- 24 Ocak 2021
- 11.005
- 24.581
Abiniz kendisini kullandırmıyor ve aileniz dışında kendisine bir düzen kurmuş, bence siz de artık biraz kendinizi düşünün, hem fedakarlık edip hem de bu denli kinlenmek sağlıklı değil, verici olmayı siz seçiyorsunuz, şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin, acilen yardım alin ...Annem kaç defa konuyu açtı üzüldu ağladı daha birşey yapamıyor çocuk değil ya dövsun sözünü lafını geçirmiyor babam anneme demişki birşey söyleme yani destek olmuyorsa olmasın üstüne gitme demek. Ben hakkımı helal etmiyorum. Annem hep ayrımcılık yaptı abime toz kondurmuyor laf söyletmiyor
Şimdiki erkekler dört dörtlük kadını bile 1 ayda delirtiyor, beğenmiyor, ne hale getiriyorlar, konu sahibi evlense 3 gün zor dayanır...Kız bu devirde hangi erkek seni evde oturtupta o halır halır akan su faturasını öder
Anan baban lafını ederken elin oğlu gık demeden çeker seni bekle sen. Okb için vakit geçirmeden doktora git, yoksa hastalık daha çok azıtır, senle bi iki konuşan emin ol fark eder, koca da bulamazsın öyle.Ne yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi ne
Allah yardımcın olsunMoralim çok bozuk ve kendimi kötü hissediyorum. olayı kısaca anlatayım çok fazla uzatmak istemiyorum. benim titizlik takıntım var. yıllardır böyleyim. üniversitede de böyleydim. sonradan böyle oldum yani doğuştan böyle değildim. takıntım şöyle her gün kirli sepetine çamaşır atoyorum kirli olmasa bile. çok fazla su harcıyorum banyoda uzun süre kalıyorum en fazla 2 saat. yıllardır böyleyim. ne yaptımsam takıntım dan kurtulamadım takıntıma hakim olamadım. mezun olduktan sonra annem benimle sürekli tartışıyor elektrik su fazla geliyormuş her gün makine çalışıyormuş. ilk başta kafama takıyordum sonra umursamamaya çalıştım . yıllardır böyle sürekli azarlıyor tartışıyor benim huyumu kabullenmiyor. önceleri işte çalışmıyordum gözüne geliyordu. şimdi çalışıyorum yine gözüne geliyor. değişen bişey yok. bugün kayış koptu artık. yine tartıştı benimle bu sefer her gün kurutma makinesi çamaşır makinesi çalışıyor diye. banyoda azalan tuvalet kağıdından bile beni sorumlu tuttu üstelik onu eve ben almıştım yani kendi çalıştığım kazandığım parayla. ben her ay aileme 10 bin tl veriyorum bana 5 bin tl kalıyor. ben aylık 5 bin tl ye çalışıyorum çıtım çıkmıyor bundan sorun çıkarmıyorum benim suyu elektriği kullanmam onun gözüne batıyor. ne olacak böyle bilmiyorum. bir çıkış yolu arıyorum bunlarla aynı evde yaşamaktan kurtulmak için. ben suyu elektriği idareli kullansam bu sefer başka davranışlarım gözüne batıcak. işte çalışmıyorken kpss çalışıyordum bu sefer de benim ev işi yapmamam gözüne batıyor. sürekli benim davranışlarım gözüne batıyor. bıktım yoruldum artık ben bunlar yüzünden takıntılı oldum. asla mutlu değilim . 10 yıldır hatta daha fazla asla mutlu değilim bu evde. şu an atanma gibi bir durumum da yok. bir çıkış yolu arıyorum ne yapıcam bilmiyorum. işte çalıştığım halde yineden gözüne batıyor. bu ruh hastalarıyla aynı evde yaşamaktan yoruldum. ben evde kimseye sataşmıyorum pozitif olmaya umursamamaya çalışıyorum sorun çıkarmıyorum alttan almaya çalışıyorum tartışmaya yer açacak konu bulsalar bile konuyu değiştirmeye çalışıyorum . ama bu ruh hastaları beni hayattan bıktırdı artık.
not: önceki konularımı okuyup olumsuz yorum yapanlar umrumda bile değil yorumlarınız. boşuna burda vaktinizi harcamayın
bu bir rahatsızlık tedavi olmadan aşamazsınız zaten gidin psikiatriste anlatın bu takıntınızı size okb olduğunuzu söyleyecek zaten.Bazı takıntıları mi aştım fakat temizlik takıntımı aşamadım
dandik mı? özele gidenleri de görüyoruz canından oluyor. bu kafayla zor yaşarsın senDandik psikologlara mi
Konu sahibi inançlı bir insan olarak yaşadıklarınaa karsı ödül olarak birinin onu bu hayattan çekip çıkaracağına dan diye bir anda herseyin düzeleceğine muhteşem bir evlilik yapıp bambaşka bir hayat yaşayacağına inanıyor.Calısmayı da gereksiz buluyor zorunluluktan çalışıyor gençliğine yazık olduğunu düşünüyor.Temizlik takıntısı için eski konularıma bakabilirsiniz yazmış bunun üzerine biraz baktım gördüklerim bunlarŞimdiki erkekler dört dörtlük kadını bile 1 ayda delirtiyor, beğenmiyor, ne hale getiriyorlar, konu sahibi evlense 3 gün zor dayanır...
Aynen. Sanki başka bir dünyada yaşıyor gibi. Para kazanmasan değerin bile yok artık.Şimdiki erkekler dört dörtlük kadını bile 1 ayda delirtiyor, beğenmiyor, ne hale getiriyorlar, konu sahibi evlense 3 gün zor dayanır...
Yahu bu devirde kocaya güvenilir mi , erkekler hem evde hem işte çalışan kadın istiyor artık, evde otursa yaşayacakları belli ki zaten , hiç mi burdaki evli mağdur kadınların hayatlarını okumuyor, resmen hayal aleminde...Konu sahibi inançlı bir insan olarak yaşadıklarınaa karsı ödül olarak birinin onu bu hayattan çekip çıkaracağına dan diye bir anda herseyin düzeleceğine muhteşem bir evlilik yapıp bambaşka bir hayat yaşayacağına inanıyor.Calısmayı da gereksiz buluyor zorunluluktan çalışıyor gençliğine yazık olduğunu düşünüyor.Temizlik takıntısı için eski konularıma bakabilirsiniz yazmış bunun üzerine biraz baktım gördüklerim bunlar
Annem tam bir ruh hastası sürekli kafasına takacak birşeyler arıyor ben dört dörtlük olsam bile yine bana kafayı takar yine benim hatalarımı söyler yine benimle tartışır yine azarlar. Nefret ediyorum artık bu hayattan nefret beni biktirdilar artık. Ne anneme ne babama ne kardeşlerime kimseye sevgim kalmadı artık
O zaman kendini geliştir daha iyi bir iş daha iyi bir maaş bul kendi evine çık. Aynı şeyi ilerde benim kızımda yapsa bende kızarım. Ne demek 2 saat duş almak ? Kendin ev geçindirde öde bakalım elektirik suyu nasıl oluyor. Kıyafetler evet herün değişir ama hergün makina çalışmaz haftada 1 bilemedin 2. Yaptığınız şey hem şımarıklık hemde israftan başka birşey değil. Şahsen ben temizlik takıntınız dan ziyade tuhsal bir hastalığınız olduğunu düşünüyorum.
Hasta olan sensin, niye onlar gitsin kiBeni ailem hasta etti ben niye gideyim ki onlar defolup gitsinler doktora
Yahu bu devirde kocaya güvenilir mi , erkekler hem evde hem işte çalışan kadın istiyor artık, evde otursa yaşayacakları belli ki zaten , hiç mi burdaki evli mağdur kadınların hayatlarını okumuyor, resmen hayal aleminde...
Zaten bir insan 2saat banypda ne yapıyor olabilirHergün çamasir makinesi açılmaz ! haftada 2 kez bazen 1 yeterli yazık günah elektrik su faturasına valla anamın evinde olaydım terlikle kovalardı evde :) Uzun saçlı olduğum halde 7-8 dakikada duş alıyorum ki her gün duş alırız eşim de çok titiz
Yahu bu devirde kocaya güvenilir mi , erkekler hem evde hem işte çalışan kadın istiyor artık, evde otursa yaşayacakları belli ki zaten , hiç mi burdaki evli mağdur kadınların hayatlarını okumuyor, resmen hayal aleminde...
Zaten bir insan 2saat banypda ne yapıyor olabilirmax15dk sürüyor benim oda kese bakıö falan yaparsam
Şaka gibi, diyecek bişey bulamıyorumEv kadınlığını canhıraş savunan bir KK üyesi çalışan kadınların travmaları olduğunu iddia ediyor. Çalışan kadınlar sahipsiz oldukları için babaları ve kocaları onlara bakmadıkları için çalışıyormuş :) Çünkü kadınlar çocuk veya evcil hayvan gibi ilgiye ve bakıma muhtaç canlılar :) Bunu söyleyen üye de sefil vasıfsız hayatını güzellemekle kalmayıp kocasına batı ülkelerinden birinde avukat aracılığıyla iş bulmuşmuş. Cerrah eşim 2 yıl uğraştı buradaki bir üniv.hastanesinde çalışabilmek için (AB vatandaşı olduğu halde). Demek ki AB ülkeleri lavabo temizlettirmek, dönercilik, çöpçülük gibi işler için kolayca çalışma vizesi veriyor öyle ki ev hanımları da oturdukları yerden iş bulabiliyor :))
Her erkek karısı çalışsın istiyor bu devirde çünkü geçim zor ve herkes eşinden destek bekliyor mecburen , şayet bir erkek çok zengin değilse ve karımı çalıştırmam diyorsa bilin ki tam bir dağ ayısıdır, kadını eve hapsedip gününü gün eden bir kekodur, hayır gelmez yani ...Ev kadınlığının bir meslek olmadığı gerçeğini bu forumdaki kadınlar kabullenemiyor, aksine eşlerinin / babalarının kendilerini çok sevdiğini korudukları için evde tuttuklarını sanıyorlar. Ev kadını olmak isteyen bu devirde kaldı mı acaba ya da böyle bir kadın isteyen erkek ? Varsa da kekodur ve eşini eve kapatan çalıştırmayan erkek aldatır hiç şaşmaz.
Ben evde oturucam demedim kiYahu bu devirde kocaya güvenilir mi , erkekler hem evde hem işte çalışan kadın istiyor artık, evde otursa yaşayacakları belli ki zaten , hiç mi burdaki evli mağdur kadınların hayatlarını okumuyor, resmen hayal aleminde...
Evde 6 kişiyizHergün çamasir makinesi açılmaz ! haftada 2 kez bazen 1 yeterli yazık günah elektrik su faturasına valla anamın evinde olaydım terlikle kovalardı evde :) Uzun saçlı olduğum halde 7-8 dakikada duş alıyorum ki her gün duş alırız eşim de çok titiz