatik cerrahi ameliyatı oldum zaten. Estetik kaygılarım dışında fonksiyonel sorunlar da vardı ama estetik kaygılarım daha çoktu. Dediğiniz gibi çok iyi sonuçlar çıkıyor fakat ne yazık ki ben onlardan biri olamadım. Bu ameliyatı iki kez oldum (çift çene) ve ilki ne yazık ki yanlış doktor seçimi yüzünden hüsrandı. İkincisi ise iyi bir doktor ile yapıldı ancak ilk ameliyatın yarattığı enkazı ancak bir derece toplayabildi. Buna ek olarak genioplasty ameliyatı da yapıldı ki bu ameliyatın kötü yanı bu oldu. Geride olan çenem hem öne hem aşağıya alındığı için yüzüm şimdi olması gerekenden çok uzun. Bunu düzeltebilecek bir doktor arıyorum. Siz ortodonti uzmanı olarak bu işleri biliyorsunuz, çene ucu bölgesinde ikinci kez ameliyat olmak kaslarda, yumuşak dokuda vs hasara yol açabiliyor bu sebeple de biraz umutlarım azaldı. Mesajınız ve ilgi alakanız için çok teşekkür ederim.Sevgili konu sahibi. Sadece estetik için mi gittin Dr kara.
Senin konunun muhatabı ortognatik cerrahi.
Ben ortodonti uzmanıyım.
Çok siddetli vakalarda inanılmaz değişimler yapılabiliyor. Ülkemizde bu konuda basarılı drlar da var. Malum foto paylasım sitesinden ortognatik cerrahi olarak aratır bak neler bulursun. Mandibularsurgery mandibular setback vs gibi kelimelerle arat benzer vakalar cıkacak. Alt cene darsa o da genişleyebilir. Mutlaka cözümü vardır.
İstanbulda ortognatik konusunda iyi olarak korkmaz sayınsu yu duymuştum.
Arastır bak vakalarına. Murat çaglaroğlu var yine. Bu kişiye de git danış.
Baska iyi drlar da vardır. Ankarada ise haluk işeri de bu konuda tanınır. Üniversitede olursan belki ücret daha makul olur.
Çözüme odaklan bence.
Bu arada benim için erkek olsun kadın olsun kişiyi güzelleştiren de çirkinleştiren de tarzıdır. Kibar ve kendini geliştirmiş bir insan konuşunca zaten karsısında kişide iyi intiba bırakır.
Çok teşekkür ederim böyle düşündüğünüz için. Arayışlarım devam ediyor, yalnızca bazen insan kırılma noktası yaşıyor ve umutsuzluğa düşüyor. Teşekkürler ve sevgiler.Konu sahibi yazım tarzınız ve kendini ifade etme bakımından birçok insandan daha üstün olduğunuz direk anlaşılıyor. Derdinize gelince; burda bazılarının da yazdığı gibi gerekirse yüzlerce doktorla görüşün, arayışlara devam edin. Yüzleri paramparça olmuş insanları bile toparlayacak kadar tıp gelişti, bence tek şanssızlığınız iyi bir doktora denk gelememek. Ben herşeyin gönlünüze göre olacağını hissediyorum.
Kilonuz nasil?Artık içimde tutamıyorum. Baş edemiyorum. Birileriyle mutsuzluğumu paylaşmak istiyorum çünkü bu beni öldürüyor. Her geçen gün yaşamdan biraz daha kopuyorum.
Ben anormal bir yüze sahibim. Herkesin bazı kusurları var, güzellik görecelidir. Ama benimki farklı bir durum. Eminim daha önce benimkine benzer bir yüz görmediniz, çünkü yok. Çevremdeki insanlara bakıyorum ve hepsi normaller. Ben neden normal değilim diye düşünerek ağlıyorum her gün. Artık katlanamıyorum bu duruma, yok olmak istiyorum. Şu an yüksek lisans öğrenimi görüyorum ve derslerime odaklanamıyorum çünkü online eğitim ve kamera karşısında kendimi gördüğüm her an kalbime bıçak saplandığını hissediyorum. Ayrıca iş bulamadım, bulsam da çalışacak özgüvenim yok. Kendimden nefret ediyorum, aynaya bakamıyorum.
İşin en kötü kısmı ise, insanlar estetik ameliyatlar ile daha güzel olup kusurlarını bir derece azaltabilirken benim böyle bir imkanım yok. Çünkü benim yüzümü düzeltebilecek bir ameliyat yok. İşte o derece çirkinim ben. Daha önce 2 ameliyat oldum, çok zor süreçlerden geçtim hem maddi hem manevi. Sonuç ne oldu? Bir şey düzeldiyse başka bir şey daha da kötü oldu. Acı çektiğimle kaldım. Yüzüm o kadar yamuk ki... Ayrıca aşırı uzun ve dar bir yüzüm var. Çenem resmen aşağıya doğru sarkıyor ve aşırı uzun. Çene kemiklerim yanlardan o kadar dar ki, yüzüm doritos gibi ters üçgen görünüyor. Hayatımda hiçbir zaman kendimi özgüvenli ve mutlu hissedemedim. Şu an hayata dair hiçbir umudum kalmadı. Doktorlar o kadar umursamaz ki, beni bir paçavraya çevirip yarı yolda bıraktılar. Ailemi çok yıprattım. Aslında bir şey yapmadım, odamda ağladığım için annem sinir krizleri geçiriyor, ailemizi mahvettiğimi söylüyor. Ama ağlamayı durduramıyorum.
Kimse tarafından sevilmedim ve hayatım boyunca yalnız yaşayacağım. Ailem bir gün öldüğünde yapayalnız kalacağım. Yüzüm o kadar çirkin ki, bazen araba çarpsa da yok olsam diyorum. Hayatım boyunca türlü hakaretlere uğradım, insanlar bana tipimle sınandığımı söyledi. Akraba evliliği gibi olduğumu, iğrenç olduğumu, asla sevilmeyeceğimi söylediler. Bunlar sadece yüzüm yüzünden söylendi. Her şeyi denedim, saçımı güzel yaptım, vücuduma iyi baktım, temiz ve şık oldum. Ama hayır, ne yaparsanız yapın yüzünüz anormal ise bir paçavradan değerli görünmezsiniz.
Biliyorum bunu kimse okumayacak belki de kimse cevap vermeyecek. Belki de bu da dert mi diyeceksiniz. Aynı insanlar yüzlerinde en ufak bir sivilce çıktığında bile yüzünü gizlemek ister, aynı insanlar kilo vermek için diyet yapar, aynı insanlar dışarı çıkarken ayna karşısında saatlerce süslenir. Kendinizi kandırmayın, herkes güzel olmak ister. Özellikle bir kadınsanız, dünya değerinizi güzelliğinizle orantılı olarak görüyor. Bazen bana benzeyen, benim gibi görünen insanlar arıyorum. Bana biraz bile benzeyen birileri varsa (ki onlar benden iyi durumdalar) görünüşünden dolayı nefret alıyor. Sonra anlıyorum bu dünyada bana huzur yok.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum artık. Ne zaman gülecek olsam, yüzümün iğrenç olduğu aklıma geliyor ve hiçbir şeyi hak etmediğimi düşünüyorum. Yıllarca terapi aldım hiçbir faydası olmadı. Şu an bana yardım edebilecek tek şey aşırı yetenekli ve iyi kalpli bir doktorun yüzümü düzeltebileceğini söylemesi olur. Ama hiç sanmıyorum. Özellikle paranız yoksa zaten imkansız. Ama şu an milyon dolarlarım olsa yine düzelmez yüzüm. O kadar kötü durumda.
Ne istediğimi bilmiyorum. İçimi dökmek ve anlaşılmak istedim. Hiçbir zaman yaşıtlarımın yaptığı aktivitelerden keyif alamadım. Gençliğim öylece yok oldu gitti. Fotoğraflardan hep kaçtım. İlişki muhabbetlerinden hep kaçtım. Ameliyatlara saçtığım para yüzünden gezip eğlenemedim. Umarım birileri beni anlayabilir. Bu dünyadan yok olup gitmeden önce hiç olmazsa birinin bana güzel şeyler söylemesini isterim.
EDIT: Hayır doğuştan böyle değilim, küçükken yüzüm üstüne düştüğüm için yüzümdeki kemikler yanlış kaynadı. Ayrıca psikolojik tedavi görüyorum. Bu tarz çok yorum ve mesaj aldığım için artık belirtmek istedim. Ben sizin sandığınız gibi ay çirkinim ühü diye üzülen biri değilim. Ciddi bir anomaliye sahibim ve fotoğraf paylaşamam bunu kanıtlamak için ama benzer durumda olan vaka görüntülerini paylaşabilirim. Burada yalnızca kendi acımı biraz olsun hafifletmek istedim ama sürekli abartıyorsun, ne dertler var, doktora git tarzı yorumlar yüzünden bu düzenlemeyi yapma ihtiyacı duydum. İçimi dökmek için yaptığım bu paylaşım beni daha çok yaralamaya başladı.
EDIT 2: Fotoğraf örneği isteyenler için internette yabancı kaynaklarda bazı örnekler buldum ama birebir aynı değil tabi ki bunu bulmam imkansız. Kişilerin yüzünü karaladım çünkü etik bulmuyorum tamamen paylaşmayı. Yüz yapılarına bakabilirsiniz. Ancak bu kişilerin fotoğrafları ameliyat öncesi hali. Benim ise ameliyat sonrası halim malesef bu şekilde. Eki Görüntüle 2745783 Eki Görüntüle 2745784 Eki Görüntüle 2745786
Arkadaşa katılıyorum siz kaza geçirmiş siniz geçmiş olsun ondan böyle olmuş ama normalde üçgen surata sahip çok kadın var.dogru saç kesimi mesela omuzlarınizin altında olsun mutlaka uzunluğu ,güzel percemler ,gözlerini ön plana çıkaracak makyajlar sizi daha iyi hissettirir.Ben herzaman güzel kadınların dünyaya
1-0 önde geldiğini söylerim, bu bir gerçek malesef. Ama kendini sevmemek ya da başkalarının sevmeyeceğini düşünmek yanlış.
Diyelim ki gerçekten güzel bir kadın değilsiniz, dünyada milyonlarca öyle kadın var. Kimi karakteriyle, kimi kariyeriyle, kimi özgüveniyle örtüyor açığını. Dünya sadece güzel kadınlar mutlu oluyor diye bir kural yok.
Tarkan'in eşine bakın isterseniz, adam dünya starı, peşinde binlerce muhteşem güzellikte kadın var. Ama tarkan onunla evli. Güzellik bir artı sadece, herşey değil.
Merhaba, güzelliğin bu kadar önemli olduğu ve herşeyin görsele döndüğü bir zamanda yaşıyoruz. Yaşadığınız durum kolay değil. Nacizane tavsiyem bir alan seçip odağınızı o alana kaydırmanız. Anladığım kadarıyla değiştirilecek bir durum olmadığından bahsetmişsiniz. Bu sebeple yapılacak en sağlıklı şey bence odağınızı değiştirmek, en azından denemek. bir de gün içinde meşgul kalmaya çalışın boşluk bırakmayın. Dolu dolu bir programınız olsun. Programınızı aksatmadan devam etmeye çalışın. İnanın yapılacak en güzel şey bu bence.Artık içimde tutamıyorum. Baş edemiyorum. Birileriyle mutsuzluğumu paylaşmak istiyorum çünkü bu beni öldürüyor. Her geçen gün yaşamdan biraz daha kopuyorum.
Ben anormal bir yüze sahibim. Herkesin bazı kusurları var, güzellik görecelidir. Ama benimki farklı bir durum. Eminim daha önce benimkine benzer bir yüz görmediniz, çünkü yok. Çevremdeki insanlara bakıyorum ve hepsi normaller. Ben neden normal değilim diye düşünerek ağlıyorum her gün. Artık katlanamıyorum bu duruma, yok olmak istiyorum. Şu an yüksek lisans öğrenimi görüyorum ve derslerime odaklanamıyorum çünkü online eğitim ve kamera karşısında kendimi gördüğüm her an kalbime bıçak saplandığını hissediyorum. Ayrıca iş bulamadım, bulsam da çalışacak özgüvenim yok. Kendimden nefret ediyorum, aynaya bakamıyorum.
İşin en kötü kısmı ise, insanlar estetik ameliyatlar ile daha güzel olup kusurlarını bir derece azaltabilirken benim böyle bir imkanım yok. Çünkü benim yüzümü düzeltebilecek bir ameliyat yok. İşte o derece çirkinim ben. Daha önce 2 ameliyat oldum, çok zor süreçlerden geçtim hem maddi hem manevi. Sonuç ne oldu? Bir şey düzeldiyse başka bir şey daha da kötü oldu. Acı çektiğimle kaldım. Yüzüm o kadar yamuk ki... Ayrıca aşırı uzun ve dar bir yüzüm var. Çenem resmen aşağıya doğru sarkıyor ve aşırı uzun. Çene kemiklerim yanlardan o kadar dar ki, yüzüm doritos gibi ters üçgen görünüyor. Hayatımda hiçbir zaman kendimi özgüvenli ve mutlu hissedemedim. Şu an hayata dair hiçbir umudum kalmadı. Doktorlar o kadar umursamaz ki, beni bir paçavraya çevirip yarı yolda bıraktılar. Ailemi çok yıprattım. Aslında bir şey yapmadım, odamda ağladığım için annem sinir krizleri geçiriyor, ailemizi mahvettiğimi söylüyor. Ama ağlamayı durduramıyorum.
Kimse tarafından sevilmedim ve hayatım boyunca yalnız yaşayacağım. Ailem bir gün öldüğünde yapayalnız kalacağım. Yüzüm o kadar çirkin ki, bazen araba çarpsa da yok olsam diyorum. Hayatım boyunca türlü hakaretlere uğradım, insanlar bana tipimle sınandığımı söyledi. Akraba evliliği gibi olduğumu, iğrenç olduğumu, asla sevilmeyeceğimi söylediler. Bunlar sadece yüzüm yüzünden söylendi. Her şeyi denedim, saçımı güzel yaptım, vücuduma iyi baktım, temiz ve şık oldum. Ama hayır, ne yaparsanız yapın yüzünüz anormal ise bir paçavradan değerli görünmezsiniz.
Biliyorum bunu kimse okumayacak belki de kimse cevap vermeyecek. Belki de bu da dert mi diyeceksiniz. Aynı insanlar yüzlerinde en ufak bir sivilce çıktığında bile yüzünü gizlemek ister, aynı insanlar kilo vermek için diyet yapar, aynı insanlar dışarı çıkarken ayna karşısında saatlerce süslenir. Kendinizi kandırmayın, herkes güzel olmak ister. Özellikle bir kadınsanız, dünya değerinizi güzelliğinizle orantılı olarak görüyor. Bazen bana benzeyen, benim gibi görünen insanlar arıyorum. Bana biraz bile benzeyen birileri varsa (ki onlar benden iyi durumdalar) görünüşünden dolayı nefret alıyor. Sonra anlıyorum bu dünyada bana huzur yok.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum artık. Ne zaman gülecek olsam, yüzümün iğrenç olduğu aklıma geliyor ve hiçbir şeyi hak etmediğimi düşünüyorum. Yıllarca terapi aldım hiçbir faydası olmadı. Şu an bana yardım edebilecek tek şey aşırı yetenekli ve iyi kalpli bir doktorun yüzümü düzeltebileceğini söylemesi olur. Ama hiç sanmıyorum. Özellikle paranız yoksa zaten imkansız. Ama şu an milyon dolarlarım olsa yine düzelmez yüzüm. O kadar kötü durumda.
Ne istediğimi bilmiyorum. İçimi dökmek ve anlaşılmak istedim. Hiçbir zaman yaşıtlarımın yaptığı aktivitelerden keyif alamadım. Gençliğim öylece yok oldu gitti. Fotoğraflardan hep kaçtım. İlişki muhabbetlerinden hep kaçtım. Ameliyatlara saçtığım para yüzünden gezip eğlenemedim. Umarım birileri beni anlayabilir. Bu dünyadan yok olup gitmeden önce hiç olmazsa birinin bana güzel şeyler söylemesini isterim.
EDIT: Hayır doğuştan böyle değilim, küçükken yüzüm üstüne düştüğüm için yüzümdeki kemikler yanlış kaynadı. Ayrıca psikolojik tedavi görüyorum. Bu tarz çok yorum ve mesaj aldığım için artık belirtmek istedim. Ben sizin sandığınız gibi ay çirkinim ühü diye üzülen biri değilim. Ciddi bir anomaliye sahibim ve fotoğraf paylaşamam bunu kanıtlamak için ama benzer durumda olan vaka görüntülerini paylaşabilirim. Burada yalnızca kendi acımı biraz olsun hafifletmek istedim ama sürekli abartıyorsun, ne dertler var, doktora git tarzı yorumlar yüzünden bu düzenlemeyi yapma ihtiyacı duydum. İçimi dökmek için yaptığım bu paylaşım beni daha çok yaralamaya başladı.
EDIT 2: Fotoğraf örneği isteyenler için internette yabancı kaynaklarda bazı örnekler buldum ama birebir aynı değil tabi ki bunu bulmam imkansız. Kişilerin yüzünü karaladım çünkü etik bulmuyorum tamamen paylaşmayı. Yüz yapılarına bakabilirsiniz. Ancak bu kişilerin fotoğrafları ameliyat öncesi hali. Benim ise ameliyat sonrası halim malesef bu şekilde. Eki Görüntüle 2745783 Eki Görüntüle 2745784 Eki Görüntüle 2745786
Aminn benim icinde dua edermisniz.doyamadim yasamaya. Hersyi gectim annemin babamin yasliliginda onlara bakamayacak olmak en cok uzuldugum nokta bu.ben hep onlar yaslandiginda onlarin eli ayagi oludrum diye dusunruken simdi onlar hala bana bebek gibi bakiyor. Cok agliyorum çileleri bitmedi dogdum baktilar buyudum baktilar el bebe gulbebe. Evlendim yine baktilar. Simdi 30 yasindayim yine bakiyolar. Hep dua ederken agliyorum Allahim bana acı diyorum.onlarin bana ihtiyaci olacak. Ne olur onlar icin yaşat beni diyorum. Ne bilim yaa ahiretim daha onemli benim evim zaten orasi yalan bu dunya. Yasama hevesimden degil ailem icin yasamak istyorum bencok üzüldüm insallah atlattiniz
Benide neslican tay in hikayesi cok darmaduman atmisti youtube da olmayan bacagini gösterip sol bacaginizi benim icin sevin demisti her hayat bir örnek aslinda şükür etmek icin bazen ne sacma şeyleri dert ediyoruz diyorum yok odenmemis faturqlar ay sonu hic cikilamayan tatil emann saglik onemli saglik Allah saglik versin
BravoSiz böyle yazınca aklıma geldi benim lisedeyken bir arkadaşım vardı, erkek. Bu çocuk çok esmer ve yüzü sanki iki yandan presslenmiş gibiydi. Arkadan bakarsanız kafatası da aynen böyleydi.Birde o zamanlar şimdiki gibi serseri görünümlü öğrenci olmazdı, saçlarını kısa tutmak zorundaydı. Bu çocuğu 10 yıl sonra gördüğümde çok şaşırdım. Çünkü biraz kilo almış saçları kafada daha uzundu, birde saçlarına biraz ak düşmüş, bu çocuk lisedeki çocuktu ama duruşu çok değişmişti. Kendine güvenen bir duruşu vardı.İzmirli çok güzel bir kızla evlendi,çocukları var.
Kendine nasıl bir bakışın var ise öylesindir.
Ben kiloluyum, bu yüzden defalarca ortamlarda rencide edildim, erkek arkadaşım yoktu yıllarca eve kapandım, ayrıca fakir çocuğuydum, kimse tınlamazdı.
Hala kiloluyum 110 kg okudum, çabaladım, kendimi geliştirmek için uğraştım. Beni çok seven ve bu konuda hiç kırmayan bir eşim ve canım kızım var.
Burada da söylendiği gibi ayy canım kendi sağlığın için ver... Ayy en çıldırdığım şey bu, sanane kardeşim sanane, ben bilmiyor muyum vermem gerektiğini, sanki kiloları benimle birlikte taşıyorsun, haddinizi bilin, ben böyleyim, yüksek ihtimal böyle de öleceğim beni sırtlanmayacağınıza göre kesin sesinizi en iyisi.
Al bak işte yaşam böyle birşey. Zannediliyorki kilo vermek ve öyle bir ömür kalmak insanın elindedir.Yooo ben 4.200gr doğmuşum öyle de hala dana gibiyim.Kimse bana karışmasın.Çünkü yok oğlu yok şişman insa zayıflasa da şişmandır, bityi gitti.Ben böyle kabul ettiğim için şuan hem maddi hem manevi çok rahatım, tavsiye ederim.
İçim gitti be arkadaş. Ne diyeyim ne söyleyeyim inan cümlem tükendi. Kalpten gönülden duam seninle. Allah yardımcın olsun ne olur üzülme ne olur güçlü olAminn benim icinde dua edermisniz.doyamadim yasamaya. Hersyi gectim annemin babamin yasliliginda onlara bakamayacak olmak en cok uzuldugum nokta bu.ben hep onlar yaslandiginda onlarin eli ayagi oludrum diye dusunruken simdi onlar hala bana bebek gibi bakiyor. Cok agliyorum çileleri bitmedi dogdum baktilar buyudum baktilar el bebe gulbebe. Evlendim yine baktilar. Simdi 30 yasindayim yine bakiyolar. Hep dua ederken agliyorum Allahim bana acı diyorum.onlarin bana ihtiyaci olacak. Ne olur onlar icin yaşat beni diyorum. Ne bilim yaa ahiretim daha onemli benim evim zaten orasi yalan bu dunya. Yasama hevesimden degil ailem icin yasamak istyorum ben
Yorumunuz için teşekkür ederim, sevgiler.Merhaba, güzelliğin bu kadar önemli olduğu ve herşeyin görsele döndüğü bir zamanda yaşıyoruz. Yaşadığınız durum kolay değil. Nacizane tavsiyem bir alan seçip odağınızı o alana kaydırmanız. Anladığım kadarıyla değiştirilecek bir durum olmadığından bahsetmişsiniz. Bu sebeple yapılacak en sağlıklı şey bence odağınızı değiştirmek, en azından denemek. bir de gün içinde meşgul kalmaya çalışın boşluk bırakmayın. Dolu dolu bir programınız olsun. Programınızı aksatmadan devam etmeye çalışın. İnanın yapılacak en güzel şey bu bence.
Çok klişe olacak ama durumu değiştiremeyiz ama bakış açımızı değiştirmek mümkün.
Bahsettiğiniz kadının hesabına baktım fotoğrafları altındaki yorumlar tamamen hakaret içeriyor. Herkes çenesinin ne kadar uzun olduğunu söylemiş ve çirkin olduğunu. Açıkçası daha çok moralim bozuldu. Ama niyetinizin iyi olduğunu biliyorum teşekkürler.cok ılgınctır son zamanlarda kadınlar hep boyle cene yaptırıyor hatta aysegul melısa dogan mıydı ılk onda gordum ıste benım stılımdekı yuvarlak yuzlu kız bır anda bu sekıl yaptırdı kendısını cogu unlu ceneyı boyle uzattı yuzunu uzattı
sız dogustan estetıklı oluyorsunuz bu durumda :)
yuze gore sac kesımı yuze kontur uygulaması her seyı cozer
Çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim yorumunuz için. Umarım sağlıklı olursunuz.Ya size haksızsınız demicem, inşallah muhteşem bı doktorla karşılaşırsınız.
Doktor çok önemli beni ameliyatimda doktorlar öldürüyordu. Ve kendi hatalari acemilikleri. Zorla hayata döndürüldüm.
Daha sonra tekrar ameliyat oldum süper bı ameliyat oldu. (Kadın doğum üzerineydi ameliyatların)
Doktor çok önemli.
Hayati hoca var duydunuz mu? Hayatı akbaş. Bı görüşseniz. Muhteşem güzel operasyonlar yapıyor.
Benim inme, kalp krizi, beyin kanaması, iç organ iflası riskim o kadar yüksek ki. Bu güne kadar geçirmemem mucize. Hamileliklerim %700 ölüm riskli geçiyor.
Size bunlari inanın moral olsun diye yazıyorum.
Hepimizin sınavı farklı farklı.
Teşekkürler yorum için. Kilo almayı da denedim ama yüzümde iskeletsel bozukluk olduğu için kilo da alsam bir değişim olmuyor, zaten yüzüm hiç kilo almıyor, kilo basenlere gidiyor. Ama tavsiye için teşekkürler.Bişey sormak istiyorum. Kilonuz ne durumda? Bazı insanlara kilo yakışıyor, zayıfken yüzüm daha inceydi şimdi kilo aldım ve toparladı yüzüm. Eğer zayıfsanız kilo almaya çalışın. Kilo almaktan kastım sağlıksız bir kiloya ulaşmak değil tabi.