Yalnız bu modeller güzel oldukları için değil tuhaf göründükleri için gucciyle çalışıyorlar zaten.
Benim anlatmak istediğim standart bir güzellik algısına uymamalarına rağmen belli bir noktaya gelebilmeleri. Artık güzellik algıları değişiyor.Yalnız bu modeller güzel oldukları için değil tuhaf göründükleri için gucciyle çalışıyorlar zaten.
Zaten konu bi noktaya gelebilmek değil standart olabilmek. Konu sahibi gucci modeli olmak değil standart görünümde olmak istiyor sadece.Benim anlatmak istediğim standart bir güzellik algısına uymamalarına rağmen belli bir noktaya gelebilmeleri. Artık güzellik algıları değişiyor.
Doğru, benim yüz tipini tarif edince aklıma bu kızlar geldi.Zaten konu bi noktaya gelebilmek değil standart olabilmek. Konu sahibi gucci modeli olmak değil standart görünümde olmak istiyor sadece.
Bu arada yardımcı olmaya çalıştığınızın farkındayım beni yanlış anlamayın. Ama yüzümüzde yara, sivilce tarzı bi şey çıksa saklamaya kapatmaya çalışan bi cinsiz. Kız küçükken düşmeye bağlı yüzünde deforme oldugunu söylüyor. Bak senin gibi başka insanlar gucci modeli demek pek teselli gibi durmuyor objektif bakınca.
Bana hiçte kötü gelmedi gayet güzel bir yüzünüz ve burnunuz var.Konu sahibi özür dilerim istemsizce güldüm ( doritos) ve bundan sonrasını okuyamadım :) benimde burnum kötü napim ölümmi .her güzelin bı kusuru olur .buda bizim kusurumuz :/
Sen nerde oturuyorsun canim bana ozelden bir resim atarmisn sana bir doktor ismi verecegim 19 yasinda gevridigim trafik kazasinda yuzume camlarin nasil battigini polislerin kucaginda tasindigimi yuuzmun nasil mahvoldugunu ama o kadinin beni nasil duzelttigini sana bir bir anlatacagim. Ufak dokunuslarla alistira alistira cok guzel yapti hatta gorenler der yani eskiden nasildin simdi nasil. Ama ben cirkinkende senin kadar aglaniyodum uzulmuyodum benimde geri cevrildiklerim oldu laf soyleyen oldu ama tıp estetik cok ilerledi. Ben herzman esttikten yanayim.kazadaki halimi anlatsam tahmin dahi edemessin.emin ol bak benim kadar kotu degil ayrica cenene dolgu yaptrp yuvarlaklastirabilirsin. Yuz egzersizleriyle yuzune kilo aldirabailirsin.ooo benim tum gunlerim yutubda geciyorm kaldiki o kadar guzellestim suan her erkekgin donup iki kere bakabilachi kadar guzelim.o saclarimi uzattim belime kadar sariya boyattim.harika bir fizigim var.elim yuzum cok duzgun oldu
Mutlu bir evlililigim vardi. Ve sonra bil bakalim ne oldu. Kanser oldugumu ogrendim.burda cogu arkaaslar biliyo benle oturup agladilar dualar ettiler.teselli verdiler. Demem o ki bir zamanlar guzellesmek icin dua eden ben simdi yasamak icin dua ediyoeum. Saclarim ilaclardan elime geliyo. Yemisim guzelligi. Sagligina sukret
ŞakamıBana hiçte kötü gelmedi gayet güzel bir yüzünüz ve burnunuz var.
Herkes böyle ufak kusurlarını düşünürse dünyada güzel kalmaz
Şaka değil tabi ki.Şakamıçok teşekkür ederim . Ben yeğenime yeğenim bana sürekli burunlarimizla dalga geçeriz :) kötü diye :) inşallah güzeldir