- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.337
- 518
- Konu Sahibi Pfilnokra1
-
E siz kendinizi önemseyin o halde. Niye başkalarından bekliyorsunuz? Ölmek ne alaka ayol sümüklü birileri için. Yazık yahu.Görüşünüze saygı duyuyorum ama kimse beni önemsemiyor. Ailem dahil ve lütfen büyük konuşmayın.
Senin ailen de sorunlu , nişanlın da normal değil bıkmış bence o da var . Sen kendi değerini düşün ailenden de nişanlından da uzam dur . Bi derin nefes al kendine gel. Yeni bi hayat kur kendine . Bak nasıl köpek olacak herkes peşinde . Sen alttan aldıkça ezilirsin , ağladıkça daha çok vururlar hayat böyle ailen bile olsa insanoğlu böyle. Ahireti yakma saçmalama toparlan
Ay kızlar bu bir erkek için kendini paralayıp ailesini rezil ediyorsa aile ne yapsın.? Bizim başımızda da vardı böyle bir tane. Karşıya bizi ezdirdi ezdirdi sonra adamlar bizi hor görmeye başladı. Sonunda iş bozuldu. Burnumuzdan geldi ama neyse ki biz toparladık bizimkini. Erkek tarafı da biraz alttan alır bu ne yahu. Nazlanan erkek tarafından nefret ederim.Size dert bela diyen ailenizi silin atın yaa..
Bence haklisiniz burada hic kimse sizi onemsemiyor. Ama en onemlisi siz kendinizi onemsemiyorsunuz. Kendinizi bu konuma dusuren sizsiniz.Görüşünüze saygı duyuyorum ama kimse beni önemsemiyor. Ailem dahil ve lütfen büyük konuşmayın.
Ailenin haksız olduğu yerler var ama burada en çok dikkatimi çeken nişanlının orta yol bulmak için hiç çabalamaması, kendi ailesi bile bu konuda oğlanı ikna edememiş bir de. Bence bu daha fragman. Evlenince bin beteri olur. Bu kadar inata bindiren biriyle evlenmek büyük hata olur. Ayrıl kurtul cidden.Yaklaşık bir ay önce bir konu açmıştım, okuyan bilir... Durumlar daha da kötüleşti arkadaşlar. sırf nikah nerede olsun çatışması yüzünden nişanlım ile ailemin arası açılmıştı. Ben her defasında nişanlımı haklı bulduğumu kendisine de söylüyorum. Hatta alıntıladım da konuyu. Şimdi ailem hatalarını anladıklarını ve nişanlımla konuşup barışmak istediklerini söylüyor fakat bu sefer nişanlım barışmak istemiyor. kayınvalidem ve kayınpederim dahil herkes en azından konuşup barışmasını, isterse gene samimi olmayacağını ve evliliğe kadar idare etmesini söylüyor. kimse onu ikna edemiyor, ben bile! Diyorum 'büyüklük sende kalsın konuş kırıldığın noktaları söyle, fikrini belirt. Orta yolu bulalım. Benim üzerime de yük oluyor, beni de anla.' gibisinden konuşuyorum. Çocuğun ailesi bile haksız duruma düşüyorsun konuş kızın ailesiyle, nikah onların istediği olabilir biz sıkıntı etmiyoruz siz yeter ki mutlu olun, tarzında konuşuyor. Kendi haklı ama inadı haksız duruma düşürecek. Annemin kronik hastalığı yeniledi hatta kardeşim dahil tüm ailem beni hain, sahtekar, kötü ilan etti. Annemin hastalığının nedeni benmişim. İnsanlara dert beladan başka bir şey değilmişim. Ben dayanamıyorum artık. Panik atak krizlerim şiddetlendi, nefes darlığım başladı. Artık dayanamıyorum, nişanlım da benden ilgiyi kesti. Ne evliliğe ne de hazırlıklara hevesim kaldı. Yaşamak bile istemiyorum artık, herkesin derdi ben isem neden nefes almaya hakkım var? Mutlu olmayı haketmiyormuşum meğerse. Zaten birçok yerden sıkıntım arttı. Artık dayanamıyorum, belki birkaç saate olmayabilirim.
Bencillik güzel bir huy değil ama bazen beden ve ruh sağlığı için ilaç. Tam zamanı şimdi bencil olun . Aileniz ve nisanlinizi bir kenara bırakın kafanızı dinleyin biraz. İmkan dahilinde uzaklaşin hatta. Birilerini mutlu etmeye çalışmayı da bırakın. Herkes kendi kendini mutlu etsin. Nisanliniz denilen o kişinin bir ömür boyu sizinle iyi ve kötü günleri paylaşacağını zannetmiyorum. İnceldigi yerden kopsun derim. Allah yardımcın olsun .Yaklaşık bir ay önce bir konu açmıştım, okuyan bilir... Durumlar daha da kötüleşti arkadaşlar. sırf nikah nerede olsun çatışması yüzünden nişanlım ile ailemin arası açılmıştı. Ben her defasında nişanlımı haklı bulduğumu kendisine de söylüyorum. Hatta alıntıladım da konuyu. Şimdi ailem hatalarını anladıklarını ve nişanlımla konuşup barışmak istediklerini söylüyor fakat bu sefer nişanlım barışmak istemiyor. kayınvalidem ve kayınpederim dahil herkes en azından konuşup barışmasını, isterse gene samimi olmayacağını ve evliliğe kadar idare etmesini söylüyor. kimse onu ikna edemiyor, ben bile! Diyorum 'büyüklük sende kalsın konuş kırıldığın noktaları söyle, fikrini belirt. Orta yolu bulalım. Benim üzerime de yük oluyor, beni de anla.' gibisinden konuşuyorum. Çocuğun ailesi bile haksız duruma düşüyorsun konuş kızın ailesiyle, nikah onların istediği olabilir biz sıkıntı etmiyoruz siz yeter ki mutlu olun, tarzında konuşuyor. Kendi haklı ama inadı haksız duruma düşürecek. Annemin kronik hastalığı yeniledi hatta kardeşim dahil tüm ailem beni hain, sahtekar, kötü ilan etti. Annemin hastalığının nedeni benmişim. İnsanlara dert beladan başka bir şey değilmişim. Ben dayanamıyorum artık. Panik atak krizlerim şiddetlendi, nefes darlığım başladı. Artık dayanamıyorum, nişanlım da benden ilgiyi kesti. Ne evliliğe ne de hazırlıklara hevesim kaldı. Yaşamak bile istemiyorum artık, herkesin derdi ben isem neden nefes almaya hakkım var? Mutlu olmayı haketmiyormuşum meğerse. Zaten birçok yerden sıkıntım arttı. Artık dayanamıyorum, belki birkaç saate olmayabilirim.
Yok artık düğüne değilde savaşa hazırlanıyorsunuz sanki. Hayatınızı başkaları bu kadar yönlendirmemeli ipleri başkalarının eline vermeyeceksiniz. İntiharı düşünüyorsunuz ama nişanlınızla el ele gidip herkesten habersiz nikah kıyamıyor musunuz? Yada şimdiden bu kadar sıkıntı yaşanıyorsa ölüm akla geliyor da ayrılmak neden akla gelmiyor.Yaklaşık bir ay önce bir konu açmıştım, okuyan bilir... Durumlar daha da kötüleşti arkadaşlar. sırf nikah nerede olsun çatışması yüzünden nişanlım ile ailemin arası açılmıştı. Ben her defasında nişanlımı haklı bulduğumu kendisine de söylüyorum. Hatta alıntıladım da konuyu. Şimdi ailem hatalarını anladıklarını ve nişanlımla konuşup barışmak istediklerini söylüyor fakat bu sefer nişanlım barışmak istemiyor. kayınvalidem ve kayınpederim dahil herkes en azından konuşup barışmasını, isterse gene samimi olmayacağını ve evliliğe kadar idare etmesini söylüyor. kimse onu ikna edemiyor, ben bile! Diyorum 'büyüklük sende kalsın konuş kırıldığın noktaları söyle, fikrini belirt. Orta yolu bulalım. Benim üzerime de yük oluyor, beni de anla.' gibisinden konuşuyorum. Çocuğun ailesi bile haksız duruma düşüyorsun konuş kızın ailesiyle, nikah onların istediği olabilir biz sıkıntı etmiyoruz siz yeter ki mutlu olun, tarzında konuşuyor. Kendi haklı ama inadı haksız duruma düşürecek. Annemin kronik hastalığı yeniledi hatta kardeşim dahil tüm ailem beni hain, sahtekar, kötü ilan etti. Annemin hastalığının nedeni benmişim. İnsanlara dert beladan başka bir şey değilmişim. Ben dayanamıyorum artık. Panik atak krizlerim şiddetlendi, nefes darlığım başladı. Artık dayanamıyorum, nişanlım da benden ilgiyi kesti. Ne evliliğe ne de hazırlıklara hevesim kaldı. Yaşamak bile istemiyorum artık, herkesin derdi ben isem neden nefes almaya hakkım var? Mutlu olmayı haketmiyormuşum meğerse. Zaten birçok yerden sıkıntım arttı. Artık dayanamıyorum, belki birkaç saate olmayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?