• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık sevgimden emin degilim..

kimiko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
35
0
36
İstanbul
Siteye bir süredir üyeyim ama hic yorum yapmadım ve konu acmadım. Simdi ise cok büyük bir derdim var ama beni anlayacak insanlar yok cevremde. Sevgilimle 6 seneden sonra nisanlandık!! Sanırım yanlıs yaptım ama.:delphin:

İlk zaman ki gibi seyler hissedemiyorum ona. Özünde cok iyi bir insan ve beni gercekten de seviyor ama bazı huyları yok muu? İste bu yüzden de gıkk dese ben öyle öfkeleniyorum kii. Bazen ufacık bir seye asırı tepki verebiliyorum nedeni ise o ufacık seylerin her zaman yasanmasından dolayı..

Bir erkege göre fazla meraklı mesela. Arkadasıma gidiyorum aniden verdigim bir kararla sms'lerim yok knt yükledim ama hala devreye girmedi onunki de aynı sekilde kardesimden haber veriyorum msj gitmemis. Sürekli cgr atıyor cevap veremiyorum sinir oluyorum. Bende msj attım knt devreye girmedi diye. Tam arkadasıma geldim sms'lerim devreye girdiginden oldu diye msj attım. Sonra ne yapıyorsunuz dedi cevap attım dısarı cıkıyorduk bir msj göndermek istedim gitmedi.

Tabii oldugunu zannederek bana hala msj atıyor su tlf'nu gör bi kere askım diye sinir oldum aradım bende böyle böyle dedim. Hic kontör kalmamıstı artık hala cagrı atıyor en sonun da aradı abisinden niye görmüyorsun diye? Söyledim bende, eve girerken ellerim dolu sonra konusalım elimde poset var dedim hemen, sen bisey aldın mı kötü birsey oldu mu yok diyorum eminmisin? Ya sordugu sorya bak !! O an ben zor konusuyorum kapıdayım ellerim dolu ayakkabıları mı cıkarıcam her zaman ki merakı..

Sonra arkadasımdan aradım insan bi gidiyorum arkadasıma diye haber verir diyor msj attım diyorum bana gelmedi demekki atmadın diyor ne yani yalancımıyım ben!! Gitmemis olabilir zaman zaman herkes yasıyor bunu.

Hic kontörüm olmadıgını bildigi halde belki cevap verir umuduyla ne yapıyorsun askım diye msj atıyor arkadasımın tlfnu faturalı ve paket almıs sadece arama yapabiliyor msj atmıyor bunu da biliyor.

Ne zaman bir yere gitsem burnumdan gelir sorular, sorular bitmez bir türlü soruları.. Kızlar la otururuz neler konusuyorsunuz askım havadan sudan deme sakın diye de uyarır. Hic atmayacagı kadar msj atar bana o gün birde.. Bir kere sürpriz yaptım ona. Görüsemeyecektik ben cıktım evlerinin önüne gittim giyindi indi asagı gezmeye gittik. Bu cumtesi olmustu.

Pazar günü ben evdeyim saat artık aksamın 5'i bana diyor ki bugünde gelirsin diye bekledim askım.. Para yok diyorum dünde yoktu ama neyse diyor... Dün zaten annem kardesime verdigi icin vermisti demistim ne cabuk unuttun dedim.

Hem sürpriz bir kere olur niye hep benden bekliyorsuun. Dün var diye bugünde param olmak zorunda mı?bilmiyorumkismile

Ben ona bir kere bana ne zaman sunu yaptın dedigim de böyle seyler söylenmezmis, hem neden bu kadar meraklıymısım ki.. Bir ton laf duymustum ondan. Daha bir sürü bunun gibi seyler var. Mesela ilk cıktıgımız zamanlar isyerinden benim evi arardıı selen geldi mi diyee!! kardesim kızardı bende aynı sekilde kızıyordum yahu babamla eve geliyorum neyi merak ediyorsun kii?? Sadece bu olsa bana cepten ulasamasın evi caldırıp kapatırdı.:kızgın:

En sonunda cok sinir olmustum aynı seyi bende ona yaptım bir daha yapmadı. Face'ye girer, konsuruz o gec cevap verir ben bisey demem ben veririm ne oldu da gec cevap veriyorsun askım !!

Yada facede beni görür face'de ne yapıyorsun ki askım? ya sen girdiginde ne yapıyorsan bende onu yapıyorum neden sasırmıs gibi soruyorsun ki?:1shok: Evde isim oluyo bisey oluyor illa telefonla yapısık gezmiyorum sonucta bir msjna 5 dk. gec cevap vereyim 30 kere cgr atar.

Mesela yegenlerinin yanında sarılmaya kalkar yok kucagına almaya calısır yok yanagımı sıkar canımı yakar. Eskiden maddi durumları cok iyiymis bu yüzden bana sürekli bunu anlatıp durur babasının ilk bindigi arabadan son bindigi arabaya kadar.. Artık plakalarına kadar ezberledim. Hatta bir keresinde bizim o dönemler de harcadıgımız parayı siz suan harcamıyorsunuzdur demisti benim babamın maddi durumu iyidir.benneyaptımki

Arkadasım yok dogru düzgün onun yüzünden arkadaslarıma vakit ayıramıyordum cünkü.:kızgın:

Sadece alıskanlık oldu herhalde benimkisi. :çok üzgünüm:
Bıktım bu düsüncesizliklerinden artııkk :çok üzgünüm:
Ayrılmak istiyorum ben seni cok seviyorum yapma bunu bana askım ne olur askım ne olur askım lütfen askım.. Dayanamıyorum affediyorum ama sonra ben her seferinde ölmeye devam ediyorum.:sinifsinif:

Niye bu cocuk böylee niyee !! Büyüdükce cocuklastı sanki. Neden yazıyorum bilmiyorum bu satırları cok uzun oldu gercekten okuyanlara tesekkür ederim..

Son düzenleme:
Belki bunlar ufak seylerdir bir cogunuza göre ama her zaman yasadıgınızı düsünsenize.. Bilmiyorum kafam allak bullak uzun sürediir. :(

benim eşimde böyle çok meraklı ya ...
benimde hiç hoşuma gitmiyor...
özellikle arkadaşlarla oturduğumuzda.
siz bayanlar ne konuşuyosunuz felan diyor... ...
bayıyo artık beni..
telefonda konuşurum gelir beni dinler...
sinir oluyorum bu huyuna ...
ne bu ya geliyon avrat gibi laf dinlıyon...:kızgın:alsanaalsanasmile
çoğu erkekte var bu sanırım...

Düsündügüm istedigim gibi bir evlilik olmayacak gibi geliyor bana . Bunları bile bile neden inatla sürdüyorsam S:

benim eşimde böyle çok meraklı ya ...
benimde hiç hoşuma gitmiyor...
özellikle arkadaşlarla oturduğumuzda.
siz bayanlar ne konuşuyosunuz felan diyor... ...
bayıyo artık beni..
telefonda konuşurum gelir beni dinler...
sinir oluyorum bu huyuna ...
ne bu ya geliyon avrat gibi laf dinlıyon...:kızgın:alsanaalsanasmile
çoğu erkekte var bu sanırım...

Benim artık bunaldım artık saglıklı düsünemiyorum sevgimden emin olamıyorum aynen kulagına dayayıp telefonu dinler. Söyleyemeyecegim birsey olur ne olur söyle hadi hadi..kafamçokkarıştı

Ailesinde de görüyorum her konuda yorum yapıyo kırılır mı kırılmaz mı!!! Mesela bana kira da oturacagımız icin esyalarımızı ona göre alalım sonra sıgmaz falan derdi.:1shok:

2 kere gelin almıyorsun ben esyama göre kiralık ev secerim olur biter. Herseye bir yorumu var o gereksiz su gereksiz. Su dügün salonu iyi diyorum bizim sülaleyi ancak paklar. Eminmisin ama salon dolmazsa güle güle ölürüz falan..:delphin:

Düsündügüm istedigim gibi bir evlilik olmayacak gibi geliyor bana . Bunları bile bile neden inatla sürdüyorsam S:

Aslında nişanlımla çok mutluyum ama her insan bazen böyle düşünüyor sanırım bende çok düşünürüm çok korkuyorum evlilikten ama Allah hakkımızda hayırlısını eylesin kafam takıldığı zaman sinir oluyorum uyuyamıyorum ailesiyle geçinebilicem mi geçim sıkıntısı çekicem mi evlenince değişirmi oooo düşünmemek en iyisi yaşayıp görmeyi tercih ediyorum artık

Benim artık bunaldım artık saglıklı düsünemiyorum sevgimden emin olamıyorum aynen kulagına dayayıp telefonu dinler. Söyleyemeyecegim birsey olur ne olur söyle hadi hadi..kafamçokkarıştı

Ailesinde de görüyorum her konuda yorum yapıyo kırılır mı kırılmaz mı!!! Mesela bana kira da oturacagımız icin esyalarımızı ona göre alalım sonra sıgmaz falan derdi.:1shok:

2 kere gelin almıyorsun ben esyama göre kiralık ev secerim olur biter. Herseye bir yorumu var o gereksiz su gereksiz. Su dügün salonu iyi diyorum bizim sülaleyi ancak paklar. Eminmisin ama salon dolmazsa güle güle ölürüz falan..:delphin:

aynı benimkiler gibiymiş seninkide...
bizede dendi belediye düğün salonunu tutalım diye..
dedikleri yerde nikah salonu...
düğün yapılcak biyer değil küçücük...
ki benim düğünüm kışın oldu...
herkes içerde duracak,o soğukta kim dışarda durur.
kayınbaba tutturmuş ora olsun...
bizde ısrar ettik ora olmaz diye artık bişey diyemedi...
eşya olayındada kayınbabam bişey yapmadı.
eşim herşeyi kendi aldı.o yüzden sesini çıkaramaz.
arkadaşım ben bi salon olayında,birde gelinlikde ağzımı açtım.
başka hiçbirşeye sesimi çıkarmadım.
şunu yapın bunu yapın diye.biz istekde bulunmadık ya bana bir iğne dahi yapmadılar...
demek istediğim herşeyini iste...
evlenince zor borçtur,ev alma kaygısıdır eşya felan alınmıyor...
şimdiki aklım olsa isterdim kesinlikle.herşey içimde kaldı...

Aslında nişanlımla çok mutluyum ama her insan bazen böyle düşünüyor sanırım bende çok düşünürüm çok korkuyorum evlilikten ama Allah hakkımızda hayırlısını eylesin kafam takıldığı zaman sinir oluyorum uyuyamıyorum ailesiyle geçinebilicem mi geçim sıkıntısı çekicem mi evlenince değişirmi oooo düşünmemek en iyisi yaşayıp görmeyi tercih ediyorum artık

Mesela görümcemi cok seviyorum her zaman benden taraf tutar. Aramızdakileri bilmiyor gerek te yok tabiki. Ama kızla ne zaman özel birsey konusmak istesek yalnız bırakmaz ben burda neciyim bir ton trip ablasına bagırıyor yaa !!

Pcdeyiz iki dakika takılın ben yokum sonra ben iceri gidiyorum yanına gidiyo kıza kapaat sunuuu diyorum kırdıracaksın bana simdi falan..:delphin:

Ayy bayılcam..

Yok ben dayanamam böyle biriyle bir ömür geçirmeye.

Bunalmışsınız belli. 6 sene az değil ama kararınızı bir daha gözden geçirin derim ben

Kolay gelsin

ufacik seyleri sorun ediyosun
ilerde daha büyük bi problem yasarsaniz napcaksin?
simdiden böyleysen hic baslama derim ben sana

aynı benimkiler gibiymiş seninkide...
bizede dendi belediye düğün salonunu tutalım diye..
dedikleri yerde nikah salonu...
düğün yapılcak biyer değil küçücük...
ki benim düğünüm kışın oldu...
herkes içerde duracak,o soğukta kim dışarda durur.
kayınbaba tutturmuş ora olsun...
bizde ısrar ettik ora olmaz diye artık bişey diyemedi...
eşya olayındada kayınbabam bişey yapmadı.
eşim herşeyi kendi aldı.o yüzden sesini çıkaramaz.
arkadaşım ben bi salon olayında,birde gelinlikde ağzımı açtım.
başka hiçbirşeye sesimi çıkarmadım.
şunu yapın bunu yapın diye.biz istekde bulunmadık ya bana bir iğne dahi yapmadılar...
demek istediğim herşeyini iste...
evlenince zor borçtur,ev alma kaygısıdır eşya felan alınmıyor...
şimdiki aklım olsa isterdim kesinlikle.herşey içimde kaldı...

sizin düğün olmuş yine benim kayınvalide salona gitmedği için sırf nikah olucak:(gelinliğimede karışırsa ağlarım valla

söylesen hatalarını sıkıldığını dikkat etmez mi?

Söyledim ki hemde kaz kez tamam askım diyor ne zaman onlara gitsek kavga ediyoruz sebebi de davranıslarıı !!

Ben sevmiyorum öyle vıcık, vıcık edebimle oturur kalkar giderim. Gecen gün sacların gene yanmıs diyo ( boyadan yandı hala vardır kırıkları ) iyi ki bir kere düzlestirmisim hemende yandı o kırıklar o zamandan kalanlar diyorum yook!!

Hosuna gitmeyen birsey deyim hemen el hareketletiyle davranıslarını gösterir. Yapma dersin yapar saka ama bayıyo gecen gün kendisi dedi askım sunu farkettim sana ciddi davranmak gerekiyor dedi. Ama gecen gün gene aynı hatta dedim bak simdi neydi o hareketin ya lafı degistirir yada ne yaptım ki askım??kaydirigubbakcemile

sizin düğün olmuş yine benim kayınvalide salona gitmedği için sırf nikah olucak:(gelinliğimede karışırsa ağlarım valla

ayy canım kayınbaba bana ne dese beğenirsin diğer geline şu gelinlikçiden 50 milyona aldık gelinliği...sende git ordan bak dıyo bana...bana 50 milyonluk gelinlikten bahsediyor adam...

sanki nişanlından sıkılmış gibisin yoksa insan her dk yanında olsun ister şahsen ben öyleyim:S

ayy canım kayınbaba bana ne dese beğenirsin diğer geline şu gelinlikçiden 50 milyona aldık gelinliği...sende git ordan bak dıyo bana...bana 50 milyonluk gelinlikten bahsediyor adam...

çok sinir bozucu durumlar ya kendi ailelermiz en iyisi en kalitelisi olsun eksiksiz olsun die uğraşıyo karşı tarafa bak:(

Back