• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık sevgimden emin degilim..

Kimileri için sıradan davranışlar...kimileri için büyük sorun...!

Eğer düzeleceğini umut ederseniz büyük yanılgı yaşarsınız... Çünkü bu anlattığınız davranışlar nişanlınızın karakteri... Bir kaç defaya mahsus davranışlar değil ki... Ben olsam ben de katlanamazdım ... -ki katlanmadım da... Sevgimden aşkımdan ölsem de katlanmadım...

Önceleri hoşuma gidiyordu ilgilenmesi araması... ama sonra öyle bir hal aldı ki... tuvalete gitsem haber vermem gerekiyordu... dizi izliyorum diyordum.. sen diziyi bana tercih ediyorsun diyordu... arkadaşlarımla buluşuyordum sürekli telefon etmeler aramalar... suratına kapatıyorum biraz sonra bir bakıyorum karşımda !!!!.. Olmadık yerde olmadık laflar... patavatsızlıklar.... Sonra senin sevginden ölüyorum bitiyorum demeler... her an seninle olmak istiyorum diyerek vicdanımı rahatsız etmek istemeler.... !! insan kendisiyle çelişiyor bu durumda... kendi kendine diyorsun ki "acaba ben haksızlık mı ediyorum" !!!!! Yok arkadaşım yok!!!!!! Eğer böyle patavatsızlıklardan hoşlanmıyorsan çekilecek gibi bir hayat değil bu.... Söylenecek şey var söylenmeyecek şey... ben arkadaşımla konuştuğum herşeyi ona anlatmak zorunda mıyım... Ne münasebet ya!!!!Anlatmıyordum da...!!!!! sonra olay çıkıyordu bundan bile.. biraz kafa dinlemek istiyorum diyordum..telefonda konuşmaktan sıkıldım... telefon çaldığını görünce kırmak istiyorum lütfen müsaade et dinleneyim diye yalvarıyordum adama.... sanki ben rica etmemişim gibi on dakika sonra telefon çalıyordu...!!!!

Ayy şimdi yaşadıklarımı hatırladım da... Kusmak geldi içimden :14:

O da aynı şekilde eskiden durumlarının çok iyi olduğundan, vs. bahsederdi sürekli...Başkalarının yanında el şakaları, yakınlaşmaya çalışmalar (sanki birilerine birşeyleri ispat etmeye çalışıyor hissi uyandırırdı bende) Nefret ederim olmadık yerde sarılıp öpmelerinden...Ve öyle bir sarılırdı ki kemiklerim kırılıyor zannederdim :44: Çoğu zaman kolum morarmıştır :31:

(Bu arada aynı kişiden mi bahsediyoruz diye düşünmedim değil işin şakası...:26: Ben ayrılalı henüz bir buçuk yıl kadar oldu ve tedavi oluyorum maalesef psikolojim alt üst oldu anlayacağın... Sen buna izin verme lütfen... Hala bir yerde otururken karşımda beliriverecekmiş gibi hissediyorum atamıyorum bunu..... Lütfen iyi düşünün.... Mahvetmeyin ne kendinizi ne hayatınızı... Allah yardımcınız olsun... Korkutmak istemem ama bu tiplerden kurtulmak da çok kolay değil:36:

6 senedir sevgiliymi$siniz o zaman içerisinde $uanki slkLlkta oldugu gibi sms atiyor, sizi merak ediyor muydu? Ni$anlandiktan sonra mi degi$ti?...

Neden açik açik bu kadar üzerinize dü$mesinden rahatsiz oldugunuzu söylemiyorsunuz? Bogdugunu ve slkmaya ba$ladigini... AL TI SE NE ... birbirinizi tanimaniz lazim. Ben olsam açik açik yüzüne söylerdim bu slkca arama sorgulamanin sebebinin ne oldugunu nedeni olmasa bile beni artik yordugunu felan.
Kaybedecek neyiniz var?

aman allahım ya zaten kendin söylemişsin sevgimden emin değilim diye...ne varki bunda anlamdım benim nişanlım seninkinden bin beter ama olsun 2 insan için ya da biyerlere gitme sevdam içinde asla onu kırmam:9:

sabırla okudum arkadsım.. sende kendimi gördüm sankii.. benimkide herseye karısır.. arkadsım yok .. bazen bende sevdigimden emin olamıyorum ve o ne yapsa bana batıyor off off:S

erkek arkadaşım da böyle 5 dk 1 msj ister 3 senedir parmak uçlarım nasır tuttu..çok zor bi durum! bende kişisel bozukluk haline geldi..

Son düzenleme:
sen çözümünü bulmuşsun aslında da farkında değilsin. aynı şeyleri sen ona yap :) bak nasıl 180 derece değişir ya da ayrıl gitsin okurken ruhum daraldı valla

Back