Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dayanamıyorum artık sevgimden emin degilim..
- Konu Sahibi kimiko
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yani gözlemlediğim,
az ilgili olan nişanlılar,evlendikten sora,hepten ilgisiz olabiliyolar..
seninki çok ilgili ya,seninkinin merak olayı kararında olucaktır demek istiyorum..
sinir olma hadiii,6 yıllık canın o senin..
çoookk önemli bi durum olsaydı,çoktaaan biterdi bi şekilde bugüne kadar..
bence yani..
az ilgili olan nişanlılar,evlendikten sora,hepten ilgisiz olabiliyolar..
seninki çok ilgili ya,seninkinin merak olayı kararında olucaktır demek istiyorum..
sinir olma hadiii,6 yıllık canın o senin..
çoookk önemli bi durum olsaydı,çoktaaan biterdi bi şekilde bugüne kadar..
bence yani..
- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
bence sorunlar cok basit ama demek ki surekli olunca can sikici oluyor...
nisanlinizla bu konulari acik acik konusun. anlamiyorsa defalarca anlatin kafasina sokana kadar. erkekler boyledir...30 yasina da gelse yine cocuk gibi olacak emin ol canim...
bu devirde seven deger veren az bulunuyor yani ayrilik konusunda cok iyi karar vermelisiniz, cok dusunmelisiniz...
nisanlinizla bu konulari acik acik konusun. anlamiyorsa defalarca anlatin kafasina sokana kadar. erkekler boyledir...30 yasina da gelse yine cocuk gibi olacak emin ol canim...
bu devirde seven deger veren az bulunuyor yani ayrilik konusunda cok iyi karar vermelisiniz, cok dusunmelisiniz...
Son düzenleme:
Düsündügüm istedigim gibi bir evlilik olmayacak gibi geliyor bana . Bunları bile bile neden inatla sürdüyorsam S:
Arkadaşım belki haddim değil böle bi akıl vermek ama bence siz ayrılın çünkü daha nişanlıyken bıkdıysan evlendikden sonra en fazla 2 bilemedin 3 sene sürer sizin evliliyiniz.Çünkü evlendikden sonra sorunlar komşuluklar tanıdıklar çoğalıyo bu ne demek oluyo demekki sorular da çoğalıcak..Bu komşu niye geldi,o kadınla ne konuşdun,bu gün kime getdin,bize kim geldi ???? Bıkarsın arkadaşım ...
Benim eski erkek arkadaşım vardı anlatdığının aynısı, 4 sene beraberdik her kes tam evleneceğimizi beklerken ben artık dayanamadım bırkatım....Allaha çok şükür şimdi evliyim mutlu bir yuvam var ben anlatmadığım sürecede eşim asla karışmaz benim arkadaşlarıma ve ya işlerime.Bazen bi arkadaşıma 3 gün arka arkaya giderim beni her defasında bırakır ve bir defa olsun sormaz siz 3 gün her gün ne konuşuyosunuz???
Oyüzden arkadaşım senbilirsin yine ama bence YOL YAKINKEN KURTAR KENDİNİ yoksa sen çürürsün....
A.E.O
Son düzenleme:
- 19 Ağustos 2009
- 498
- 4
- 96
erkek arkadaşının arkadaşı yok ve seninde arkadaşlarınla olan ilişkine hem karışıyor, hemde onlarla görüşmendense kendisine vakit ayırmanı istiyor!! bu çok büyük bir problem... çünkü bunun devamı sadece ikinizin olacağı bir dünya...hayatında sadece kendisinin olmasını istiyor . ileride arkadaşsız kalırsın ben söyleyeyim... bunları açık açık konuşun bence. mesaj atmaya, telefonda konuşmaya sınır getirin. çağrı atmayı yasaklayın.... ikinizin birbirinden ayrı hayatları olmasını kabul etsin... yoksa çok zorlanırsınız.. bu kadar baskı şimdiden sıkmış sizi.. ilerisini düşünemiyorum...
- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
sende bence saplantı olmuş bu cicim.. i
yi günlerinizi senin için yaptıklarını seni mutlu ettiğini filan düşün..
sonuçta oda sana 6 yılını vermiş .
sen ona karsı ilgisizmisin?
eger öyleyse belkide dikkatini çekmek için,
ilgi çekmek için elinde olmadan saçmalıyordur.bilmiyorumkismile
bazen bendede olur kendime gülerim sonradan çok ...kaydirigubbakcemile3
yi günlerinizi senin için yaptıklarını seni mutlu ettiğini filan düşün..
sonuçta oda sana 6 yılını vermiş .
sen ona karsı ilgisizmisin?
eger öyleyse belkide dikkatini çekmek için,
ilgi çekmek için elinde olmadan saçmalıyordur.bilmiyorumkismile
bazen bendede olur kendime gülerim sonradan çok ...kaydirigubbakcemile3
- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
yorumların %70 i erkegin haksız oluşuna dair..
biz böle sölersek bu kız birdenbire soguycak hatta dayanamaz hale gelecek..
belki normaldir de kendisi kafaya çok taktıgı için bukadar büyütüyordur..
gerçekten olay kim tarafından anlatılırsa herzama diger tarafa yükleniliyo..
bu bir çözüm deil bence sonuçta 6 yıl geçirmiş bu insanlar birbirlerini sevmemiş olsalar zaten 6 yılı bırak nişan olmazdı..
bu saplantıdan kurtul cnm sen başka birisiyle yapabilirmisin ayrılırsan..
genelde seven bütün erkekler böle davranır unutma
çünkü seni merak eder her an senden haber almak ister
veya espri yapmaya çalışıodur ama beceremiodur belki .
ilgilenmemesi dahamı hoşuna giderdi düşünsene ilgisiz kocayı..kapı duvar.
buz gibi hiçbir şeye sölicek bişeyi olmayan biri...bence daha itici olurdu ..:dilcikar:
biz böle sölersek bu kız birdenbire soguycak hatta dayanamaz hale gelecek..
belki normaldir de kendisi kafaya çok taktıgı için bukadar büyütüyordur..
gerçekten olay kim tarafından anlatılırsa herzama diger tarafa yükleniliyo..
bu bir çözüm deil bence sonuçta 6 yıl geçirmiş bu insanlar birbirlerini sevmemiş olsalar zaten 6 yılı bırak nişan olmazdı..
bu saplantıdan kurtul cnm sen başka birisiyle yapabilirmisin ayrılırsan..
genelde seven bütün erkekler böle davranır unutma
çünkü seni merak eder her an senden haber almak ister
veya espri yapmaya çalışıodur ama beceremiodur belki .
ilgilenmemesi dahamı hoşuna giderdi düşünsene ilgisiz kocayı..kapı duvar.
buz gibi hiçbir şeye sölicek bişeyi olmayan biri...bence daha itici olurdu ..:dilcikar:
Son düzenleme:
Bırakın herkes istediği gibi yorum yapsın,eğer 3-5 yorumla soğuyabiliyosa nişanlısından hiç evlenmesin zaten.Hayır bide neye göre yorum yapıcaz,tabiki konu sahibinin anlattığına göre..Ve bence anlattıklarına göre nişanlının inanılmaz derecede özgüven problemi ve parayla sorunlu bir ilişkisi var,her an senin onu aldatmandan korkuyor,başarı=para gibi bir algı var kafasında ve bencil.. Ve insanlar ASLA değişmezler,bu da aklında olsun,sadece sen buna katlanabilirmisin onu ölç,biç..
- 17 Eylül 2010
- 3.766
- 1.733
- 373
Bırakın herkes istediği gibi yorum yapsın,eğer 3-5 yorumla soğuyabiliyosa nişanlısından hiç evlenmesin zaten.Hayır bide neye göre yorum yapıcaz,tabiki konu sahibinin anlattığına göre..Ve bence anlattıklarına göre nişanlının inanılmaz derecede özgüven problemi ve parayla sorunlu bir ilişkisi var,her an senin onu aldatmandan korkuyor,başarı=para gibi bir algı var kafasında ve bencil.. Ve insanlar ASLA değişmezler,bu da aklında olsun,sadece sen buna katlanabilirmisin onu ölç,biç..
tabiki konu sahibinin anlattıgına göre yorum yapılıcak ama bide konu sahibinin psikolojisini düşünerekten dmi.
fazla takmış saplantı yapmış kendine.bişeyi kafaya
nekadar çok takarsan okadar fazla üstüne gelir....
narcoleptic söylediğin son cümlelere ayrıca katılıyorum..
Son düzenleme:
Konusuyo iste yani tamam dese bile gene yapıyo bu bahsettigim olay bugün yasandı zaten kontör olayı o kadar cagrı atmasa benim suan msj atma sansım olacaktı onay beklerken, onun attıgı ödemelilere dayanamadıgımdan hala yolda oldugumdan msj atmak zorunda kaldım mesela.
İnsanlar yanımda arkadasımın annesi ve arkadasım elimde poset hepimiz iceri giriyoruz birsey oldu mu sen birsey aldın mı? Bunları sonra da konusuruz ne acelen var sonra unutmadan askım oraya gidecegine benim yanıma gelebilirdin?
Hep sey der eve alınacak esyalar konusulunca. Ya hersey esya mı? Benim yanımda sen olunca esya hic umrumda degil diyor? İcimden sen alacagın icin olmasın diyorum..bilmiyorumkismile
Allah yardımcın olsun bence de geç kalmış sayılmazsın keşke biraz kafa dinleyelim ara verelim falan desen çok bulandı içim yazdıklarından...sana işyerlerini aratma falan...
Ya tamam herzaman destek olunmalı ama erkek kendini aciz göstermemeli,nişanlın da olsa kocan da olsa bu böyle derim ben....bennncee tabii...
ama düşünsene evli olduğunu,bi nebze de olsa babanın parasına ihtiyaç duyduğunu düşün,kocan kazanamıyo die babandan istemek...Allah başa vermesin çok kötüdür herhalde...
Bir de yani merak falan çok itici duruyo erkekte...
Çok ve boş konuşuyomu acaba?yapısından öle biri olduğunu tahmin ettim de...
- 7 Ekim 2009
- 566
- 202
- 333
Ufacık seyler 6 yıldır oluyor cok mu normal yani bir erkegin herseye canak tutması. Bir yere gittigim de deli divane gibi msj atması yolda bile yürüyemiyorum.. Madem uffaak ben bi doktora görüneyim..
arkadaşım, yaşadığn sorunlar kesinlikle ufak değil. 1,5 yıllık evliliği olan ve benzer şeyler yaşayan (senin anlattıkların kadar şiddetli olmasa bile) biri olarak, bunların ilerde daha da sinir bozucu olduğunu söyleyebilirlim. yani en azından benim için öyle oldu. benim eşim de çok meraklı .dedektif gibi her şeyi takip eder. evlendikten sonra böyle şeyler yapmaz diyorsun di mi? benim eşim her gün telefonumu karıştırıyor mesela. her gün... her gün o telefonum elinde, kimler msj atmış, kimle kaç dakika konuşmuşum, kimle konuşmuşum da kim kimi aramış , önce karşımdaki kişi mi beni çaldırmış yoksa ben mi aramışım direkt. bi de sonra bunları bana söylüyor. neden seni çaldırdı, neden aramadı direkt falan gibi. ya da bilmediği no'lar oluyo mesela beni arayan, anında kayıt eder kendi telefonuna. bilgisayarımı didikler. hangi sitelere girmişim. hatta bi gün çantamı aldı eline. ben de karıştırmasını istememiştim. "neden istemiyosun? yoksa gizledğin bişey mi var. neden yüzün asıldı "demeye başladı. aslında ben onun o hareketine delirmiştim anlamıyor... ben başlarda "nolucak canım, gizlimiz saklımız mı var"die düşünürdüm ama zamanla daha da sinir bozmaya başladı bu durumlar. düzelecekken daha şimdiden daha da arttı. zaten başka sorunlarımız da olduğu için bu kadar sinir oluyorum belki de. ama bence kesinlikle küçük şeyler değil. sürekli yaşandığı zaman kocaman şeyler oluyor hatta. çok dikkatli ol canım.
- 7 Ekim 2009
- 566
- 202
- 333
erkek arkadaşının arkadaşı yok ve seninde arkadaşlarınla olan ilişkine hem karışıyor, hemde onlarla görüşmendense kendisine vakit ayırmanı istiyor!! bu çok büyük bir problem... çünkü bunun devamı sadece ikinizin olacağı bir dünya...hayatında sadece kendisinin olmasını istiyor . ileride arkadaşsız kalırsın ben söyleyeyim... bunları açık açık konuşun bence. mesaj atmaya, telefonda konuşmaya sınır getirin. çağrı atmayı yasaklayın.... ikinizin birbirinden ayrı hayatları olmasını kabul etsin... yoksa çok zorlanırsınız.. bu kadar baskı şimdiden sıkmış sizi.. ilerisini düşünemiyorum...
keşke ben de evlenmeden önce bunları farkedebilseydim. ve şimdi de aynı sorunları katbekat yaşıyorum. ailemle görüşmemde bile sorun oluyor. sorunu ailemle değil. sorunu beni paylaşamaması benim eşimin. sadece ikimizin olduğu bir dünya istemesi. evet aynen de bu işte. senağlama
Bu ilişkiyi siz zaten kafanızda bitirmissiniz bence iyi de etmissiniz, klasik erkek olsa bile siz buna tahammül edemiyorsanız evlenince bu yaşadıklarınız daha çekilmez olacak inanın.. Dikkatimi çeken başka bir şey var , nişanlınızın durumu kötü diye buluştuğunuzda ödemeleri siz mi yapıyorsunuz?
- 16 Nisan 2008
- 3.832
- 111
- 118
Arkadasim bu aralar cok stresliyim, hic gülmüyorum nerdeyse ama suan bu yazdiklarini okurken cok eglendim hakkaten:)
Sen tabi bu durumdan rahatsizsin baya ama inan bana disaridan bakildiginda asilmayacak bir sorun olarak görülmüyor.
Nedendir bilmem ama bir anda sizin yasli halleriniz geldi aklima, böyle 30-40 senelik evli ve birbiriyle didisen tonton teyzeler ve tonton dedeler olurya aynen onlar gibi:)))
Bu huyundan vazgecmesi icin sende ona ayni seyleri yapip, "baaak nasil oluyormus" diyeceksin:)
Sen tabi bu durumdan rahatsizsin baya ama inan bana disaridan bakildiginda asilmayacak bir sorun olarak görülmüyor.
Nedendir bilmem ama bir anda sizin yasli halleriniz geldi aklima, böyle 30-40 senelik evli ve birbiriyle didisen tonton teyzeler ve tonton dedeler olurya aynen onlar gibi:)))
Bu huyundan vazgecmesi icin sende ona ayni seyleri yapip, "baaak nasil oluyormus" diyeceksin:)