Dayanamıyorum Artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abiniz kendisini kullandırmıyor ve aileniz dışında kendisine bir düzen kurmuş, bence siz de artık biraz kendinizi düşünün, hem fedakarlık edip hem de bu denli kinlenmek sağlıklı değil, verici olmayı siz seçiyorsunuz, şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin, acilen yardım alin ...

Kız bu devirde hangi erkek seni evde oturtupta o halır halır akan su faturasını öder
Şimdiki erkekler dört dörtlük kadını bile 1 ayda delirtiyor, beğenmiyor, ne hale getiriyorlar, konu sahibi evlense 3 gün zor dayanır...

Ne yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi ne
Anan baban lafını ederken elin oğlu gık demeden çeker seni bekle sen. Okb için vakit geçirmeden doktora git, yoksa hastalık daha çok azıtır, senle bi iki konuşan emin ol fark eder, koca da bulamazsın öyle.

Allah yardımcın olsun

Şimdiki erkekler dört dörtlük kadını bile 1 ayda delirtiyor, beğenmiyor, ne hale getiriyorlar, konu sahibi evlense 3 gün zor dayanır...
Konu sahibi inançlı bir insan olarak yaşadıklarınaa karsı ödül olarak birinin onu bu hayattan çekip çıkaracağına dan diye bir anda herseyin düzeleceğine muhteşem bir evlilik yapıp bambaşka bir hayat yaşayacağına inanıyor.Calısmayı da gereksiz buluyor zorunluluktan çalışıyor gençliğine yazık olduğunu düşünüyor.Temizlik takıntısı için eski konularıma bakabilirsiniz yazmış bunun üzerine biraz baktım gördüklerim bunlar

Yahu bu devirde kocaya güvenilir mi , erkekler hem evde hem işte çalışan kadın istiyor artık, evde otursa yaşayacakları belli ki zaten , hiç mi burdaki evli mağdur kadınların hayatlarını okumuyor, resmen hayal aleminde...

Ben seni anlıyorum canım. Belirli bir yaştan sonra aileyle yaşanmıyor. Özellikle kız çocuklarının her hareketi annelerine batar. Sen odandan çıkmazsın ders çalışırsın..Odana gelip laf sokarlar iğnelerler. Temizlik ütü yemek bulaşık en güzel şekilde yaparsın yine yaranamazsın. Bu sadece senin yaşadığın bir hayat tarzı değil. Sen bakma sana böyle ahkam kesen üyelere, evlenmeselerdi ya da evlenip ayrılsalardı anneleri, baba evinde hayatlarını cehenneme çevirirlerdi. Erkek çocuğuna dokunulmaz işsiz de olsa üzerine gidilmez baş tacı edilir. Herşey önüne konur. Naçizane tavsiyem susmak ve birikim yapmak. 5.000 den fazla verme ailene. Kpss yi unut artık atamalar olmayacak zaten mülakat %50 olmuş açıkça torpilli istiyorlar belli..Rüzgarı değiştiremiyorsak biz yelkenlerimizi yani kendimizi değiştireceğiz. Onlar senin ayrı eve çıkmana asla müsade etmez rezalet çıkarırlar muhafazakar bir aile yapın olduğunu hatırlıyorum. En iyisi sen hafta sonu kütüphane ya da kurslara git. Çevre edin. Birikimini yap. İşine dört elle asıl. Kafana göre, kök ailesine bağımlı aşırı düşkün olmayan, merhametli bir adam bul ve evlen. Evlendiğinde kendi mutfağın kendi düzenin oluyor. Bizim toplumumuzun sosyoekonomik yapısı genç bir kadının yalnız yaşamasına asla uygun değil. Ev kiraları astrononik rakamlar ve de taciz edilirsin. Yineliyorum, işine odaklan. Yuvanı kur evlen. Evlenmeden o evden çıkamazsın. Saçma sapan biriyle de evlenme. Anası bacısı başına bela olur. Çok iyi araştır ve düşün.

Hergün çamasir makinesi açılmaz ! haftada 2 kez bazen 1 yeterli yazık günah elektrik su faturasına valla anamın evinde olaydım terlikle kovalardı evde :) Uzun saçlı olduğum halde 7-8 dakikada duş alıyorum ki her gün duş alırız eşim de çok titiz

Ev kadınlığının bir meslek olmadığı gerçeğini bu forumdaki kadınlar kabullenemiyor, aksine eşlerinin / babalarının kendilerini çok sevdiğini korudukları için evde tuttuklarını sanıyorlar. Ev kadını olmak isteyen bu devirde kaldı mı acaba ya da böyle bir kadın isteyen erkek ? Varsa da kekodur ve eşini eve kapatan çalıştırmayan erkek aldatır hiç şaşmaz.

Zaten bir insan 2saat banypda ne yapıyor olabilir max15dk sürüyor benim oda kese bakıö falan yaparsam

Ev kadınlığını canhıraş savunan bir KK üyesi çalışan kadınların travmaları olduğunu iddia ediyor. Çalışan kadınlar sahipsiz oldukları için babaları ve kocaları onlara bakmadıkları için çalışıyormuş :) Çünkü kadınlar çocuk veya evcil hayvan gibi ilgiye ve bakıma muhtaç canlılar :) Bunu söyleyen üye de sefil vasıfsız hayatını güzellemekle kalmayıp kocasına batı ülkelerinden birinde avukat aracılığıyla iş bulmuşmuş. Cerrah eşim 2 yıl uğraştı buradaki bir üniv.hastanesinde çalışabilmek için (AB vatandaşı olduğu halde). Demek ki AB ülkeleri lavabo temizlettirmek, dönercilik, çöpçülük gibi işler için kolayca çalışma vizesi veriyor öyle ki ev hanımları da oturdukları yerden iş bulabiliyor :))

Zaten bir insan 2saat banypda ne yapıyor olabilir max15dk sürüyor benim oda kese bakıö falan yaparsam

Ağzına kadar su dolu küvette oturmuş bir elinde şampanya bardağı kulaklığını takmış günün yorgunluğunu atıyordur belki :)

Kese yapsam bile max 15 dk sürüyor ki saçlarım belime kadar uzun sac kremini bekliyorum yumuşaması için bir de cilt maskesi banyoyu toplamak v.s derken 20 dk sürsün en kötü..

2 saat o buhara hergün maaruz kalıyorsa zaten bronşit olması kaçınılmaz

Hergün duş alırım ama hergün saçlarımı yıkamam

Daha da ilginç olanı konu sahibi üye gibi başka bir üye daha var ev kadınlığını savunan. Zihinlerinde fantastik bir dünya inşaa etmişler orada yaşıyorlar. Ya insan utanır tüm gün evde oturup da babasından kocasından para istemeye, ergenlik dönemimden beri para istemedim kimseden. Zihinsel ve bedensel engelli kişiler bile çalışıyor sabahları görürdüm görme engelliler metroya biniyor işe gidiyor ekmeğini kazanıyor..böyle kadınlar vajinasının altından olduğunu düşünüyor herhalde. Şuna da eminim ki kocaları tarafında horgörülüyorlar evde ama dışarıda çalışmalarına izin verilmediği için seslerini çıkartamıyorlar

Çocuk yok, iş yok, evde tüm gün bomboş dur..insan delirir yahu

Temizlik takıntısı olduğu için neden müsrifçe kullanılmiş suyu elektriği kocam ödesin ki erkeklerin canı yok mu ? Valla kocasını seven eve maddi katkıda bulunur ben kıyamam şahsen elim ayağım tutuyor kafam da az buçuk çalışıyor eğitimliyim niye çalışmayayım gurursuzluktur çalışmamak çalışmayan ve çalışmayı sevmeyen kadından ben çok korkarım ahlaki açıdan sıkıntılı tipler oluyor genelde

Şaka gibi, diyecek bişey bulamıyorum

Her erkek karısı çalışsın istiyor bu devirde çünkü geçim zor ve herkes eşinden destek bekliyor mecburen , şayet bir erkek çok zengin değilse ve karımı çalıştırmam diyorsa bilin ki tam bir dağ ayısıdır, kadını eve hapsedip gününü gün eden bir kekodur, hayır gelmez yani ...

Evde 6 kişiyiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…