• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamadım azdan corladımm...

Aslında teyzenin kızının da çıcuğu bir dönem olmadığı için o istemiyoruz nidalarının istiyoruz da olmuyor anlamına geldiğini biliyor

O nedenle ısrarcı

Oğlum tüp bebek bunu ailede kimse bilmiyor eğer olmasaydı da kimse bilmeyecekti

Görümcemin de yok

Tüp ile de olmadı herkes onlar için dua ediyor bir ara tedavi oluyorlardı şimdi ne yapıyorlar vs diye soruyorlar bilmiyorum diyorum

Şahsen etrafa bu kadar konuşmamak lazım

Boş ver ısrarcı teyzeyi umut gitsin

Annene de sakinleşince kimse ile bu konuda konuşmamasını tembihle
düşüncenize saygı duyuyayım ve saolun teşekkürler.

Bosbogaz ya
Kendisine neyse
Milletin uremesiyle ne çok ilgilenenler var bı insana çocuk neden yapmiyorsunuz demek bana göre çok ayıp olur olur diyor birde bildiği varmış gibi
İyi demissiniz ağzının payını almis densiz kadın
Sinirlendiginize değmez hic

Ya sanane be kadın,benim doğurup doğurmamamdan sanane,hadi bir iki söylemişsin daha ne ısrar ediyosun,ya ne düşüncesiz insanlar var.Herşeyi ama herşeyi çok iyi bilen!

Cocugu anneme dogurmuyorum, anneanne olup olmamasi degil zaten mesele deseydiniz. Az bile demissiniz. Evet mutlulugunu paylasiyor. Ama uzuntu mutluluktan daha hassas ve anlayis bekleyen bir duygu. Kapattiginiz bir konuyu tirnaklamasaydi.
kesinlikle haklısın... bende seninle aynı düşünüyorum..

İnsanların üzerine vazife olmayan durumlara fazlaca kafa yormasına tahammül edemiyorum.
Kendi dertleri gibi benimseyip fikir veriyorlar kimsenin işi kalmamış.
Niyetinin iyi olması beni hiç ilgilendirmez bu kadar yorum yapılmaz.
aynen.

Uzun sure cocugu olmayan bayanların ortak sorunu bu konu.benimde...banada eskiden ebelik yapan bir teyze sarmis durumdaydi.ustelik ebe...kadinsal yada erkeksel sorunlarin bilincinde biri. Nasilsin iyimisin diye sorduktan sonra sen nasilsin demeden bebek yokmu diyordu.yuzu asik uzgun agzini yana kaydirarak "ayyy yaa yok muuu.yapsana artik"....1..... 2....... 3....... Dedim 4 olursa soyluyecem. Nitekim yine sordu.aaa annanesinde haberin yokmu teyze dedim.patlatti gözlerini...aaaaaa ne zamannn oldu.dedi. iyi takip edememissin bak kacirdin dedim.sok oldu.x teyzecim saka.cocuk yok. Ama bunlar ozel konular yatak odasi muhabbeti.belki vajinusmusum.belki esimde sorun var.ki sen ebesin bilmen gerekir.ben size yatak odasi olaylarinizi soruyormuyum.sen nasil yaptın x ablayi mesela....ayy yanlis anladın benii ben ondan seeetmemistim vb dumur halleri.ama yilmistim artik. Varsin kotu bilsin beni.ama suna adim kadar eminim bir daha baska hicbir kadina cocugunuz yokmu sorusunu sormayacaktir. Sizde cok iyi yapnissiniz. Cocuga anneye babaya yasliya degil...insana saygi....
hahaha :) iyi demişsin :D
sizi buradan tanıyorum bikaç kez aynı konuda denk geldik yorumlarınızdan oldukca olgun , oturaklı ve kendini yetiştirmiş biri oldugunuzu düşündüm hep.
Bu olayda da yanılmadıgımı gördüm.
Haketmiş , hakettigini de son derece kibarca vermişsiniz. :KK66:
saol arkadaşım... sende öylesin :)

Muhattap olduğunuz kişi aynı benim annem. Kendim 9 sene sonra olduğum için herkese sorar anlatır. Yapma bu özel demem rağmen dinlemez. Karşıdan ters bir tepki olsa da ağlar. Değişmez.

Haklısınız. Bazen insan her gün gösterdiği sabri gösteremiyor. Ve çocuk konusu öyle birşey ki daha dün tanıdığın adam bile sorma hakkını kendinde görüyor. 4 sene korundum ama duyduğum lafları ben bilirim. Allah isteyip olmayana gani gani sabir versin. Size de selamet ve esenlik diliyorum..
cok zor be.. zaman gectikce durumu sindirdim gerci ama bu kadar ısrarcılara da dayanamıyorum ... bebegini de allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin.. :)

Bosbogaz ya
Kendisine neyse
Milletin uremesiyle ne çok ilgilenenler var bı insana çocuk neden yapmiyorsunuz demek bana göre çok ayıp olur olur diyor birde bildiği varmış gibi
İyi demissiniz ağzının payını almis densiz kadın
Sinirlendiginize değmez hic
hemde ne bosbogaz... sinirlendim ama sayenizde duruldum :) saolun...
Ya sanane be kadın,benim doğurup doğurmamamdan sanane,hadi bir iki söylemişsin daha ne ısrar ediyosun,ya ne düşüncesiz insanlar var.Herşeyi ama herşeyi çok iyi bilen!
sorma! aynen dedigin gibi... cok biliyorlar.. aa kızım herşeyde bir hayır vardı de gec sus. ama yok !

Valla bence iyi yapmissiniz zaten o teyzeler hic bitmez bi tane dogursaydiniz 2. Nerde derler 2. Yi yapsaniz cinsiyetleri ayniysa hadi 3. Derler bende cok gicik oluyorum benim 2 cocugun var hala 3. Yu soruyorlar pes artik bende bi gun en sonunda patladim kedimiyim ben surekli dogurayim aaa yeter 2 tane dedim sustular:rapci:

Valla bence iyi yapmissiniz zaten o teyzeler hic bitmez bi tane dogursaydiniz 2. Nerde derler 2. Yi yapsaniz cinsiyetleri ayniysa hadi 3. Derler bende cok gicik oluyorum benim 2 cocugun var hala 3. Yu soruyorlar pes artik bende bi gun en sonunda patladim kedimiyim ben surekli dogurayim aaa yeter 2 tane dedim sustular:rapci:
başarılı bir yanıt :D

düşüncenize saygı duyuyayım ve saolun teşekkürler.
Süt verme mevzu nasıl sonuçlandı?

Deli deliyi sopayla kovalarmış, ben senin konularını, verdiğin cevapları hiç sağlıklı bulmuyorum.

Seninle hemfikir olana, yazıyorsun, övüyorsun.
Aksi düşüneni, önemsemiyorsun.

Yine söylüyorum, kendine hayranlığın
Sorun ben de değil, eşimde yazmanda
Ortaya çıktı. Sadece burda bahsedebiliyorsun galiba bundan.

Millete ben doğurganım, kocamda mesele diyemediğin için, hemen parlıyorsun, sokak ortasında bağırmalar oluyor.

Doğru değil mi?

Seni yerdiğim tek nokta YÖK, empati kurdum, hak da verdim kısmen.

Lütfen, dürüst ol, yanıldım mı?

Süt verme mevzu nasıl sonuçlandı?

Deli deliyi sopayla kovalarmış, ben senin konularını, verdiğin cevapları hiç sağlıklı bulmuyorum.

Seninle hemfikir olana, yazıyorsun, övüyorsun.
Aksi düşüneni, önemsemiyorsun.

Yine söylüyorum, kendine hayranlığın
Sorun ben de değil, eşimde yazmanda
Ortaya çıktı. Sadece burda bahsedebiliyorsun galiba bundan.

Millete ben doğurganım, kocamda mesele diyemediğin için, hemen parlıyorsun, sokak ortasında bağırmalar oluyor.

Doğru değil mi?

Seni yerdiğim tek nokta YÖK, empati kurdum, hak da verdim kısmen.

Lütfen, dürüst ol, yanıldım mı?
yanıldın.
süt mevzusu ekimden sonraya ötelendi. bulundugum yerdeki cocuk esirgeme kurumu ile görüşerek durumu netleştirecegiz.
teşekkür ederim.

sorma! aynen dedigin gibi... cok biliyorlar.. aa kızım herşeyde bir hayır vardı de gec sus. ama yok !
Arkadaşım kulak asma,ne çok var bu insanlardan,bak ben hamile kalana kadar başımı yedi türevleri,laf anlatamıyorsun, dert anlatamıyorsun.Hamile kaldım bu kez de tedaviyle mi oldu diye soruyorlar,halbuki ne tedavi gördüm ne böyle bişeyden bahsettim,bu kanıya nasıl vardın.Hayır dediğimde de inanmadıklarını biliyorum,uzun süredir planlı olarak istemediğim halde,olmadığına kanaat getiren bilir kişilere asla farklı bir gerçek olduğunu anlatamazsın.Tıpkı şuan senin artık bu konuyu sindirdiğini kabullendiğini anlatamadığın gibi.Uğraşma,muhatap olma.
Hem ne ayıp,ne kadar düşüncesizlik ya,belki kalp kırıyorsun,yara deşiyorsun!

Arkadaşım kulak asma,ne çok var bu insanlardan,bak ben hamile kalana kadar başımı yedi türevleri,laf anlatamıyorsun, dert anlatamıyorsun.Hamile kaldım bu kez de tedaviyle mi oldu diye soruyorlar,halbuki ne tedavi gördüm ne böyle bişeyden bahsettim,bu kanıya nasıl vardın.Hayır dediğimde de inanmadıklarını biliyorum,uzun süredir planlı olarak istemediğim halde,olmadığına kanaat getiren bilir kişilere asla farklı bir gerçek olduğunu anlatamazsın.Tıpkı şuan senin artık bu konuyu sindirdiğini kabullendiğini anlatamadığın gibi.Uğraşma,muhatap olma.
Hem ne ayıp,ne kadar düşüncesizlik ya,belki kalp kırıyorsun,yara deşiyorsun!
+++

haklısın... ısrar eden olurdu ama sonra hayırlısı olsun der susarlardı... bu dogur, olur olur, dogur, bir daha dogur... dedikce gerildim ve gerildim..
Aslında, al sen doğur diyeceksin. Olur olur, doğur diye de ısrar edeceksin. O bu yaştan sonra olmaz dedikçe ısrar edeceksin. Ama benim bir tanıdığım doğurdu sen de doğur olur diyeceksin. O anlatmaya çalıştıkça, inatla niye ya doğur diye direteceksin:confused:
Ne insanlar var yahu herkesin aklı kendine yeter. İyi niyette bulun, dua edeceksen de et. Niye illa vay biz sana dua edelim, yok bu doktora git. Benim kaynımın eniştesinin yeğenin karısının oldu çocuğu, senin de olur diye ısrar kıyamet. :ruh:

Back
X