Dayanamadım azdan corladımm...

düşüncenize saygı duyuyayım ve saolun teşekkürler.

Bosbogaz ya
Kendisine neyse
Milletin uremesiyle ne çok ilgilenenler var bı insana çocuk neden yapmiyorsunuz demek bana göre çok ayıp olur olur diyor birde bildiği varmış gibi
İyi demissiniz ağzının payını almis densiz kadın
Sinirlendiginize değmez hic

Ya sanane be kadın,benim doğurup doğurmamamdan sanane,hadi bir iki söylemişsin daha ne ısrar ediyosun,ya ne düşüncesiz insanlar var.Herşeyi ama herşeyi çok iyi bilen!

Cocugu anneme dogurmuyorum, anneanne olup olmamasi degil zaten mesele deseydiniz. Az bile demissiniz. Evet mutlulugunu paylasiyor. Ama uzuntu mutluluktan daha hassas ve anlayis bekleyen bir duygu. Kapattiginiz bir konuyu tirnaklamasaydi.
kesinlikle haklısın... bende seninle aynı düşünüyorum..

aynen.

hahaha :) iyi demişsin
saol arkadaşım... sende öylesin :)

cok zor be.. zaman gectikce durumu sindirdim gerci ama bu kadar ısrarcılara da dayanamıyorum ... bebegini de allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin.. :)

hemde ne bosbogaz... sinirlendim ama sayenizde duruldum :) saolun...
Ya sanane be kadın,benim doğurup doğurmamamdan sanane,hadi bir iki söylemişsin daha ne ısrar ediyosun,ya ne düşüncesiz insanlar var.Herşeyi ama herşeyi çok iyi bilen!
sorma! aynen dedigin gibi... cok biliyorlar.. aa kızım herşeyde bir hayır vardı de gec sus. ama yok !

Valla bence iyi yapmissiniz zaten o teyzeler hic bitmez bi tane dogursaydiniz 2. Nerde derler 2. Yi yapsaniz cinsiyetleri ayniysa hadi 3. Derler bende cok gicik oluyorum benim 2 cocugun var hala 3. Yu soruyorlar pes artik bende bi gun en sonunda patladim kedimiyim ben surekli dogurayim aaa yeter 2 tane dedim sustular

başarılı bir yanıt

düşüncenize saygı duyuyayım ve saolun teşekkürler.
Süt verme mevzu nasıl sonuçlandı?

Deli deliyi sopayla kovalarmış, ben senin konularını, verdiğin cevapları hiç sağlıklı bulmuyorum.

Seninle hemfikir olana, yazıyorsun, övüyorsun.
Aksi düşüneni, önemsemiyorsun.

Yine söylüyorum, kendine hayranlığın
Sorun ben de değil, eşimde yazmanda
Ortaya çıktı. Sadece burda bahsedebiliyorsun galiba bundan.

Millete ben doğurganım, kocamda mesele diyemediğin için, hemen parlıyorsun, sokak ortasında bağırmalar oluyor.

Doğru değil mi?

Seni yerdiğim tek nokta YÖK, empati kurdum, hak da verdim kısmen.

Lütfen, dürüst ol, yanıldım mı?

yanıldın.
süt mevzusu ekimden sonraya ötelendi. bulundugum yerdeki cocuk esirgeme kurumu ile görüşerek durumu netleştirecegiz.
teşekkür ederim.

sorma! aynen dedigin gibi... cok biliyorlar.. aa kızım herşeyde bir hayır vardı de gec sus. ama yok !
Arkadaşım kulak asma,ne çok var bu insanlardan,bak ben hamile kalana kadar başımı yedi türevleri,laf anlatamıyorsun, dert anlatamıyorsun.Hamile kaldım bu kez de tedaviyle mi oldu diye soruyorlar,halbuki ne tedavi gördüm ne böyle bişeyden bahsettim,bu kanıya nasıl vardın.Hayır dediğimde de inanmadıklarını biliyorum,uzun süredir planlı olarak istemediğim halde,olmadığına kanaat getiren bilir kişilere asla farklı bir gerçek olduğunu anlatamazsın.Tıpkı şuan senin artık bu konuyu sindirdiğini kabullendiğini anlatamadığın gibi.Uğraşma,muhatap olma.
Hem ne ayıp,ne kadar düşüncesizlik ya,belki kalp kırıyorsun,yara deşiyorsun!

+++

haklısın... ısrar eden olurdu ama sonra hayırlısı olsun der susarlardı... bu dogur, olur olur, dogur, bir daha dogur... dedikce gerildim ve gerildim..
Aslında, al sen doğur diyeceksin. Olur olur, doğur diye de ısrar edeceksin. O bu yaştan sonra olmaz dedikçe ısrar edeceksin. Ama benim bir tanıdığım doğurdu sen de doğur olur diyeceksin. O anlatmaya çalıştıkça, inatla niye ya doğur diye direteceksin
Ne insanlar var yahu herkesin aklı kendine yeter. İyi niyette bulun, dua edeceksen de et. Niye illa vay biz sana dua edelim, yok bu doktora git. Benim kaynımın eniştesinin yeğenin karısının oldu çocuğu, senin de olur diye ısrar kıyamet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…