- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
Tamam kadın üstünüze gelmiş bulundu. Ama dediğiniz gibi,kadının niyeti kötü değil ki.. Bence iyi niyetli birine bu şekilde tepki göstermek,hele de dediğiniz gibi anneanne olmuş,yaşını başını almış biriyken çok yanlış.
ben bu kadar arsız ısrarcı bir kadın görmedim... susacagın yeri bil degil mi ? 55-60 yaşlarındasın bana destek olup, sırtımı sıvazla olsun kızım bunda da bir hayır vardır de... sus. damarıma basma...Çok iyi demişsiniz ağzınıza sağlık. Keşke anneniz ağlayacağına sen benim kızımı nasıl üzersin deseydi kadına. Bence görmezden gelin selam verirse alırsınız o kadar.
Yani şu şekilde,bence ısrar değil de konu sahibini motive etmeye çalışmış ama anlayamadığı için üstüne gitmiş bulunmuş.. Bilmiyorum,ben mi fazla iyi niyetli bakıyorum olaya..bu kadar ısrarcı birinin cidden iyi niyetli olduğunu mu düşünüyorsunuz
siz yazınca şaşırdım, ben mi çok kötü niyetli düşündüm diye
çok kızdım şahsen kadına, koskoca kadına (konu sahibine) o kadar ısrar etmesi yersiz geldi
ben bu kadar empati yapabiliyorken bir zahmet susup gülümsedigimde o da sussaymış. bu tepkiyi görmezdi.Tamam kadın üstünüze gelmiş bulundu. Ama dediğiniz gibi,kadının niyeti kötü değil ki.. Bence iyi niyetli birine bu şekilde tepki göstermek,hele de dediğiniz gibi anneanne olmuş,yaşını başını almış biriyken çok yanlış.
O hastalik gibi bir sey bence. Bozuk plak gibi tekrarliyorlar. Tabi teyzecim cok haklisin teyzecim, senin bildigin dogru teyzecim gibi tepki alana kadar pes etmemeye programlilar.bu kadar ısrarcı birinin cidden iyi niyetli olduğunu mu düşünüyorsunuz
çok kızdım şahsen kadına, koskoca kadına (konu sahibine) o kadar ısrar etmesi yersiz geldi
Belki de haklısınız.. Bilmiyorum gerçekten herkesin kızdığını okuyunca dedim demek ki bende gereksiz bir iyi niyet var..ben bu kadar empati yapabiliyorken bir zahmet susup gülümsedigimde o da sussaymış. bu tepkiyi görmezdi.
yaşı başı derken haklısın hoş olmadı ama kendimi daha tuttamadım...
yanlış anladım. annem kadına ayrıntı vermedi.Boyle teyze cok ben hic sasirmadim sahsen tepki de vermezdim muhtemelen ama sorularina da cevap vermezdim. Annenin 3. kisilere ne kadar ayrinti verecegini ayarlamasi lazim. Bazen annelerin de bazi seyleri bilmemesi buyuk rahatlik.
bu kadar ısrarcı birinin cidden iyi niyetli olduğunu mu düşünüyorsunuz
haklısın... ısrar eden olurdu ama sonra hayırlısı olsun der susarlardı... bu dogur, olur olur, dogur, bir daha dogur... dedikce gerildim ve gerildim..Böylesi teyzelerden banada gina geldi.bosver kendini ne üzmeye nede stres etmeye deymez.
agzına saglık dogru yazdın... o programı bende error verdi :)O hastalik gibi bir sey bence. Bozuk plak gibi tekrarliyorlar. Tabi teyzecim cok haklisin teyzecim, senin bildigin dogru teyzecim gibi tepki alana kadar pes etmemeye programlilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?