Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dayanamıyorum artık sevgimden emin degilim..
- Konu Sahibi kimiko
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ufacik seyleri sorun ediyosun
ilerde daha büyük bi problem yasarsaniz napcaksin?
simdiden böyleysen hic baslama derim ben sana
Ufacık seyler 6 yıldır oluyor cok mu normal yani bir erkegin herseye canak tutması. Bir yere gittigim de deli divane gibi msj atması yolda bile yürüyemiyorum.. Madem uffaak ben bi doktora görüneyim..
- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
çok sinir bozucu durumlar ya kendi ailelermiz en iyisi en kalitelisi olsun eksiksiz olsun die uğraşıyo karşı tarafa bak
aynen canım kendi ailem herşeyin en iyisini yaptı...
ama onlardan hiçbişey görmedim...
üstüne yeni gelin aldık kaynıma...
ona yapılan herşeyi benim gözüme baka baka anlattı kaynanam..
nispet yaparcasına...ben yine bişey demedim...
- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
Ufacık seyler 6 yıldır oluyor cok mu normal yani bir erkegin herseye canak tutması. Bir yere gittigim de deli divane gibi msj atması yolda bile yürüyemiyorum.. Madem uffaak ben bi doktora görüneyim..
canım onun sana yaptığını aynen sende ona uygula..
hoşuna gidecekmi bakalım beyefendinin...
canım sen param yok dediğinde nişanlına çıkarıp vermiyormu sana para...
hiç harçlık vermezmi???
Yoo tamam onun benim lafı olmaz.. Ortak veririz genelde ama benim param yok dedigim halde dün'de yoktu ama sunun icin var demesi deli ediyor benii.. Calısıyor diye her haftasonunu beraber gecirelim istiyor. Kırkyılın bası cagırdı arkadasım gittim hemen hani paran yoktu görüsürdük iste askım diyor. E daha dün görüsmedik mi biz?mafoldumben
canım onun sana yaptığını aynen sende ona uygula..
hoşuna gidecekmi bakalım beyefendinin...
Onun arkadası yoktur eskiden vardı görüsmüyor simdi. Ben cekiniyorum yapım yani. Bir kere saati calmıs oda duymamıs babası bu kızda ne kadar cok arıyor demis yahuu benim zaten cekindigimden aradıgım bile yok onu. Müsaitim dersee..
Birde ogullarının bana cektirdiklerini bilseler..kaydirigubbakcemile
- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
Yoo tamam onun benim lafı olmaz.. Ortak veririz genelde ama benim param yok dedigim halde dün'de yoktu ama sunun icin var demesi deli ediyor benii.. Calısıyor diye her haftasonunu beraber gecirelim istiyor. Kırkyılın bası cagırdı arkadasım gittim hemen hani paran yoktu görüsürdük iste askım diyor. E daha dün görüsmedik mi biz?mafoldumben
canım sen nişanlından baya baya soğumuşsun...
iyi düşün taşın derim ben...
evlilik kolay değil..şimdi yaşadıklarının kat be katını yaşayabilirsin evlenince...
sanki nişanlından sıkılmış gibisin yoksa insan her dk yanında olsun ister şahsen ben öyleyim:S
Gecti artıkk benden ..:gitme:
canım sen nişanlından baya baya soğumuşsun...
iyi düşün taşın derim ben...
evlilik kolay değil..şimdi yaşadıklarının kat be katını yaşayabilirsin evlenince...
Haklısın canım..
"simdiden böyleysen hic baslama derim ben sana"
ne anlama geliyo buboshayallersmile kaldiramayacaksan bitir demisim dimi sengözlerimebaksanab
ayrica buraya konu aciyosan olumlu olumsuz cevaplara kendini hazirlamalisin
yorumlara acik degilsen acmasaydin konuyu
ayrica benim yorumum gayet normaldi, hemen atlamana gerek yok
doktora.. evet iyi gelicektir sana şakkıdı
neyse kal saglicakla..
Bazen herseyi benden bekliyor diyebilirim. Arayacak birsey söyleyecek 2 dk ara arayamam diyorum arasana sadece iki dakika. Yada ara diyor knt yokken, arayamıyorum cagrı atıyor. Bugün ne yaptın askım diyor ya knt yok cgr, cgr bıktım kii, bıktım istee :S
Madem bugün ne yaptım merak ediyorsun sen ara .. İs görüsmelerine gidecek yer buluyor numarayı bana veriyor ben arıyorum 1, 2, 3 dedim olmayacak böyle sen ara ben konusamıyorum :S Ama benim telefon faturam da 100 tl'yi geciyor.
Beni ara desem ayda yılda bir kere kızarlar askım bizimkiler de kızar. Birsey olmaz bir de senin baba'da var diye dalga geciyo kızıyorum ama saka yapıyorum yaa sende diyo saka yapsan niye bunca ısrar??
Madem bugün ne yaptım merak ediyorsun sen ara .. İs görüsmelerine gidecek yer buluyor numarayı bana veriyor ben arıyorum 1, 2, 3 dedim olmayacak böyle sen ara ben konusamıyorum :S Ama benim telefon faturam da 100 tl'yi geciyor.
Beni ara desem ayda yılda bir kere kızarlar askım bizimkiler de kızar. Birsey olmaz bir de senin baba'da var diye dalga geciyo kızıyorum ama saka yapıyorum yaa sende diyo saka yapsan niye bunca ısrar??
"simdiden böyleysen hic baslama derim ben sana"
ne anlama geliyo buboshayallersmile kaldiramayacaksan bitir demisim dimi sengözlerimebaksanab
ayrica buraya konu aciyosan olumlu olumsuz cevaplara kendini hazirlamalisin
yorumlara acik degilsen acmasaydin konuyu
ayrica benim yorumum gayet normaldi, hemen atlamana gerek yok
doktora.. evet iyi gelicektir sana şakkıdı
neyse kal saglicakla..
Hayırdır!! Ben kötü birsey demedim ki?sengözlerimebaksanab
Neden cellaniyorsun bir dedim bin saydın..:jeyyar:
Bence sen yorumuna zıt yorum almak istemiyorsun yerimseniben
Ben gidecegim doktora ama sende gitsen iyi olurr..vereliniortak
Ben elestiri kaldırırım sadece senin degil gördügün gibi herkesin yorumuna cevap veriyorum, gözden kacanlar olursa affola. Bence gözlerini ac bak.
Sadece bana bunlar ufak gelmiyor malesef..
Son düzenleme:
- 23 Ocak 2009
- 935
- 6
- 96
benim nişanlım da devamlı ne yaptığımı bilmek ister.ben de aynısını ona yapıyorum. o beni sıkıyorsa ben de onu sıkıyorum.sonra herkes birbirini anlıyor o sağ ben selamet geçinip gidiyoruz.
hadi tamam nerdesin napıosun demesini anlarım da sen neden onun iş görşmesi için arıyorsun anlamadım yaşı kaç bu çocuğun.
ayrıca bi erkeğe bu kadar merak garip duruyor. telefon konuşmanı dinlemek de ne oluyor
hadi tamam nerdesin napıosun demesini anlarım da sen neden onun iş görşmesi için arıyorsun anlamadım yaşı kaç bu çocuğun.
ayrıca bi erkeğe bu kadar merak garip duruyor. telefon konuşmanı dinlemek de ne oluyor
benim nişanlım da devamlı ne yaptığımı bilmek ister.ben de aynısını ona yapıyorum. o beni sıkıyorsa ben de onu sıkıyorum.sonra herkes birbirini anlıyor o sağ ben selamet geçinip gidiyoruz.
25 canım..
İste onu sıkacagım bir ortamı olmuyor yoksa bende sırf bana yaptıgının nasıl birsey oldugunu göstermek icin aynısını yapacagım ama yok, yok istee.
İs görüsmesini aramamın sebebi abisi kızıyormus o dönem sadece evde abisi calısıyordu ve benimkinin isi yok diye hic kullanmasa bile biraz yüksek gelse benimkinden biliyormus. Oda bana aratıyordu bir kereliktir dedim ama yook. En sonunda söylemistim iste bende.
Nasıl is bulmanı istiyorsa ona da katlanıcak dedim.
işin çok zor canım.böyle durumlara katlanmak bazen çok zor oluyor.uzun bi beraberlikten sonra nişanlanmışsın bence iyi düşünüp karar vermelisin. alışkanlık mı yoksa gerçekten seviyor musun...
Hic kendimi düsünmedim ki bu zamana kadar ..
Arkadasım bazen sahit oluyor bir kac seye. Ya bu cem nasıl cocuk diyor? Ama o kadar kızmana ragmen sert laf söylemene telefonu kapamana ragmen tekrar tekrar arıyor. Yada ne bileyim ask dolu msjlar atıyor.
Sucunu biliyor o suclu olmasa ararmıydı hic?..
- 23 Ocak 2009
- 935
- 6
- 96
Hic kendimi düsünmedim ki bu zamana kadar ..
Arkadasım bazen sahit oluyor bir kac seye. Ya bu cem nasıl cocuk diyor? Ama o kadar kızmana ragmen sert laf söylemene telefonu kapamana ragmen tekrar tekrar arıyor. Yada ne bileyim ask dolu msjlar atıyor.
Sucunu biliyor o suclu olmasa ararmıydı hic?..
tekrar tekrar aradığı zaman hatasının farkına varıp da telafi etmek için bir şeyler yapıyor mu? yapsa bile aynı hatayı tekrarlıyor gibi
tekrar tekrar aradığı zaman hatasının farkına varıp da telafi etmek için bir şeyler yapıyor mu? yapsa bile aynı hatayı tekrarlıyor gibi
Konusuyo iste yani tamam dese bile gene yapıyo bu bahsettigim olay bugün yasandı zaten kontör olayı o kadar cagrı atmasa benim suan msj atma sansım olacaktı onay beklerken, onun attıgı ödemelilere dayanamadıgımdan hala yolda oldugumdan msj atmak zorunda kaldım mesela.
İnsanlar yanımda arkadasımın annesi ve arkadasım elimde poset hepimiz iceri giriyoruz birsey oldu mu sen birsey aldın mı? Bunları sonra da konusuruz ne acelen var sonra unutmadan askım oraya gidecegine benim yanıma gelebilirdin?
Hep sey der eve alınacak esyalar konusulunca. Ya hersey esya mı? Benim yanımda sen olunca esya hic umrumda degil diyor? İcimden sen alacagın icin olmasın diyorum..bilmiyorumkismile