Burun estetiği alışma süreci

Merhaba eskisine göre daha iyiyim doktorum burun ucuna işlem yaptı sonucu pazartesi göreceğim sen nasılsın burnuna memnun musun
Nasil bi işlem yaptı. Ben iyiyim rutine alıştım ama psikolojik olarak hala pişmanlık taşıyorum. Çünkü burnum incecikken kalin oldu anlayamıyorum napiyo bu doktorlar

Ay kaç dakika sürdü lokalle mi yaptı bana da memnun kalmazsam kolay bir işlemle düşürebiliriz dedi. Alçı tampon falan da konmuyormuş sanırım
Ben de 5 ay önce revizyonla indirttim çünkü kendi kafasına göre kaldırmıştı üzülüyordum baya kendisi de anladı hatasını. Anestezi verildi lokal değil. 30 dk falan sürüyormuş ama benimki 50 dk sürmüş. Ucunu indirdi gerçekten fark etti ucu indi ama eski burnum oldu mu derseniz hayır. Açtığım konulardan yaşadıklarımı okuyabilirsiniz profilimden

Nasil bi işlem yaptı. Ben iyiyim rutine alıştım ama psikolojik olarak hala pişmanlık taşıyorum. Çünkü burnum incecikken kalin oldu anlayamıyorum napiyo bu doktorlar
Benimde indirme işlemi yaptı hatta zamanla daha da inecek sabır ol dedi bakalım eski burnum gibi olmaz en azından o yapaylık gider diye düşünüyorum gerçekten bazı doktorları anlamak mümkün değil

Son düzenleme:
Ben de 5 ay önce revizyonla indirttim çünkü kendi kafasına göre kaldırmıştı üzülüyordum baya kendisi de anladı hatasını. Anestezi verildi lokal değil. 30 dk falan sürüyormuş ama benimki 50 dk sürmüş. Ucunu indirdi gerçekten fark etti ucu indi ama eski burnum oldu mu derseniz hayır. Açtığım konulardan yaşadıklarımı okuyabilirsiniz profilimden
Peki tekrar ameliyat olmayı düşünüyor musun

Peki indirme işlemi sonucunda kavisi biraz da olsa azaldı mı fark etti mi yani

Yok canım tekrar o surece girmem ama çok üzülüyorum ince burnumun kalinlasmasi çok üzüyorum
Haklısın tekrar ameliyat ol gir çık çok yıpratıcı bir süreç gerçekten insan maddi manevi çok çöküyor en azından burnun eskisine göre daha iyi canım o yüzden hiç üzülme

Yaa çok iyi öyleyse ben sadece ucuna alışamıyorum çok sivri ve öne doğru uzun geliyor o yüzden de kavisi fazla gibi doğal görüntüyü bozuyor bu durum. Eğer bu şekilde düzeltilebiliyorsa çok içim rahatladı cidden
Tabii ki özelden yazın size foto atayim

Ben de doğal diyip duruyodum ama doğal olunca da tatmin olmuyorsunuz bence yapay ve kusursuz olması daha iyi zaten birkaç aya iyice oturuyor

Ben de doğal diyip duruyodum ama doğal olunca da tatmin olmuyorsunuz bence yapay ve kusursuz olması daha iyi zaten birkaç aya iyice oturuyor
Herkes böyle diyor da bilmiyorum ya keike daha doğal olsaydı. Umarım zamanla en azındma biraz daha doğallaşır şu an bana ait değil gibi

Bunu cokk uçta yaşayan biri olarak söylüyorum, sabredin 😊 şuan yüzünüzde inanılmaz ödem var.surat size ait değil gibi gelicek ,eski simaniz yavaş yavaş dönücek merak etmeyin .bunun için en az 6 ay beklemeniz lazim.bende aynaya baktıkça bu kim diyodum, ağladım pişman oldum, psikolojim bozuldu. Ama yavaş yavaş alıştım şuan 10.aydayim eski yüz ifadeniz yavaş yavaş gelicek🥰
Bunu okumak banada çok iyi geldi. Bende 2. Ayımdayım burun ucum da yamukluk var, burnumun sağ tarafında sol tarafına kıyasla daha çok ödem var sanırım bu yüzden hafif yamuk gözüküyor, yani en azından ben öyle umuyorum🙈 ama sizin adınıza gerçekten çok sevindim yani alışmanıza.

X