Hatırlamiyorum takıntılarım cocuklugumdan beri vardı. Sonradan sideetlendi ailevi sorunlar kişisel sorunlar depresyon bunalımlar derken bu hale geldimNe zaman başladı bu durum?
Keşke karışma evlenicek biri çıksa da kurtulsam dayanamıyorum artıkTemizlik takıntınızı yenebilmek için öncelikle destek almalısınız.Psikiyatra gidip durumunuzu anlatın.İki saat banyoda kalmak normal değil.Aileniz için de şuan yapılacak pek bişey yok gibi.Zaten maaşın çoğunu veriyorsunuz.İşten gelince daha az diyaloğa girin.Ordan ayrılana kadar bu şekilde olabilir gibi.
Hakkınızda en hayırlısı olsun.Keşke karışma evlenicek biri çıksa da kurtulsam dayanamıyorum artık
Mevzu para değil, anneniz kızına üzülüyor. Siz daha rahat bir hayata layıksınız, kendinize bu yorucu yaşam biçimini reva görmeyin. Lütfen terapiye gidin. Güzelce araştırın, içinize sinen bir terapiste uğrayın.Moralim çok bozuk ve kendimi kötü hissediyorum. olayı kısaca anlatayım çok fazla uzatmak istemiyorum. benim titizlik takıntım var. yıllardır böyleyim. üniversitede de böyleydim. sonradan böyle oldum yani doğuştan böyle değildim. takıntım şöyle her gün kirli sepetine çamaşır atoyorum kirli olmasa bile. çok fazla su harcıyorum banyoda uzun süre kalıyorum en fazla 2 saat. yıllardır böyleyim. ne yaptımsam takıntım dan kurtulamadım takıntıma hakim olamadım. mezun olduktan sonra annem benimle sürekli tartışıyor elektrik su fazla geliyormuş her gün makine çalışıyormuş. ilk başta kafama takıyordum sonra umursamamaya çalıştım . yıllardır böyle sürekli azarlıyor tartışıyor benim huyumu kabullenmiyor. önceleri işte çalışmıyordum gözüne geliyordu. şimdi çalışıyorum yine gözüne geliyor. değişen bişey yok. bugün kayış koptu artık. yine tartıştı benimle bu sefer her gün kurutma makinesi çamaşır makinesi çalışıyor diye. banyoda azalan tuvalet kağıdından bile beni sorumlu tuttu üstelik onu eve ben almıştım yani kendi çalıştığım kazandığım parayla. ben her ay aileme 10 bin tl veriyorum bana 5 bin tl kalıyor. ben aylık 5 bin tl ye çalışıyorum çıtım çıkmıyor bundan sorun çıkarmıyorum benim suyu elektriği kullanmam onun gözüne batıyor. ne olacak böyle bilmiyorum. bir çıkış yolu arıyorum bunlarla aynı evde yaşamaktan kurtulmak için. ben suyu elektriği idareli kullansam bu sefer başka davranışlarım gözüne batıcak. işte çalışmıyorken kpss çalışıyordum bu sefer de benim ev işi yapmamam gözüne batıyor. sürekli benim davranışlarım gözüne batıyor. bıktım yoruldum artık ben bunlar yüzünden takıntılı oldum. asla mutlu değilim . 10 yıldır hatta daha fazla asla mutlu değilim bu evde. şu an atanma gibi bir durumum da yok. bir çıkış yolu arıyorum ne yapıcam bilmiyorum. işte çalıştığım halde yineden gözüne batıyor. bu ruh hastalarıyla aynı evde yaşamaktan yoruldum. ben evde kimseye sataşmıyorum pozitif olmaya umursamamaya çalışıyorum sorun çıkarmıyorum alttan almaya çalışıyorum tartışmaya yer açacak konu bulsalar bile konuyu değiştirmeye çalışıyorum . ama bu ruh hastaları beni hayattan bıktırdı artık.
not: önceki konularımı okuyup olumsuz yorum yapanlar umrumda bile değil yorumlarınız. boşuna burda vaktinizi harcamayın
Neden paranın çoğunu ailene veriyorsun ki ...Moralim çok bozuk ve kendimi kötü hissediyorum. olayı kısaca anlatayım çok fazla uzatmak istemiyorum. benim titizlik takıntım var. yıllardır böyleyim. üniversitede de böyleydim. sonradan böyle oldum yani doğuştan böyle değildim. takıntım şöyle her gün kirli sepetine çamaşır atoyorum kirli olmasa bile. çok fazla su harcıyorum banyoda uzun süre kalıyorum en fazla 2 saat. yıllardır böyleyim. ne yaptımsam takıntım dan kurtulamadım takıntıma hakim olamadım. mezun olduktan sonra annem benimle sürekli tartışıyor elektrik su fazla geliyormuş her gün makine çalışıyormuş. ilk başta kafama takıyordum sonra umursamamaya çalıştım . yıllardır böyle sürekli azarlıyor tartışıyor benim huyumu kabullenmiyor. önceleri işte çalışmıyordum gözüne geliyordu. şimdi çalışıyorum yine gözüne geliyor. değişen bişey yok. bugün kayış koptu artık. yine tartıştı benimle bu sefer her gün kurutma makinesi çamaşır makinesi çalışıyor diye. banyoda azalan tuvalet kağıdından bile beni sorumlu tuttu üstelik onu eve ben almıştım yani kendi çalıştığım kazandığım parayla. ben her ay aileme 10 bin tl veriyorum bana 5 bin tl kalıyor. ben aylık 5 bin tl ye çalışıyorum çıtım çıkmıyor bundan sorun çıkarmıyorum benim suyu elektriği kullanmam onun gözüne batıyor. ne olacak böyle bilmiyorum. bir çıkış yolu arıyorum bunlarla aynı evde yaşamaktan kurtulmak için. ben suyu elektriği idareli kullansam bu sefer başka davranışlarım gözüne batıcak. işte çalışmıyorken kpss çalışıyordum bu sefer de benim ev işi yapmamam gözüne batıyor. sürekli benim davranışlarım gözüne batıyor. bıktım yoruldum artık ben bunlar yüzünden takıntılı oldum. asla mutlu değilim . 10 yıldır hatta daha fazla asla mutlu değilim bu evde. şu an atanma gibi bir durumum da yok. bir çıkış yolu arıyorum ne yapıcam bilmiyorum. işte çalıştığım halde yineden gözüne batıyor. bu ruh hastalarıyla aynı evde yaşamaktan yoruldum. ben evde kimseye sataşmıyorum pozitif olmaya umursamamaya çalışıyorum sorun çıkarmıyorum alttan almaya çalışıyorum tartışmaya yer açacak konu bulsalar bile konuyu değiştirmeye çalışıyorum . ama bu ruh hastaları beni hayattan bıktırdı artık.
not: önceki konularımı okuyup olumsuz yorum yapanlar umrumda bile değil yorumlarınız. boşuna burda vaktinizi harcamayın
Genel olarak nasıl bir ailen var , biraz bundan bahsetsen belki de seni anlayabiliriz, annen ve babanın evdeki ilişkileri nasıl mesela ...Hatırlamiyorum takıntılarım cocuklugumdan beri vardı. Sonradan sideetlendi ailevi sorunlar kişisel sorunlar depresyon bunalımlar derken bu hale geldim
Hasta dandik değilse devletteki psikologlar psikaytri doktorları çok başarılı oluyorDandik psikologlara mi
Bana yuklendikleri için Allah'ın cezası kredi borçları bitsin diyeNeden paranın çoğunu ailene veriyorsun ki ...
Biraz uzun bahsedicem amaGenel olarak nasıl bir ailen var , biraz bundan bahsetsen belki de seni anlayabiliriz, annen ve babanın evdeki ilişkileri nasıl mesela ...
Ailenin buna hakkı yok , sen onların çocuğusun onlar senin değil, onları gecindirmek gibi bir mecburiyetin de yok , sana yüklenmelerine izin verme ...Bana yuklendikleri için Allah'ın cezası kredi borçları bitsin diye
Bu konuda bir ruh hastası varsa oda sizsiniz. İki saat banyoda kalmak nedir, tedavi olmayı denediniz mi hiç?Moralim çok bozuk ve kendimi kötü hissediyorum. olayı kısaca anlatayım çok fazla uzatmak istemiyorum. benim titizlik takıntım var. yıllardır böyleyim. üniversitede de böyleydim. sonradan böyle oldum yani doğuştan böyle değildim. takıntım şöyle her gün kirli sepetine çamaşır atoyorum kirli olmasa bile. çok fazla su harcıyorum banyoda uzun süre kalıyorum en fazla 2 saat. yıllardır böyleyim. ne yaptımsam takıntım dan kurtulamadım takıntıma hakim olamadım. mezun olduktan sonra annem benimle sürekli tartışıyor elektrik su fazla geliyormuş her gün makine çalışıyormuş. ilk başta kafama takıyordum sonra umursamamaya çalıştım . yıllardır böyle sürekli azarlıyor tartışıyor benim huyumu kabullenmiyor. önceleri işte çalışmıyordum gözüne geliyordu. şimdi çalışıyorum yine gözüne geliyor. değişen bişey yok. bugün kayış koptu artık. yine tartıştı benimle bu sefer her gün kurutma makinesi çamaşır makinesi çalışıyor diye. banyoda azalan tuvalet kağıdından bile beni sorumlu tuttu üstelik onu eve ben almıştım yani kendi çalıştığım kazandığım parayla. ben her ay aileme 10 bin tl veriyorum bana 5 bin tl kalıyor. ben aylık 5 bin tl ye çalışıyorum çıtım çıkmıyor bundan sorun çıkarmıyorum benim suyu elektriği kullanmam onun gözüne batıyor. ne olacak böyle bilmiyorum. bir çıkış yolu arıyorum bunlarla aynı evde yaşamaktan kurtulmak için. ben suyu elektriği idareli kullansam bu sefer başka davranışlarım gözüne batıcak. işte çalışmıyorken kpss çalışıyordum bu sefer de benim ev işi yapmamam gözüne batıyor. sürekli benim davranışlarım gözüne batıyor. bıktım yoruldum artık ben bunlar yüzünden takıntılı oldum. asla mutlu değilim . 10 yıldır hatta daha fazla asla mutlu değilim bu evde. şu an atanma gibi bir durumum da yok. bir çıkış yolu arıyorum ne yapıcam bilmiyorum. işte çalıştığım halde yineden gözüne batıyor. bu ruh hastalarıyla aynı evde yaşamaktan yoruldum. ben evde kimseye sataşmıyorum pozitif olmaya umursamamaya çalışıyorum sorun çıkarmıyorum alttan almaya çalışıyorum tartışmaya yer açacak konu bulsalar bile konuyu değiştirmeye çalışıyorum . ama bu ruh hastaları beni hayattan bıktırdı artık.
Fakirlerde bu işler dediğin gibi yürümüyorAilenin buna hakkı yok , sen onların çocuğusun onlar senin değil, onları gecindirmek gibi bir mecburiyetin de yok , sana yüklenmelerine izin verme ...
Her fakir aile böyle değil, anne babanız fakir de olsa bu denli el koyamaz maaşınıza...Fakirlerde bu işler dediğin gibi yürümüyor
Onlar el koymuyorlar hatta bana şu kadar ver demiyorlar ben veriyorum. Ama aptallık yapiyormusum. Her ay 10 bin vermeye devam edicektim artık bu kadar vermicem. Madem ki bana zehir ediyor annem madem ki davranıslarim gözüne batıyor o halde ben niye dusuneyimki borçları banane 5 bin veririm yeter zaten asgarinin altı alıyorumHer fakir aile böyle değil, anne babanız fakir de olsa bu denli el koyamaz maaşınıza...
Bir kere ailenize ruh hastası deme hakkına sahip değilsiniz problemi olan sizsiniz. Onların hatası şu size destek olup senin 10 bin tl ni istemiyoruz iyi bir psikolog bul o parayı da ona ver demeleri lazımdı. Ama eğitim durumları düşünce yapıları ne bilmiyorum belki destek almanız akıllarına gelmedi bilmiyorum. Ama yapmanız gereken bu ciddi anlamda destek almalısınız. Çalışıyor olmanız bile büyük nimet. Gerekirse bütün kişisel harcamaları kısıp uzman destek almanız lazım. Yoksa bu şekilde hiçbir yerde yaşayamazsınız. Benim de sizin gibi hatta çok daha ileri boyutta olan aynı masumlar apartmanında kiler gibi hayat yaşayan akrabalarım vardı uzman desteği ve aynı zamanda da sevgi ile( evlendi) bu sorunları cozdu şimdi hayat iyi yaşıyorlar. Siz de kendinize iyi gelen şeyi bulmalısınız. Biraz uzman destegi alıp takıntıları azalttıktan sonra ayrı bir eve çıkarsınız 15 bin tlye normal bir insan az kaanat da olsa gecinebilir. Tek yaşamaya başladığınız da hem çalışıp hem kpss hazırlanır sonra da güzel bir hayata başlayabilirsiniz.Moralim çok bozuk ve kendimi kötü hissediyorum. olayı kısaca anlatayım çok fazla uzatmak istemiyorum. benim titizlik takıntım var. yıllardır böyleyim. üniversitede de böyleydim. sonradan böyle oldum yani doğuştan böyle değildim. takıntım şöyle her gün kirli sepetine çamaşır atoyorum kirli olmasa bile. çok fazla su harcıyorum banyoda uzun süre kalıyorum en fazla 2 saat. yıllardır böyleyim. ne yaptımsam takıntım dan kurtulamadım takıntıma hakim olamadım. mezun olduktan sonra annem benimle sürekli tartışıyor elektrik su fazla geliyormuş her gün makine çalışıyormuş. ilk başta kafama takıyordum sonra umursamamaya çalıştım . yıllardır böyle sürekli azarlıyor tartışıyor benim huyumu kabullenmiyor. önceleri işte çalışmıyordum gözüne geliyordu. şimdi çalışıyorum yine gözüne geliyor. değişen bişey yok. bugün kayış koptu artık. yine tartıştı benimle bu sefer her gün kurutma makinesi çamaşır makinesi çalışıyor diye. banyoda azalan tuvalet kağıdından bile beni sorumlu tuttu üstelik onu eve ben almıştım yani kendi çalıştığım kazandığım parayla. ben her ay aileme 10 bin tl veriyorum bana 5 bin tl kalıyor. ben aylık 5 bin tl ye çalışıyorum çıtım çıkmıyor bundan sorun çıkarmıyorum benim suyu elektriği kullanmam onun gözüne batıyor. ne olacak böyle bilmiyorum. bir çıkış yolu arıyorum bunlarla aynı evde yaşamaktan kurtulmak için. ben suyu elektriği idareli kullansam bu sefer başka davranışlarım gözüne batıcak. işte çalışmıyorken kpss çalışıyordum bu sefer de benim ev işi yapmamam gözüne batıyor. sürekli benim davranışlarım gözüne batıyor. bıktım yoruldum artık ben bunlar yüzünden takıntılı oldum. asla mutlu değilim . 10 yıldır hatta daha fazla asla mutlu değilim bu evde. şu an atanma gibi bir durumum da yok. bir çıkış yolu arıyorum ne yapıcam bilmiyorum. işte çalıştığım halde yineden gözüne batıyor. bu ruh hastalarıyla aynı evde yaşamaktan yoruldum. ben evde kimseye sataşmıyorum pozitif olmaya umursamamaya çalışıyorum sorun çıkarmıyorum alttan almaya çalışıyorum tartışmaya yer açacak konu bulsalar bile konuyu değiştirmeye çalışıyorum . ama bu ruh hastaları beni hayattan bıktırdı artık.
Annem tam bir ruh hastası sürekli kafasına takacak birşeyler arıyor ben dört dörtlük olsam bile yine bana kafayı takar yine benim hatalarımı söyler yine benimle tartışır yine azarlar. Nefret ediyorum artık bu hayattan nefret beni biktirdilar artık. Ne anneme ne babama ne kardeşlerime kimseye sevgim kalmadı artıkMevzu para değil, anneniz kızına üzülüyor. Siz daha rahat bir hayata layıksınız, kendinize bu yorucu yaşam biçimini reva görmeyin. Lütfen terapiye gidin. Güzelce araştırın, içinize sinen bir terapiste uğrayın.