Dayanamıyorum Artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi ne

Her ilaç size iyi gelecek diye bir şey yok, 3-4 kere doktora gitmekle iyileşmeyi beklemeyin zaten. İlacı verir alırsınız, iyi gelirse devam edersiniz etmezse tekrar gider düzenleme istersiniz bu arada da doktorunuz sizin takibinizi yapar. Ezberden konuşmalar bunlar, yok ilaçlar uyutuyor vs. O eskidendi. Ayrıca sizin psikoloğa değil psikiyatriste ihtiyacınız var, boşu boşuna psikoloğa gitmeyin sizi psikiyatriste yönlendirir çünkü. Bu arada uzman klinik psikoloğum, bu bilgi sizin için yeterlidir umarım.

Ne alaka Allah aşkına ya şu şekilde yazıp da insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben kendim de psikolojik ilaç kullanıyorum hiçbir gün intihar eğilimim olmadı.öyle kafam kazan gibi de olmadı aksine çok da dincim.İyi ki de kullanıyorum.

Ne yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi ne
Sizin su ve elektrik faturasının fazla gelmesi dışında problemleriniz var.Gercekten tek sıkıntı elektrik ve su faturası olarak mı algılıyorsunuz? Evlilik öyle bir şey değil

Psikogsunuz ama teşhisi hemen koymuşsunuz bu kadar kolay mı teşhis koymak ! Ben ilaç kullanmicam çözüm ilaç kullanmak değil ilacın etkisi geçince yine eski halime dönerim. Psikolog benim için yeterli. İlaçlı bir işim yok.

Sizin su ve elektrik faturasının fazla gelmesi dışında problemleriniz var.Gercekten tek sıkıntı elektrik ve su faturası olarak mı algılıyorsunuz? Evlilik öyle bir şey değil
Anlatsana gerçekten bilmek istiyorum evlilik öyle değil böyle değil ben anlamıyorum evlilik tam olarak ne ? Yani nedir biri açıklık getirsin ?

Ailenizin sabit fikirliliğinden şikayet ediyorsunuz ama genç yaşta bir insan nasıl bu kadar keskin ve boş konuşabilir anlayamadım. Neyse, laf anlatılacak gibi değil, allah çevrenizdekilere sabır versin.

Siz ne tavsiyesi almak için yazdınız tam olarak ? Duymak istediğiniz anneniz bir ruh hastası (öyle yaşmışsınız).hem size borç ödetiyorlar hem bir de elektrik ve su faturasını kıskanıyorlar.Olacak iş değil çok ayıp. Abinizde kendi hayatına bakıyor vah tüh.
Sizin yazılanları anlayabileceğinizi düşünmüyorum bildiğiniz yoldan şikayet ederek yürümeye devam edin

Ailenizin sabit fikirliliğinden şikayet ediyorsunuz ama genç yaşta bir insan nasıl bu kadar keskin ve boş konuşabilir anlayamadım. Neyse, laf anlatılacak gibi değil, allah çevrenizdekilere sabır versin.
Sizinde uzman psikolog olarak beni tanımadığınız benle konuşmadığınız halde teşhis koymaniz etik değil Allah hastalarıniza sizden uzak şifa versin

Sizinde uzman psikolog olarak beni tanımadığınız benle konuşmadığınız halde teşhis koymaniz etik değil Allah hastalarıniza sizden uzak şifa versin
Amin canım da teşhis koymak için senin hastalığın/tanın bu demem gerekiyor, herhangi bir şey söylemedim ki? Psikolog seni psikiyatriste yönlendirir dedim, bu arada algılayabilir misin emin değilim ama psikolog ve psikiyatrist genelde birlikte çalışıyor zaten. Psikolog “sen psikiyatri hastasısın, benim seninle işim yok” demiyor. Bir de psikiyatri desteği alın diyor her konuda fikrin var ama hiçbir şey bildiğin yok maşallah.

Her konunuz aynı.Bir şeyler yazıyorsunuz sonra insanlarla kavga etmeye başlıyorsunuz.Sanıyosunuz ki zengin iyi bir meslek sahibi biri gelecek sizi o hayatın içinden çekip çıkaracak muhteşem romantik film tadında bir evlilik yaşayacaksınız.Öyle bir dünya yok.bulundugunuz kafa yapısında yaşamak da çok sor Allah kolaylık versin.Anlattıgınız şeyler içerisinde tek derdiniz elektrik su faturası olsun

Rahatsız oluyorsan konularıma gelmezsin bu kadar basit

Beni ailem hasta etti ben niye gideyim ki onlar defolup gitsinler doktora
O zaman kendini geliştir daha iyi bir iş daha iyi bir maaş bul kendi evine çık. Aynı şeyi ilerde benim kızımda yapsa bende kızarım. Ne demek 2 saat duş almak ? Kendin ev geçindirde öde bakalım elektirik suyu nasıl oluyor. Kıyafetler evet herün değişir ama hergün makina çalışmaz haftada 1 bilemedin 2. Yaptığınız şey hem şımarıklık hemde israftan başka birşey değil. Şahsen ben temizlik takıntınız dan ziyade tuhsal bir hastalığınız olduğunu düşünüyorum.

7-8 yıldır destek almak istiyorum param yok ki çalışıyorum yine yetmiyor aileme verdiğim için
Devlet hastaneleri var. İlla özele gitmek zorunda değilsiniz ki. Bahane üretmeyin çevrenize ve kendinize.
Biran önce durumunuzu kabul edip tedavi olun lütfen, durumunuz ciddi. Tanı koymam doğru değil, ama yine de söylemek istiyorum.
Muhtemelen kişilik bozukluğu ve okb var.

Nasıl yaşıt olabiliyoruz hayretler içinde mesajları okudum. şu an burdan ben deli değilim ne doktora gidicem diyen yaşlı teyze amcalar gibi görünüyorsunuz. Ayrıca biraz fazla öfkeli ve dik kafalısınız. Madem insanların söylediklerine kulak asmayacaksınız ne sebeple konu açıyosunuz? Vallahi hastalık vs bunları geçtim de karakteriniz sebebiyle Allah etrafınızdakilere sabır versin. Bence size de versin sonuçta bu düşünce duygularla kendine bile tahammül etmek zor olsa gerek

Daha olmayan insana karsı tavrınız ödesin işi ne ona giren çıkan mı var. iletişim tarzınız ve tavrınızı gözden geçirirseniz sorun yaşadığınız insanlarla problemlerinizi çözmeniz daha basit olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…