Ne yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi neHayatta hepimizin geçirdiği kötü dönemler olur.Herkesin dönemi başkadır.Madem çalışmak zorundasınız döneminiz suan kötü olabilir ama unutmayın ki hayatta her zaman sadece olumsuzluk olmaz.Elbet geçer ve biter.Siz suan ailenize maddi olarak yardım etmek zorundaysanız ve asgari ücret altına çalışıyorsanız atanmak için çalısın mücadele edinin.Alan dışında çalışsanız da yüksek maaşlar almanız çok zor.Bu maaşla da zaten ayrı bir eve çıkmanız pek olası zaten değil.Önce hayatınızı kuracağınız temeli atmanız lazım yoksa ne aileniz sizi böyle kabul eder ne siz ailenizin şartlarında mutlu olursunuz.okb de ilaç kullanmadan geçecek bir sey değil şimdi annenize batıyor ileride eşinize batacak ya da yine bu şekilde batması size batacak
Her ilaç size iyi gelecek diye bir şey yok, 3-4 kere doktora gitmekle iyileşmeyi beklemeyin zaten. İlacı verir alırsınız, iyi gelirse devam edersiniz etmezse tekrar gider düzenleme istersiniz bu arada da doktorunuz sizin takibinizi yapar. Ezberden konuşmalar bunlar, yok ilaçlar uyutuyor vs. O eskidendi. Ayrıca sizin psikoloğa değil psikiyatriste ihtiyacınız var, boşu boşuna psikoloğa gitmeyin sizi psikiyatriste yönlendirir çünkü. Bu arada uzman klinik psikoloğum, bu bilgi sizin için yeterlidir umarım.Bir kere ben ilaç kullanmam önyargılı değilim. Lise sonda kendim gittim devlet has. Psikiyatriye. İlaç verdi çok ağırdı sadece uyuyordum. Tekrar gittim bunu kullanamayacagimi söyledim hafif olandan verdi kafam bi milyon oluyordu bıraktıgimda rahatlamistim..eğer bilgi sahibi değilseniz psikiyatri ilaçları insanların psikolojisini daha beter yapıyor intihara sürüklüyor. Deneyimledigim için biliyorum lise sonda. Kullandim ömrümün sonuna kadar kullanmayi düşünmüyorum ama aklımda bir psikolog var param yeterse bana online terapi alacağım
Ne alaka Allah aşkına ya şu şekilde yazıp da insanları yanlış yönlendirmeyin. Ben kendim de psikolojik ilaç kullanıyorum hiçbir gün intihar eğilimim olmadı.öyle kafam kazan gibi de olmadı aksine çok da dincim.İyi ki de kullanıyorum.Bir kere ben ilaç kullanmam önyargılı değilim. Lise sonda kendim gittim devlet has. Psikiyatriye. İlaç verdi çok ağırdı sadece uyuyordum. Tekrar gittim bunu kullanamayacagimi söyledim hafif olandan verdi kafam bi milyon oluyordu bıraktıgimda rahatlamistim..eğer bilgi sahibi değilseniz psikiyatri ilaçları insanların psikolojisini daha beter yapıyor intihara sürüklüyor. Deneyimledigim için biliyorum lise sonda. Kullandim ömrümün sonuna kadar kullanmayi düşünmüyorum ama aklımda bir psikolog var param yeterse bana online terapi alacağım
Sizin su ve elektrik faturasının fazla gelmesi dışında problemleriniz var.Gercekten tek sıkıntı elektrik ve su faturası olarak mı algılıyorsunuz? Evlilik öyle bir şey değilNe yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi ne
Psikogsunuz ama teşhisi hemen koymuşsunuz bu kadar kolay mı teşhis koymak ! Ben ilaç kullanmicam çözüm ilaç kullanmak değil ilacın etkisi geçince yine eski halime dönerim. Psikolog benim için yeterli. İlaçlı bir işim yok.Her ilaç size iyi gelecek diye bir şey yok, 3-4 kere doktora gitmekle iyileşmeyi beklemeyin zaten. İlacı verir alırsınız, iyi gelirse devam edersiniz etmezse tekrar gider düzenleme istersiniz bu arada da doktorunuz sizin takibinizi yapar. Ezberden konuşmalar bunlar, yok ilaçlar uyutuyor vs. O eskidendi. Ayrıca sizin psikoloğa değil psikiyatriste ihtiyacınız var, boşu boşuna psikoloğa gitmeyin sizi psikiyatriste yönlendirir çünkü. Bu arada uzman klinik psikoloğum, bu bilgi sizin için yeterlidir umarım.
Anlatsana gerçekten bilmek istiyorum evlilik öyle değil böyle değil ben anlamıyorum evlilik tam olarak ne ? Yani nedir biri açıklık getirsin ?Sizin su ve elektrik faturasının fazla gelmesi dışında problemleriniz var.Gercekten tek sıkıntı elektrik ve su faturası olarak mı algılıyorsunuz? Evlilik öyle bir şey değil
Ailenizin sabit fikirliliğinden şikayet ediyorsunuz ama genç yaşta bir insan nasıl bu kadar keskin ve boş konuşabilir anlayamadım. Neyse, laf anlatılacak gibi değil, allah çevrenizdekilere sabır versin.Psikogsunuz ama teşhisi hemen koymuşsunuz bu kadar kolay mı teşhis koymak ! Ben ilaç kullanmicam çözüm ilaç kullanmak değil ilacın etkisi geçince yine eski halime dönerim. Psikolog benim için yeterli. İlaçlı bir işim yok.
Siz ne tavsiyesi almak için yazdınız tam olarak ? Duymak istediğiniz anneniz bir ruh hastası (öyle yaşmışsınız).hem size borç ödetiyorlar hem bir de elektrik ve su faturasını kıskanıyorlar.Olacak iş değil çok ayıp. Abinizde kendi hayatına bakıyor vah tüh.Psikogsunuz ama teşhisi hemen koymuşsunuz bu kadar kolay mı teşhis koymak ! Ben ilaç kullanmicam çözüm ilaç kullanmak değil ilacın etkisi geçince yine eski halime dönerim. Psikolog benim için yeterli. İlaçlı bir işim yok.
Sizinde uzman psikolog olarak beni tanımadığınız benle konuşmadığınız halde teşhis koymaniz etik değil Allah hastalarıniza sizden uzak şifa versinAilenizin sabit fikirliliğinden şikayet ediyorsunuz ama genç yaşta bir insan nasıl bu kadar keskin ve boş konuşabilir anlayamadım. Neyse, laf anlatılacak gibi değil, allah çevrenizdekilere sabır versin.
Amin canım da teşhis koymak için senin hastalığın/tanın bu demem gerekiyor, herhangi bir şey söylemedim ki? Psikolog seni psikiyatriste yönlendirir dedim, bu arada algılayabilir misin emin değilim ama psikolog ve psikiyatrist genelde birlikte çalışıyor zaten. Psikolog “sen psikiyatri hastasısın, benim seninle işim yok” demiyor. Bir de psikiyatri desteği alın diyorSizinde uzman psikolog olarak beni tanımadığınız benle konuşmadığınız halde teşhis koymaniz etik değil Allah hastalarıniza sizden uzak şifa versin
Her konunuz aynı.Bir şeyler yazıyorsunuz sonra insanlarla kavga etmeye başlıyorsunuz.Sanıyosunuz ki zengin iyi bir meslek sahibi biri gelecek sizi o hayatın içinden çekip çıkaracak muhteşem romantik film tadında bir evlilik yaşayacaksınız.Öyle bir dünya yok.bulundugunuz kafa yapısında yaşamak da çok sor Allah kolaylık versin.Anlattıgınız şeyler içerisinde tek derdiniz elektrik su faturası olsunSizinde uzman psikolog olarak beni tanımadığınız benle konuşmadığınız halde teşhis koymaniz etik değil Allah hastalarıniza sizden uzak şifa versin
Rahatsız oluyorsan konularıma gelmezsin bu kadar basitHer konunuz aynı.Bir şeyler yazıyorsunuz sonra insanlarla kavga etmeye başlıyorsunuz.Sanıyosunuz ki zengin iyi bir meslek sahibi biri gelecek sizi o hayatın içinden çekip çıkaracak muhteşem romantik film tadında bir evlilik yaşayacaksınız.Öyle bir dünya yok.bulundugunuz kafa yapısında yaşamak da çok sor Allah kolaylık versin.Anlattıgınız şeyler içerisinde tek derdiniz elektrik su faturası olsun
niçin rahatsız olayım ilahi siz. Hiç umurum bile değil inan ki durumun içinde olan sizsiniz siz düşününRahatsız oluyorsan konularıma gelmezsin bu kadar basit
O zaman kendini geliştir daha iyi bir iş daha iyi bir maaş bul kendi evine çık. Aynı şeyi ilerde benim kızımda yapsa bende kızarım. Ne demek 2 saat duş almak ? Kendin ev geçindirde öde bakalım elektirik suyu nasıl oluyor. Kıyafetler evet herün değişir ama hergün makina çalışmaz haftada 1 bilemedin 2. Yaptığınız şey hem şımarıklık hemde israftan başka birşey değil. Şahsen ben temizlik takıntınız dan ziyade tuhsal bir hastalığınız olduğunu düşünüyorum.Beni ailem hasta etti ben niye gideyim ki onlar defolup gitsinler doktora
Devlet hastaneleri var. İlla özele gitmek zorunda değilsiniz ki. Bahane üretmeyin çevrenize ve kendinize.7-8 yıldır destek almak istiyorum param yok ki çalışıyorum yine yetmiyor aileme verdiğim için
Daha olmayan insana karsı tavrınız ödesin işi ne ona giren çıkan mı var. iletişim tarzınız ve tavrınızı gözden geçirirseniz sorun yaşadığınız insanlarla problemlerinizi çözmeniz daha basit olurNe yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi ne