Dayanamadım azdan corladımm...

O hastalik gibi bir sey bence. Bozuk plak gibi tekrarliyorlar. Tabi teyzecim cok haklisin teyzecim, senin bildigin dogru teyzecim gibi tepki alana kadar pes etmemeye programlilar.
agzına saglık dogru yazdın... o programı bende error verdi :)
dayanamadım...

peki..

Siz alin ki buyukluk sizde kalsin bence yine bir sey derse agzinin payini verirsiniz zaten. Kendi ayibi.

Haddini aşmış kadın, aşmasına da biraz anneniz katkı sağlamış sanırım.

Bazen, sadece söyleyen, söylemek için söyleyen, durmadan, karşısındakini dinlemeden söyleyen, ikaz edildiği halde yine ve yine söyleyen bu tip insanları ağır bir lafla utandırmak gerekebiliyor. Siz iyi sabretmiș ve böylesine hassas bir konu sanki inadına deșilirken (ki iyi niyetten insan ölür, iyi niyet filan yok artık bu konuda) sonunda öfke ile söyledikleriniz bile belki de bana göre hafif. Sanırım yerinizde olsam, cidden ağır konuşur "Biz bilemedik çocuk yapmayı, amcayı da al gel bize de gösterin siz de dinlenin ben de dinleneyim artık!" filan derdim.

Mesafeli davranın teyzeyi görürseniz, bırakın özür dileyecek mi dilemeyecek mi kendini belli etsin. Böyle biri kimseye lazım değil, ayıp yaptığı, hadsizlik, ayıp ve affedersiniz ama sığırlık.

Insanlari anlamak cidden zor.
Ya hu söyleyesene benim cocugum olsa sana nee olmasa sana ne? Sana ne saglicak benim cocuk dogurmam.
Yok illa ki soracaklar cocuk ne zaman yasiniz geciyor vs vs.

Bize de hep soruyorlardi sinir oluyordum.
Sanki cocuk dogunca kendileri bakacak.
Kime ne ya hu insanlar kendine bakacagina hep başkalarıyla ilgileniyor

o kadar diyemem de 'cocuk cok istiyorsanız, zorlayın. siz yapın' diyebilirdim :)
saol destegin için... bende aynı yazdıkların gibi hissettim... ruhumu daralttı kadın...

o anda bu yazdıkların aklıma gelmedi :) ama dogru yazdın. yarın gene aynı pozisyona düşersek bunları diyebilirim :)

bu sene ilkler senesi gibi... böylesine aşırısına da ilk defa denk geldim... ya sabır.. ya selamet... ceke ceke bir hal oldum...

Aa yaşlı kadının selamını almamak olur mu?Tamam bosboğazlık etmiş pot kırmış surekli bir halde; aslinda damarina basmis ama cahil yasli saf bir kadin işte.Ben iyi niyet sezdim kadında.O son potu kirmasaymis iyiymis ama.Yani en sinir eden o tabi.Kendince teselli iste bu ona.Kafalari okadar calisiyor boyle teyzelerin. Empati yapamiyorlar.Hatta parodi izliyor gibi bir gülme geldi ayıptır söylemesi.Parodilerdeki yaşlı saf teyzeler gibi.Olur olur:)

Cidden az yapmissin.kovamadinmi suursuzu....
sokaktaydık. yol üzeri karılaştık. anca yanlarından cekip gittim.
sanırım konu da belirtmedim : bu kadın bunu sokaktaaa yaptıı.. bunu arkamdan bagırması filan hepsi sokakta..

seni mi kırayım.. alırım selamını...

İyi niyetinizden kaynaklanmış resmen. Başkası olsa zaten bu kadar kibarca anlatıp bir de bu kadar sabretmezdi. Kendinizi kötü hissetmeyin bence. Annenize de hassasiyetinizi ve o an duyduklarınızla kabaran öfkenizi anlatırsanız bence size hak verecektir.

Ay kizlar sizler de az fena degilmissiniz ha.:)Hic altta kalmıyorsunuz anlasilan:)Ben böyle şeyleri daha soft geciştiririm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…