Dayanamadım azdan corladımm...

Delimi ne kendine neymis ayrica.
sanırım kayışı patlaşmış :) eskiden böyle miydi diye düşündüm ama o zaman cocuktum annemler bu kadın ile pek konuşmazlardı.. mrb mrb dan öteye gecmedi ilişkileri demek bi bildikleri varmış..
valla delisini melisini bilmem.. garip oldugu kesin.

anlattım da su an anlayacak modda degil :) yarın daha iyi olur... sanırım.. saol.

sokaktaydık. yol üzeri karılaştık. anca yanlarından cekip gittim.
sanırım konu da belirtmedim : bu kadın bunu sokaktaaa yaptıı.. bunu arkamdan bagırması filan hepsi sokakta..
Arkandan laf yetiştirmeye çalışması itici tabi de senin sınır olduğunu anladığı için laf vurmuş önceki niyeti iyiyken.

haklısın... ısrar eden olurdu ama sonra hayırlısı olsun der susarlardı... bu dogur, olur olur, dogur, bir daha dogur... dedikce gerildim ve gerildim..
benim görümcem dogum yaptiginda hayirli olsun diye eltimle ziyaretine gitmistik patavatsiz kaynanasi eltime ve bana bakarak seninle ayni zamanlarda evlenenler ikinciyi dogurdu sen ne zaman doguracan dedi eltimde ücüncüyü planliyoruz deyip gülmeye kalkinca benim sinir sistemlerim öyle bir bozulduki bir kac gun aklıma geldikce agliyordum . simdi düsünüyorumda üzülmeme deymeyen gereksiz insanlar iste

allahtan görümcem eltim yok şükür... yazdıgın gibi onlar sana can olacak yerde zarar oluyorlar...
(istisnalar var tabi )

Gayet haklısınız tepkinizde.. Herkesin bir hassasiyeti, bir hayatı var sonuçta. Hiçbir şey göründüğü gibi değil bunu hep göz önünde bulundurmak lazım. Saygı duymayı, bazı durumlarda biraz sessiz kalıp çok konuşmamayı herkes öğrenebilse keşke.

Arkandan laf yetiştirmeye çalışması itici tabi de senin sınır olduğunu anladığı için laf vurmuş önceki niyeti iyiyken.
iyi ki buraya yazdım... şişmiş balon gibiydim.. rahatladım..
önceki niyeti iyi -kötü gectim, ama sonunda kesinlikle 'kaş yaparken göz cıkarttıgı' .

inşallah ögrenirler... ama bazıları için cok geç...
saol destegin için... :)

Teyzelere gücenmeyin. Onlar tedavilerin detaylarını anlamazlar, bilmezler.
Sen 37 yaşında olduğuna göre annen 55-60 vardır, teyze de öyle. Onların zamanında istemedikleri kadar ve bolca kazayla çocukları oluyordu. Fazla tedavi çeşidi yoktu. Tedavi olan da saklıyordu, uluorta anlatmıyordu. İnternet yok, tv kanalları az, bilgi kısıtlı. Onlara göre bilmemkimin çocuğu olmuyormuş tedavi olmuş, doğurmuş. Olay bu kadar yani. Onun oluyorsa senin de olur mantığıyla düşünürler.

öyle düşünürlerde 3 - 4 kere olmuyor+ istemiyoruz dedigimde de hee diyip sussaydı iyi olacaktı..

bi de bunu yapan yaşça büyük insanlar. daha bilge olmaları gerekmiyor muydu bunların?
hani görmüş geçirmiş falan derler ya.
dünyanın en patavatsız yaşlıları bizim ülkede galiba.
ama bunun da sebebi katıksız yaşlılara hürmet beklenmesi.
herkes benim her kahrımı çekse bi süre sonra ben de cozuturum aklı başında olan üç beş tane işte.

en azından annenize ders oldu, bi daha kimseyle ayaküstü bu konuları uzun uzadıya konuşmaya kalkmaz sizin yanınızda.

haklısın... bende sen gibi düşünüyorum.
bazıları 80 yaşında ülke yönettir, kimisi de 2 cümleyi bir araya getirip konuşamıyor.
annem detaylı istesede anlatamaz :) tıbbı detayları unutuyor.. annemin modu ' aa evet haklısın bak kızım sende dene ? belki olur' oldu... hoş olmadı tabi...

Banada diyenler oluyor yaşlı art niyetle söylenmeyen her sözün başımın üstünde yeri var.

Cocugu anneme dogurmuyorum, anneanne olup olmamasi degil zaten mesele deseydiniz. Az bile demissiniz. Evet mutlulugunu paylasiyor. Ama uzuntu mutluluktan daha hassas ve anlayis bekleyen bir duygu. Kapattiginiz bir konuyu tirnaklamasaydi.

öyle düşünürlerde 3 - 4 kere olmuyor+ istemiyoruz dedigimde de hee diyip sussaydı iyi olacaktı..

Aslında teyzenin kızının da çıcuğu bir dönem olmadığı için o istemiyoruz nidalarının istiyoruz da olmuyor anlamına geldiğini biliyor

O nedenle ısrarcı

Oğlum tüp bebek bunu ailede kimse bilmiyor eğer olmasaydı da kimse bilmeyecekti

Görümcemin de yok

Tüp ile de olmadı herkes onlar için dua ediyor bir ara tedavi oluyorlardı şimdi ne yapıyorlar vs diye soruyorlar bilmiyorum diyorum

Şahsen etrafa bu kadar konuşmamak lazım

Boş ver ısrarcı teyzeyi umut gitsin

Annene de sakinleşince kimse ile bu konuda konuşmamasını tembihle

İnsanların üzerine vazife olmayan durumlara fazlaca kafa yormasına tahammül edemiyorum.
Kendi dertleri gibi benimseyip fikir veriyorlar kimsenin işi kalmamış.
Niyetinin iyi olması beni hiç ilgilendirmez bu kadar yorum yapılmaz.

Uzun sure cocugu olmayan bayanların ortak sorunu bu konu.benimde...banada eskiden ebelik yapan bir teyze sarmis durumdaydi.ustelik ebe...kadinsal yada erkeksel sorunlarin bilincinde biri. Nasilsin iyimisin diye sorduktan sonra sen nasilsin demeden bebek yokmu diyordu.yuzu asik uzgun agzini yana kaydirarak "ayyy yaa yok muuu.yapsana artik"....1..... 2....... 3....... Dedim 4 olursa soyluyecem. Nitekim yine sordu.aaa annanesinde haberin yokmu teyze dedim.patlatti gözlerini...aaaaaa ne zamannn oldu.dedi. iyi takip edememissin bak kacirdin dedim.sok oldu.x teyzecim saka.cocuk yok. Ama bunlar ozel konular yatak odasi muhabbeti.belki vajinusmusum.belki esimde sorun var.ki sen ebesin bilmen gerekir.ben size yatak odasi olaylarinizi soruyormuyum.sen nasil yaptın x ablayi mesela....ayy yanlis anladın benii ben ondan seeetmemistim vb dumur halleri.ama yilmistim artik. Varsin kotu bilsin beni.ama suna adim kadar eminim bir daha baska hicbir kadina cocugunuz yokmu sorusunu sormayacaktir. Sizde cok iyi yapnissiniz. Cocuga anneye babaya yasliya degil...insana saygi....

sizi buradan tanıyorum bikaç kez aynı konuda denk geldik yorumlarınızdan oldukca olgun , oturaklı ve kendini yetiştirmiş biri oldugunuzu düşündüm hep.
Bu olayda da yanılmadıgımı gördüm.
Haketmiş , hakettigini de son derece kibarca vermişsiniz.

olsa olurdu ama yahu. siz de koskocaman insansınız, o kadın kadar aklınız yok mu?
benim annem bana bu tür bir şey dedi mi çıldırıyorum, biz gençler olarak bu tür şeyleri yaşlılardan iyi bileceğiz herhalde. ne diye tutturuyorlar o onu demiş de bilmemne.

Muhattap olduğunuz kişi aynı benim annem. Kendim 9 sene sonra olduğum için herkese sorar anlatır. Yapma bu özel demem rağmen dinlemez. Karşıdan ters bir tepki olsa da ağlar. Değişmez.

Haklısınız. Bazen insan her gün gösterdiği sabri gösteremiyor. Ve çocuk konusu öyle birşey ki daha dün tanıdığın adam bile sorma hakkını kendinde görüyor. 4 sene korundum ama duyduğum lafları ben bilirim. Allah isteyip olmayana gani gani sabir versin. Size de selamet ve esenlik diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…